giannis2156 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τοσο fail ειναι που γιαυτο ψαχνεις day one που θα την βρεις για να την παρεις Επισης ειμαι σιγουρος οτι σε απασχολει τοσο πολυ η καταναλωση της 3080,γιαυτο και αγορασες 2 2080ti. τωρα οχι κραταω την 2080τι οταν ειδα τα benchmark ειναι θεμα να εχεις Ryzen 3900x και 3080 με τα 340wat
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, mindtrapper είπε Ζηλεύω που έχεις εκατοντάδες/χιλιάδες ώρες να χαλαρώσεις. Πλέον μπορώ να αγοράσω με άνεση ότι θέλω αλλά δεν μπορώ να το χαρώ... Απλά ασχολούμαι για να μένω up to date. Με 2 ώρες μέσο όρο τη μέρα βγαίνει 720 ώρες το χρόνο. Μπορεί να μην ανοίξω καθόλου υπολογιστή για 2 3 βδομάδες λόγω δουλειάς αλλά μπορεί και να κάτσω 7 8 ώρες όταν με τραβάει και έχω ελεύθερο χρόνο. Όλα βολεύονται αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι δεν βρίσκουν ούτε αυτές τις 2 ώρες τη μέρα ώστε να ευχαριστηθουν αυτό που έχουν. Καλή η δουλεια και τα χρήματα αλλά πρέπει να κοιτάμε και την ψυχική μας υγεία. 11
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Παντως απο μερικά reviews που παιξανε με undervolt/power limit για -50Watts εχανες 5% performance, σχεδόν τίποτα δηλαδη, ειδικά καλοκαίρι μόνο έτσι παλευεται. Και αυτό λέει πολλά, πλέον το gpu boost της nvidia maxarei σχεδόν στο full potential της την κάρτα γι'αυτό και σχεδόν καθόλου OC headroom. Πιστεύω πιο πολύ φταίει ότι δεν scalαρει ο πυρήνας με παραπάνω power. Ανεβαίνει ελάχιστα. Γιατί και στις Turing το gpu boost μαξαρει όλο το power, χτυπάνε power limit αλλά παίρνουν παραπάνω από OC. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά παραπάνω από τις Ampere.. 6 λεπτά πριν, giannis2156 είπε τωρα οχι κραταω την 2080τι οταν ειδα τα benchmark ειναι θεμα να εχεις Ryzen 3900x και 3080 με τα 340wat 105 watt cpu είναι ο 3900Χ, άντε να φτάνει 140 σε full load, σιγά. Έτσι και αλλιώς σε gaming δεν τρέχει στα τέρματα 24 threads.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
HALF EVIL Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, giannis2156 είπε Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ξενέρωσα έχω την 2080ti ftw3 το καλοκαίρι δεν παλεύεται τρέχει 60 βαθμούς αλλά το δωμάτιο φούρνος και μόνο 250wat που να βάλεις 3080 με 340wat 30% σε ρεύμα για 30% επιδόσεις καθόλου καλό Αν την έχεις με αέρα μια χαρά είναι. Τόσο έπιανε και σε μένα. Με νερό έπεσε σχεδόν δέκα βαθμούς. 1
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Πιστεύω πιο πολύ φταίει ότι δεν scalαρει ο πυρήνας με παραπάνω power. Ανεβαίνει ελάχιστα. Γιατί και στις Turing το gpu boost μαξαρει όλο το power, χτυπάνε power limit αλλά παίρνουν παραπάνω από OC. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά παραπάνω από τις Ampere.. Ναι ισχύει πως δε scalarei τοσο όσο θα πρεπε και πως η Ampere architecture ειναι πιο focused σε compute workloads και ίσως να θέλει περισσότερο brute forcing με high clocks-voltage για να αποδώσει σε gaming render pipeline workloads. Μακάρι να δώσει καλύτερο scaling με driver updates-game engine optimizations για να βλέπουμε να ανεβαίνει πιο γραμμικά το power-fps gain. 2
kokotas16 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, Coppermine είπε Τελειωμενα πραγματσ δηλαδή κάτι διάβασα εκεί στο YouTube ειπε ενας σε έναν άλλο και το ειπε και ο Βασιλάκης στο insomnia, μα εννοείται σε 1 μήνα από το launch θα έχουμε refresh και το καλοκαίρι τις hopper όπως και με τις Turing ετσι και οι Ampere ειναι stop gap ...... Και όλα αυτά γίνονται γιατί λέει φοβήθηκε η nvidia το φανταστικό big navi που ΘΑ ΘΑ ΘΑ στείλει το πονηρο πνευμα του κακού της nvidia στα τάρταρα Προς τι το σαρκαστικό ύφος φίλε μου? Σου φαίνεται τόσο παράξενο η amd να τοποθετήσει τα προϊόντα της ανταγωνιστικά σε σχέση με τις υπάρχουσες ampere κάρτες και η nvidia να έχει σχεδιάσει εκ των προτέρων να απαντήσει κατά αυτό το τρόπο? Αυτά που έχει γράψει ο moore's law is dead προέρχονται από πηγή που έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα και με την διαθεσιμότητα που υπήρξε στις FE φαίνεται ότι για εκεί οδεύει το πράγμα.
acalm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Κακάσχημες όλες, μόνο η Strix μου ψιλοκάθεται εμφανίσιμη, τιμές να δούμε.. 3080 + 4900x, mmmhh! 😍
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, kokotas16 είπε Προς τι το σαρκαστικό ύφος φίλε μου? Σου φαίνεται τόσο παράξενο η amd να τοποθετήσει τα προϊόντα της ανταγωνιστικά σε σχέση με τις υπάρχουσες ampere κάρτες και η nvidia να έχει σχεδιάσει εκ των προτέρων να απαντήσει κατά αυτό το τρόπο? Αυτά που έχει γράψει ο moore's law is dead προέρχονται από πηγή που έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα και με την διαθεσιμότητα που υπήρξε στις FE φαίνεται ότι για εκεί οδεύει το πράγμα. Η nvidia εβγαζε και παλιοτερα νεες καρτες που δεν ειχε απεναντι big navi,γνωστες και ως ti μετα την κανονικη κυκλοφορια των καρτων. Δεν θεωρειται πλεον τοσο περιεργο να δουμε και αλλες καρτες στο μελλον. Ακομα ουτε 3060 δεν εχει ανακοινωθει ή 3050. Το θεμα ειναι κατα ποσο εχει νοημα να μιλαμε απο τωρα για το τι θα γινει του χρονου,που οταν θα ειμαστε του χρονου θα γραφουμε τοτε'''αναμονη για rtx 4000''. Επισης οσοι περιμενετε big navi να ειναι ανταγωνιστικο σε αποδοση,τιμες,Vram και RT,ειδικα με τα νουμερα που εχουν αναφερει καποιοι εδω μεσα,ειναι σιγουρη η απογοητευση οπως σιγουρη ηταν και περυσι με τις 5700xt που καποιοι τις περιμεναν να ξεπερνανε 2080,οπως ηταν και με τους ryzen 3000 που αλλιως τους περιμεναν και αλλιως βγηκαν. 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, acalm είπε Κακάσχημες όλες, μόνο η Strix μου ψιλοκάθεται εμφανίσιμη, τιμές να δούμε.. 3080 + 4900x, mmmhh! 😍 Και η ventus μια χαρά είναι. Και υπάρχουν και 1-2 άλλες..
acalm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Μωρε καλά θα είναι ακόμα και να ειναι ξανα παλι η χειρότερη ψύκτρα στην αγορα, αλλα έχω metalic silver case / silver ram / aio με silver accents, ε, η Strix δένει το γλυκό 😉 1
ShooterX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, kokotas16 είπε Προς τι το σαρκαστικό ύφος φίλε μου? Σου φαίνεται τόσο παράξενο η amd να τοποθετήσει τα προϊόντα της ανταγωνιστικά σε σχέση με τις υπάρχουσες ampere κάρτες και η nvidia να έχει σχεδιάσει εκ των προτέρων να απαντήσει κατά αυτό το τρόπο? Αυτά που έχει γράψει ο moore's law is dead προέρχονται από πηγή που έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα και με την διαθεσιμότητα που υπήρξε στις FE φαίνεται ότι για εκεί οδεύει το πράγμα. Αυτό που πιστεύετε ότι λέει ο καθε mooreslaw-adoretv τι να πω... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από ShooterX 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 NVIDIA RTX 3080 runs Crysis Remastered in 4K/Max Settings with 25-32fps
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 @noFEARgr @Sudiakosτι ακριβως σας φανηκε περιεργο σε αυτο που εγραψα? Στο οτι και παλιοτερα βλεπαμε καρτες να κυκλοφορουν μετα το αρχικο launch? Η στο οτι πολλοι στο internet hyp αρουν υπερβολικα πολυ τις νεες κυκλοφοριες της Amd καθε φορα,και μετα απογοητευονται?
Coppermine Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, ShooterX είπε Αυτό που πιστεύετε ότι λέει ο καθε mooreslaw-adoretv τι να πω... Σε παρακαλω μα όταν μιλάει ο τιτάνας ο νόμος του Μουρ ψόφησε, υπάρχει περιπτωση να μην ισχύει ήμαρτον αυτός που ουρλιάζει ότι η καλυτερη κάρτα γραφικών της αμδε είναι η radeon 7, και πληροφοριες των θέλουν να φορά μονίμως κόκκινες κάλτσες και να έχει φωτο της φιλιπινεζας θειτσας πανω απο το κρεβάτι του
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, ShooterX είπε Αυτό που πιστεύετε ότι λέει ο καθε mooreslaw-adoretv τι να πω... Σε όλα μέσα έπεσε ο άτιμος, DLSS 3.0 που θα δουλεύει σε όλα τα γκέιμς με ΤΑΑ, NVcache που θα είναι το αντίστοιχο HBCC κλπ κλπ lmao NVIDIA issues a statement on GeForce RTX 3080 going immediately out of stock NVIDIA: “This morning we saw unprecedented demand for the GeForce RTX 3080 at global retailers, including the NVIDIA online store. At 6 a.m. pacific we attempted to push the NVIDIA store live. Despite preparation, the NVIDIA store was inundated with traffic and encountered an error. We were able to resolve the issues and sales began registering normally. To stop bots and scalpers on the NVIDIA store, we’re doing everything humanly possible, including manually reviewing orders, to get these cards in the hands of legitimate customers. Over 50 major global retailers had inventory at 6 a.m. pacific. Our NVIDIA team and partners are shipping more RTX 3080 cards every day to retailers. We apologize to our customers for this morning’s experience.”
Προτεινόμενες αναρτήσεις