Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Η evga black δεν έχει backplate. Φαίνεται και στις photos και επίσης διευκρυνίζει η επόμενη version (non black) έχει backplate Ναι η black είναι η πιο φθηνή τους αλλά καρμίριδες τελείως να μην βάλουν σε 740 ευρώ κάρτα. Πόσο κοστίζει; ένα κομμάτι μέταλλο 5 χιλιοστά χοντρό είναι. Και τα αγοράζουν και bulk.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nikos032 είπε αν εννοεις μεταλλικη backplate τοτε ναι. Οχι εννοώ backplate εντελώς, καθόλου. Αριστερά η black
nikos032 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ναι η black είναι η πιο φθηνή τους αλλά καρμίριδες τελείως να μην βάλουν σε 740 ευρώ κάρτα. Πόσο κοστίζει; ένα κομμάτι μέταλλο 5 χιλιοστά χοντρό είναι. Και τα αγοράζουν και bulk.. αχρειστη ειναι, εκτος αν εχεις κουτι με γυαλι και θες να φαινεται ομορφη. καθαρα αισθητικο ειναι το θεμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και οι τσάτσοι στην black δεν έχουν φώτο από την πίσω πλευρά ενώ στις άλλες έχουν.. 3 λεπτά πριν, nikos032 είπε αχρειστη ειναι, εκτος αν εχεις κουτι με γυαλι και θες να φαινεται ομορφη. καθαρα αισθητικο ειναι το θεμα. E κατά 90% θα έχεις κουτί με γυαλί σε αυτό το budget. Και γιατί να μην έχουν σε 740 ευρώ κάρτα, είναι για το γ@μ@το το θέμα. Τεσπά.. Υ.Γ. Κάποια backplate έχουν thermal pads και βοηθούν έστω και λίγο με την επαγωγή της θερμότητας. Και επίσης μειώνεις τον κίνδυνο να κάνεις ζημιά στο pcb όταν την τοποθετείς.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
nikos032 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Οχι εννοώ backplate εντελώς, καθόλου. Αριστερά η black ρε φιλε δε γινεται gpu χωρις pcb στην μεταλλικη πλακα αναφερεσαι και αυτο μου δειχνεις στην εικονα.
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikos032 είπε αχρειστη ειναι, εκτος αν εχεις κουτι με γυαλι και θες να φαινεται ομορφη. καθαρα αισθητικο ειναι το θεμα. Κυρίως για αισθητικούς λόγους ναι, αλλά σ'αυτή τη γενιά με 3slot γομάρια βοηθάει και λιγο στο sagging. Και είναι και ψυχολογικό το θέμα να τους σκάς 750 και να μη σου βάζουν backplate. Γύφτοι. Edit: Για την 3090 πάντως που'χει Vram ICs και στην πίσω πλευρά του PCB, βοηθάει με κανα thermal pad στην απαγωγή θερμότητας. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan 1
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Και τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφεις με αυτα που ειπα εγω.Καμια. Για την καρτα ειπα την γνωμη μου εγω και ελευθερα την γνωμη μου. Τι σε ενοχλει εσενα και οποιονδηποτε αλλον τι λεω? Ειπα ψεματα σε κατι?Οχι απλα λεω την αποψη μου και δεν εχουν καμια σχεση ολα αυτα που γραφεις. Τι με νοιαζουν εμενα τα παιχνιδια αυτα και μου το αναφερεις? Οποιον το ενδιαφερει θα το ψαξει και θα τα βρει. Ας τελειωσει εδω το θεμα δεν εχω ορεξη να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν, Γραψε οτι θες σαν απαντηση και τελειωσε το θεμα. Για την καρτα ειπες την γνωμη σου απλα κρινοντας βαση της αρχικης της τιμης,χωρις καν να γνωριζεις τι ρολο βαραει σαν υλοποιηση,λεγοντας οτι αξιζει τα χρηματα της σε σχεση με ακριβοτερες καρτες απλα επειδη ειναι φθηνοτερη,αρα χωρις να υπαρχει συγκριση σε θερμοκρασιες,θορυβο,ρολογια κλπ Δεν γινεται ετσι σωστη συγκριση ομως ,σορρυ κιολας. Και σε 2080ti υπηρχαν υλοποιησεις που κοστιζαν 250 και 300ευρω φθηνοτερα σε σχεση με την ακριβοτερη Strix. Ρωτησε ολους τους υπολοιπους κατοχους για ποιο λογο εδωσαν τα παραπανω ευρω για την Strix. Και ασε τους υπολοιπους να κρινουν ποιος γραφει ασχετα πραγματα και ποιος οχι. 1
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nikos032 είπε ρε φιλε δε γινεται gpu χωρις pcb στην μεταλλικη πλακα αναφερεσαι και αυτο μου δειχνεις στην εικονα. Φιλε μου 3 φορές στο είπα, μίλησα ποτέ για PCB? Για backplate σου είπα. Ναι η μεταλλική πλάκα backplate λέγεται. Θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε 🤣 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε Κυρίως για αισθητικούς λόγους ναι, αλλά σ'αυτή τη γενιά με 3slot γομάρια βοηθάει και λιγο στο sagging. Και είναι και ψυχολογικό το θέμα να τους σκάς 750 και να μη σου βάζουν backplate. Γύφτοι. Εδώ έχει η 2060 ΚΟ των 300 ευρώ, λολ..
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Εδώ έχει η 2060 ΚΟ των 300 ευρώ, λολ.. εδώ έχει η 1050ti που έκανε 160
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, DionGR είπε Γνωμουλα; Αμα ειναι να τραβηξω cancel γρηγορα. Link: https://www.amazon.de/-/en/ZT-A30800D-10P/dp/B08HR1NPPQ/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=rtx+3080&qid=1600350107&s=computers&sr=1-2 Ωραίος, πήραμε κι από δω με 617. 3 reviews αναλυτικά που έχω βρει μια χαρά τα λένε, πιο κρύα και σαφώς πιο αθόρυβη από fe. Και εμφανισιακά δεν πάει πίσω, συν τα 5 χρόνια εγγύηση. Γενικά για την τιμή της φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Έτσι κι αλλιώς οι διαφορές στην απόδοση ανάμεσα στις υλοποιήσεις φαίνονται αμελητέες.
_Theo_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 456.38 WHQL Ακόμα ίδιο το Control Panel. Δεν υπάρχει σωτηρία... 2
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Θελω να περιμενω λιγο ακομα εγω μπας και δουμε πουθενα την TUFa.. Αντε γαμω ολα τα αμαζον τιποτα δεν εχουν ανεβασει τοσες ωρες,ουτε αλλα ελληνικα μαγαζια εκτος των γνωστων..
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Θελω να περιμενω λιγο ακομα εγω μπας και δουμε πουθενα την TUFa.. Αντε γαμω ολα τα αμαζον τιποτα δεν εχουν ανεβασει τοσες ωρες,ουτε αλλα ελληνικα μαγαζια εκτος των γνωστων.. Κι εγώ αυτή ψάχνω (παραβλέποντας το cringe aesthetic), απ'αυτα που βλέπω είναι σαν τις Strix των last gen. Στη Strix να δω τι έχουν κάνει. Κάτι πολύ καλό ελπίζω μιας και παντού παίζει στο 900αρι σχεδόν.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε 456.38 WHQL Ακόμα ίδιο το Control Panel. Δεν υπάρχει σωτηρία... Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις