Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

4175-EAD0-1133-4-DAD-A44-B-56526-CB3-C19

Απολαυστικά truth bomb στα σχόλια:

Καλά δεν ισχύουν αυτά που γράφει. Μακάρι να είχε 400w power draw μπας και κλοκαραν καθόλου. Υπάρχει hard limit στα 340.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε

Η RTX 3080 FTW3 Gaming, 10G-P5-3895-KR ήταν.. Την έχω προλάβει για παραγγελια αλλά έχει unknown estimated dispatch/delivery στο track package.έχω μιλήσει με μια φίλη μου που δουλεύει Amazon.de αν έχω νέα θα γράψω 

Και εγώ αυτήν τσίμπησα χθες επειδή δεν πρόλαβα την Ultra και σήμερα τσεκάρω εναλλάξ email και orders tab για τυχόν αλλαγή του status της παραγγελίας

1 ώρα πριν, iazriel είπε

Χθες το amazon είχε listed την EVGA 3080 FTW3 Gaming χωρίς Ultra ή κάτι παρόμοιο (τουλάχιστον δεν πρόλαβα κάτι τέτοιο εγώ) και με αυτή την ονομασία δεν την έχει ούτε το site της EVGA 🤔

H 10G-P5-3895-KR είναι η "απλή" FTW3 ενώ η FTW3 Ultra (10G-P5-3897-KR) είναι η factory overclocked έκδοση της. Γενικά πάντως το site της EVGA είναι άστα να πάνε όσον αφορά τις 3080. Ακόμα δεν έχουν ενημερώσει όλα τα specs των καρτών και φυσικά λείπουν ακόμα μοντέλα όπως οι watercooled, hybrid, Kingpin κλπ 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη συμφωνα με το παραπανω,πρωτα θα κυκλοφορησει 3060ti/super και μετα 3060.

Και η 3060ti/super θα ανακοινωθει τον ιδιο μηνα που θα κυκλοφορησει η 3070.

Αρχισανε παλι οι χαζομαρες με τις φημες.

Παίρνεις 3090 και ησυχάζεις από τις φήμες. Ότι και να βγάλουν θα είναι από κάτω 😋

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iazriel είπε

Ναι αυτή είναι η Ultra Gaming. Στο amazon η ονομασία ήταν FTW3 Gaming σκέτο χωρίς το ultra... ίσως κάποιο typo δεν ξέρω...

Ναι εχεις δικιο. Αυτην εβαλα order. Και επειδη μετα εψαχνα, κανενα site της evga δε τη βγαζει. Τωρα ΑΑΑΝΝΝΝ παραλαβω δεν ξερω τι θα παραλαβω. Παντως με τον κωδικη ονομασια το google τη βγαζει την καρτα. Και την εχει και το newegg. Δεν ξερω τι παιζει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sarpan είπε

Ναι εχεις δικιο. Αυτην εβαλα order. Και επειδη μετα εψαχνα, κανενα site της evga δε τη βγαζει. Τωρα ΑΑΑΝΝΝΝ παραλαβω δεν ξερω τι θα παραλαβω. Παντως με τον κωδικη ονομασια το google τη βγαζει την καρτα. Και την εχει και το newegg. Δεν ξερω τι παιζει

Υπομονή, ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε. Amazon επιμένει πάντως σε εκ νέου επικοινωνία πως θα αποσταλλούν σύντομα όσοι τις πρόλαβαν χθες. Είδωμεν.

Δημοσ.

Και να βγάλουν 3080 με 20gb vram στα 1200 αν είναι μόνο 5% πάνω από 3080 10gb δώρο άδωρο θα πάει το vfm στον πάτο. Σε 2 3 χρόνια μπορεί να έχουν νόημα τα 20gb vram. Στα 799 msrp θα είναι οκ τιμη με 699 η 10gb.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iazriel είπε

Υπομονή, ότι ήταν να κάνουμε το κάναμε. Amazon επιμένει πάντως σε εκ νέου επικοινωνία πως θα αποσταλλούν σύντομα όσοι τις πρόλαβαν χθες. Είδωμεν.

Παντως βλεπω οτι η απλη FTW3 ειναι κλοκαρισμενη πιο χαμηλα απο την XC3 ULTRA. 1710mhz εναντι 1755. Αν μου ακυρωσουν την FTW3 θα κυνηγησω την XC3. Το καλο της FTW3 νομιζω ειναι το 3*8pin που υποτιθεται δινει μεγαλυτερη δυνατοτητα oc, ειδικα αν τη βαλεις και σε νερο. Τωρα νομιζω εχει και καποια αλλα features οπως διπλο bios, που ουτε που ξερω τι κανουν και πληροφοριες ειναι λιγες μεχρι στιγμης. Αλλα κατι επρεπε να παρουμε :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sarpan είπε

Παντως βλεπω οτι η απλη FTW3 ειναι κλοκαρισμενη πιο χαμηλα απο την XC3 ULTRA. 1710mhz εναντι 1755. Αν μου ακυρωσουν την FTW3 θα κυνηγησω την XC3. Το καλο της FTW3 νομιζω ειναι το 3*8pin που υποτιθεται δινει μεγαλυτερη δυνατοτητα oc, ειδικα αν τη βαλεις και σε νερο. Τωρα νομιζω εχει και καποια αλλα features οπως διπλο bios, που ουτε που ξερω τι κανουν και πληροφοριες ειναι λιγες μεχρι στιγμης. Αλλα κατι επρεπε να παρουμε :P 

newegg δίνει 1755MHz boost στην FTW3 Gaming (όχι την Ultra). Ότι να'ναι. Διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα αλλά τεσπα, όπως τα λες κάτι έπρεπε να πάρουμε :D

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 1
Δημοσ.

Πιο paper launch πεθαίνεις. Γιατί αυτό το πράγμα; Δίνει πουθενά αλλού 8nm τσιπακια η Sammy και δεν έχει stock; Δεν καταλαβαίνω..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη συμφωνα με το παραπανω,πρωτα θα κυκλοφορησει 3060ti/super και μετα 3060.

Και η 3060ti/super θα ανακοινωθει τον ιδιο μηνα που θα κυκλοφορησει η 3070.

Αρχισανε παλι οι χαζομαρες με τις φημες.

Μετά το big Navi θα βγουν αυτές με την παραπάνω VRAM για counter μιας και οι Navi θα έχουν 12/16GB.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω οτι πιο fail Launch ισως να μην έχουμε ξαναζησει. Πηρα ενα σκρουτζομαγαζο που ειχε πει οτι θα βάλει στις 17 τις κάρτες και μου λεει τι να βάλω οτι ο ίδιος ο προμηθευτής δεν ξέρει ποσα θα φέρει, TUF ηταν να έρθουν τελικά δεν έφυγαν απο εργοστάσιο ή έφυγαν ελάχιστες και απο τις άλλες εταιρίες περιμένει να του πουν πόσες θα του στείλουν. Ολα αυτα τα περιμένει απο την άλλη Παρασκευή με αρχές του επόμενου μηνα για νεότερα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου βλέποντας όλα αυτά σαν ένας απλός και ταπεινός οπαδός της τεχνολογίας... 

Για ποιο λόγο να υπάρχει τόσο χαμηλό στοκ από την στιγμή που ξέρει η Nvidia ότι θα υπάρξει τόσο υψηλή ζήτηση και θα φύγουν οι κάρτες της με το καλημέρα; αποτι καταλαβαίνω αυτό γίνεται κάθε φορά που βγάζει νέες κάρτες και δεν κάνουν κάτι για αυτό; Επίσης δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα γίνει αυτό με τους scalpers και τα bots και να πάρουν μέτρα; μεγάλη εταιρεία είναι... Δεν ξέρω όλο αυτό που γίνεται μου βγάζει ότι δεν σέβεται τους πελάτες της και δείχνει ότι δεν τη νοιάζει και πολύ. Μήπως το κάνουν για κάποιο άλλο λόγο; FE κάρτες αποτι βλέπω παντού δεν πήρε κανείς.... Ωραία τα νουμερα και όλα αυτά αλλά η ουσία είναι ότι ο κοσμος χαλάει η ψυχολογία του για να καταφέρει να πάρει μια gpu από αυτούς. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, iazriel είπε

newegg δίνει 1755MHz boost στην FTW3 Gaming (όχι την Ultra). Ότι να'ναι. Διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα αλλά τεσπα, όπως τα λες κάτι έπρεπε να πάρουμε :D

Παίζει όταν κάνεις κλικ να πέφτει στα 1600mhz.... 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hunted είπε

Ρε παιδιά να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου βλέποντας όλα αυτά σαν ένας απλός και ταπεινός οπαδός της τεχνολογίας... 

Για ποιο λόγο να υπάρχει τόσο χαμηλό στοκ από την στιγμή που ξέρει η Nvidia ότι θα υπάρξει τόσο υψηλή ζήτηση και θα φύγουν οι κάρτες της με το καλημέρα; αποτι καταλαβαίνω αυτό γίνεται κάθε φορά που βγάζει νέες κάρτες και δεν κάνουν κάτι για αυτό; Επίσης δεν μπορούσαν να προβλέψουν ότι θα γίνει αυτό με τους scalpers και τα bots και να πάρουν μέτρα; μεγάλη εταιρεία είναι... Δεν ξέρω όλο αυτό που γίνεται μου βγάζει ότι δεν σέβεται τους πελάτες της και δείχνει ότι δεν τη νοιάζει και πολύ. Μήπως το κάνουν για κάποιο άλλο λόγο; FE κάρτες αποτι βλέπω παντού δεν πήρε κανείς.... Ωραία τα νουμερα και όλα αυτά αλλά η ουσία είναι ότι ο κοσμος χαλάει η ψυχολογία του για να καταφέρει να πάρει μια gpu από αυτούς. 

Εργοστάσια είναι. Έχουν κάποιο όριο στην παραγωγή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...