Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atsddd είπε

Απ ότι είδα αυτή έρχεται και με στήριγμα λόγο βάρους.

Δεν μπορώ να βρω πουθενά προς το παρόν, το πόσο χώρο καταλαμβάνει με το mount.

Έχω σκοπό να βάλω αυτή (αν καταλληξω εκεί), σαν κύρια κάρτα, αλλά ταυτόχρονα να κρατήσω και την gigabyte 2060s gaming OC στο δεύτερο slot. (Για gpu rendering)

Θα χωραει? Κουτί είναι το NZXT H710i με Mobo την asus prime x570pro.

Kι επίσης το τροφοδοτικο μου ειναι αυτο https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/Power-Supply-Units-Advanced/RMx-Series/p/CP-9020094-EU

Θα τις σηκωνει και τις δυο σε full load? Cpu ειναι ο 3900x. 

Στα νουμερα βγαινει οταν υπολογιζω τα watt αλλα σε πραγματικες συνθηκες δεν ξερω ποσο μπορει να πεφτει η ονομαστικη αποδοση του τροφοδοτικου.

Aν καποιος ξερει να απαντησει στα παραπανω ευχαριστω προκαταβολικα :)

Άνετα τα σηκώνει ένα 1000αρι και τα 3 μαζι σε full load. Θα έχεις και ρέστα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, BabisTs είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ακόμα ελεγχόμενα φαίνονται.....αλλά πολύ βροχή και αέρας φιλαράκι..... μας έχει τσακίσει όμως...

ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για το ότι τωρα βγήκαν οι κάρτες και απλά δεν σε μερικά παιχνίδια......χώρια τα λεφτά που ζητάνε αμφότερες και οι δύο.....

ποια ειναι τα μερικα παιχνιδια δηλαδη? το crysis που ειχε βγει πριν 10 χρονια?:lol: περιμενε την φανταστικη καρτα της α μου ντου που θα εχει πιο πολυ μνημη, αλλα πιο αργη....:lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Μου έκανε εντύπωση και η Gaming OC της Gigabyte. Φαίνεται οτι μεσο ορο κραταει πιο ψηλα ρολόγια ακόμα και από την Τριο. Αρχίζω να πιστεύω οτι ειναι παπατζες οι επιδόσεις σε συνάρτηση με την τιμή και μάλλον το καλύτερο θα ήταν να πηγαίναμε στη φθηνότερη υλοποίηση.. 

Κοίτα εγώ έχω την δεύτερη πιο ακριβή υλοποίηση της 2060, πίσω μόνο από την strix. Είχε 15% παραπάνω όταν την πήρα από την φθηνές palit, κτλ, και απ' ότι έχω δει με τέρμα OC είμαι ~8% πιο γρήγορος από τις φθηνές, κλοκαρισμένες και αυτές. Αν το αφαιρέσουμε από το 15%, 7% παραπάνω τιμή είναι γύρω στα 25 ευρά. Πιστεύω άξιζε καθώς είναι πιο αθόρυβη, καλύτερη ποιότητα, rgb (για όποιον τον νοιάζει) και πιθανώς καλύτερη μεταπολιτική αξία. Ως ένα σημείο αξίζουν οι ακριβές υλοποιήσεις αλλά όχι και να δίνεις 50+..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BabisTs είπε

θα δεις ..θα είναι αρκετά...για αρχή crysis....δεν μιλάω για τα νέα που θα έρθουν όπως Assassin's Creed Valhalla & cyberpunkt ......σε native μιλώντας για 4K,απλά πάπαλα....

O καθένας φυσικά έχει το δικαίωμα στην γνώμη του, στην πραγματικότητα εδώ https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-3080-tuf-gaming-oc/38.html έχουμε 35% uplift σε σχέση με την 2080Τi σε 30 τίτλους τουλάχιστον, το cp2077 βγαίνει με το logo της nvidia και ουσιαστικά προμοτάρει τις ampere, οι τιμές είναι φυσιολογικές για rnthusiast segment  όσο και για την titan grade που είπες ότι θα αγοράσεις και καθόμαστε και συζητάμε ΑΝ στο μέλλον δεν επαρκεί😯

Να σου κάνω και εγώ μια πρόβλεψη τότε, τα παιχνίδια που θα βγούν το 2024 θα είναι Unplayabble με RTX 2080Ti, φοβερή πρόβλεψη, από την άλλη εάν λειτουργήσουμε με τον τρόπο που διατυπώνεις τότε να μην αγοράσει κάποιος ποτέ και τίποτα και να γκρινιάζουμε εδώ οτι ακόμα δεν έχει βγει το hardware που θέλουμε όπως κάνει συγκεκριμένος χρήστης συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, holy grail είπε

περιμενε την φανταστικη καρτα της α μου ντου που θα εχει πιο πολυ μνημη, αλλα πιο αργη....:lol:

σίγουρα με παρακολουθείς......όπως τα λες είναι..... απλά  η gpu που περιμένω θα έχει το  λογότυπο 3090 oc ventus στο καπό του 10900Κ την άλλη βδομάδα....🤣

1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

O καθένας φυσικά έχει το δικαίωμα στην γνώμη του, στην πραγματικότητα εδώ https://www.techpowerup.com/review/asus-geforce-rtx-3080-tuf-gaming-oc/38.html έχουμε 35% uplift σε σχέση με την 2080Τi σε 30 τίτλους τουλάχιστον, το cp2077 βγαίνει με το logo της nvidia και ουσιαστικά προμοτάρει τις ampere, οι τιμές είναι φυσιολογικές για rnthusiast segment  όσο και για την titan grade που είπες ότι θα αγοράσεις και καθόμαστε και συζητάμε ΑΝ στο μέλλον δεν επαρκεί😯

Να σου κάνω και εγώ μια πρόβλεψη τότε, τα παιχνίδια που θα βγούν το 2024 θα είναι Unplayabble με RTX 2080Ti, φοβερή πρόβλεψη, από την άλλη εάν λειτουργήσουμε με τον τρόπο που διατυπώνεις τότε να μην αγοράσει κάποιος ποτέ και τίποτα και να γκρινιάζουμε εδώ οτι ακόμα δεν έχει βγει το hardware που θέλουμε όπως κάνει συγκεκριμένος χρήστης συνέχεια.

την είπες και εσύ την γνώμη σου.....B)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

σίγουρα με παρακολουθείς......όπως τα λες είναι..... απλά  η gpu που περιμένω θα έχει το  λογότυπο 3090 oc ventus στο καπό του 10900Κ την άλλη βδομάδα....🤣

την είπες και εσύ την γνώμη σου.....B)

Γιατί κόλλημα με την ventus? 

ΥΓ1. Θα με παρασύρεις να πάω και εγώ για 3090 πανάθεμα σε :P  Mην παίρνεται 3090 ρε μάγκες, ζηλεύω και θα πάρω και εγώ. 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, BabisTs είπε

θα δεις ..θα είναι αρκετά...για αρχή crysis....δεν μιλάω για τα νέα που θα έρθουν όπως Assassin's Creed Valhalla & cyberpunkt ......σε native μιλώντας για 4K,απλά πάπαλα....

Αληθεια τωρα υπαρχει ακομη κοσμος που πιστευει οτι θα εχει ακατεβατα τα 4k/60 στους καινουριους τιτλους.. Δεν μαθαινει ο κοσμος.. Ετσι ειναι οταν ενθουσιαζεσαι.. Λες και τωρα τα εχει στο RDR2 ας πουμε για παραδειγμα.

5 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Eγω δεν θα τους κανω την χαρη αυτη την φορα τα περνουν δεκαετιες αδρα απο εμενα με ποσα SLi configs και ολες τις high end.. 3080 και τελος και πολυ τους ειναι.. Oσο παει και απο vram το πηρα αποφαση δεν δινω στην nvidia ενα καραβι λεφτα παλι.. Κανονικα θα εμενα με 2080Ti αλλα θελω HDMI 2.1 και για αυτο αλλαζω..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Αληθεια τωρα υπαρχει ακομη κοσμος που πιστευει οτι θα εχει ακατεβατα τα 4k/60 στους καινουριους τιτλους.. Δεν μαθαινει ο κοσμος.. Ετσι ειναι οταν ενθουσιαζεσαι.. Λες και τωρα τα εχει στο RDR2 ας πουμε για παραδειγμα.

Ακατέβατα παίζει να μην έχεις ούτε σε 1440p σε όλα τα games. Watchdogs 2 με το extended scaling ας πούμε. Στα πάνβαρα games απλά κατεβάζεις 2 settings που δεν κάνουν και οπτική διαφορά, δεν χάλασε ο κόσμος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Αφού είστε όλοι λιγούρια ρε.😁 Το ίδιο έγινε και με τα preorders στο ps5.

Δεν θα πάρω την FE απλα ήθελα να δω να λέει «in stock» , ψυχολογικό είναι ! 🤪

Δημοσ.

Για να ειμαστε βεβαια απολυτα σωστοι οι της Crytek μας γλεντανε. Δεν υπαρχει καρτα στον κοσμο να τρεξει το Can it run Crysis graphics mode σε πανω απο 4κ/30..

https://www.pcgamer.com/uk/crysis-remastered-can-it-run-crysis/

44 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Την κάρτα κοιτάτε εσείς; :P 

Γλυκουλι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Herald είπε

Ακατέβατα παίζει να μην έχεις ούτε σε 1440p σε όλα τα games. Watchdogs 2 με το extended scaling ας πούμε. Στα πάνβαρα games απλά κατεβάζεις 2 settings που δεν κάνουν και οπτική διαφορά, δεν χάλασε ο κόσμος. 

Καλα ναι αν κατεβασω δυο setting περνω παντου και δεν συμβαινει παντα να μην κανουν την διαφορα τα settings απλα πολλες φορες δεν τα σηκωνει η GPU τοσο απλα...Το ζητημα ειναι οτι οσοι γνωριζουν ξερουν οτι αλλο το δινω μια γενναια αυξηση σε μια συγκεκριμενη αναλυση και αλλο το εχω μια αναλυση ακατεβατα.. Εγω παντα π.χ ημουν του απολυτου visual fidelity και για αυτο ηθελα το καλυτερο perf available atm και ας θυσιαζα fps.Οταν ομως ακουω τον κοσμο και χρησιμοποιει το επιχειρημα 4k/60 κατα το δοκουν ειναι λιγο αστειο. 

Αν π.χ η 3090 ηταν αυτη που ξεφευγε με 50% επιδοσεις και στην 3080 εδιναν ενα 10-15% απο την 2080Ti σε 4k θα ακουγες την συντριπτικη πλειοψηφια να λεει και τι εγινε θα μπορεσει η 3090 να παιξει ολα τα παιχνιδια σε 4k/60? Τωρα που πηρε επιδοσεις παραπανω μια affordable gpu σε 4k βλεπεις τι γινεται ξαφνικα.. Μου θυμιζει τα γελια που επεφταν πριν 2 χρονια για 4k που ελεγε ο κοσμος τι 4k μας βγαινουν τα ματια.. ;)

Το point ειναι οτι 4k/60 χωρις DLSS και ειδικα με RT path αποκλειεται να το εχουμε στους επερχομενους AAA τιτλους.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MSRP από AIB cards

Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro OC: 710$
Zotac GeForce RTX 3080 Trinity: 700$
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming OC: 730$
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming: 700$
MSI GeForce RTX 3080 Gaming X Trio: 760$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK GAMING: 700$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 GAMING: 750$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING: 770$
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING: 810$

Η μετατροπή USD->Euro + γερμανικός ΦΠΑ είναι περίπου στο 1:1. Οι τιμές που είναι παραπάνω από αυτές έχουν καπέλο από τα μαγαζιά.

Αν βρω κι άλλα MSRP θα τα προσθέσω

edit:

Gigabyte RTX 3080 Eagle OC: 700$

Επεξ/σία από malakudi
  • Like 7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

MSRP από AIB cards

Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro OC: 710$
Zotac GeForce RTX 3080 Trinity: 700$
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming OC: 730$
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming: 700$
MSI GeForce RTX 3080 Gaming X Trio: 760$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 BLACK GAMING: 700$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 GAMING: 750$
EVGA GeForce RTX 3080 XC3 ULTRA GAMING: 770$
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING: 810$

Η μετατροπή USD->Euro + γερμανικός ΦΠΑ είναι περίπου στο 1:1. Οι τιμές που είναι παραπάνω από αυτές έχουν καπέλο από τα μαγαζιά.

Αν βρω κι άλλα MSRP θα τα προσθέσω

Χθες το amazon είχε listed την EVGA 3080 FTW3 Gaming χωρίς Ultra ή κάτι παρόμοιο (τουλάχιστον δεν πρόλαβα κάτι τέτοιο εγώ) και με αυτή την ονομασία δεν την έχει ούτε το site της EVGA 🤔

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iazriel είπε

Χθες το amazon είχε listed την EVGA 3080 FTW3 Gaming χωρίς Ultra ή κάτι παρόμοιο (τουλάχιστον δεν πρόλαβα κάτι τέτοιο εγώ) και με αυτή την ονομασία δεν την έχει ούτε το site της EVGA 🤔

https://www.evga.com/products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+30+Series+Family&chipset=RTX+3080

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...