Herald Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε https://www.amazon.de/Zotac-ZT-A30800D-10P-Geforce-3080-Grafikkarte/dp/B08HR1NPPQ/ref=sr_1_3?dchild=1&ie=UTF8&keywords=rtx 3080&language=en_GB&qid=1600355635&sr=8-3 Η Zotac απο αυριο διαθεσιμη στο γερμανικο αμαζον στα 699... Από το review του TPU αυτή είναι χειρότερη από την FE Και μένα με ψήνει, είναι ωραία σε εμφάνιση.
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε είναι από το site της evga το eu. Αν πατάς συνέχεια refresh μπορεί να βρεις αυτό βγαίνει στο checkout 🤣 1
Acmilangr2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Απογοητευτηκα από το oc τους. Το 30 γίνεται 20 Πλεον oc vs oc από την 2080ti θα ειναι μόλις 20% 2
HERTHAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγραψες το παραπανω,και σου εξηγω στην πραξη οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. α)αυτη την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα για να βγαλουμε τα οποια συμπερασματα. Οι καρτες πχ ειναι αφαντες απο skroutz και οχι μονο. Αρα απο την στιγμη που δεν υπαρχει ξεκαθαρη εικονα,δεν γινεται να βγουν τα οποια συμπερασματα. β)Δεν εχουν ολοι τα ιδια κριτηρια στην αγορα καρτας. Εσενα για παραδειγμα μπορει να μην σε ενδιαφερουν τα ρολογια, οι θερμοκρασιες, ο θορυβος η εμφανιση,αλλα καποιον αλλο να τον ενδιαφερουν. Αλλος πχ θα την βαλει την καρτα σε νερο,αρα πρεπει να ψαξει να δει ποιες εταιρειες τον αφηνουν χωρις να χασει εγγυηση. Α λλος μπορει να αγορασει καρτα αναλογα με το after sales support της καθε εταιρειας. γ)Σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις με την αγορα νεας καρτας απο συγκεκριμενα καταστηματα,δινεται δωρο το Watch Dogs Legion ,παιχνιδι με αρχικη τιμη τα 60ευρω Με λιγα λογια δεν εχει και πολυ νοημα να βγαινουμε απο τωρα και να κανουμε υποδειξεις στους αλλους στο τι αξιζει και τι οχι. Και τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφεις με αυτα που ειπα εγω.Καμια. Για την καρτα ειπα την γνωμη μου εγω και ελευθερα την γνωμη μου. Τι σε ενοχλει εσενα και οποιονδηποτε αλλον τι λεω? Ειπα ψεματα σε κατι?Οχι απλα λεω την αποψη μου και δεν εχουν καμια σχεση ολα αυτα που γραφεις. Τι με νοιαζουν εμενα τα παιχνιδια αυτα και μου το αναφερεις? Οποιον το ενδιαφερει θα το ψαξει και θα τα βρει. Ας τελειωσει εδω το θεμα δεν εχω ορεξη να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν, Γραψε οτι θες σαν απαντηση και τελειωσε το θεμα.
valantis123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, FeelsBadMan είπε αυτό βγαίνει στο checkout 🤣 ο να σου γ.... 😱
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε αυτό βγαίνει στο checkout 🤣 θλιψηc
HERTHAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Herald είπε Από το review του TPU αυτή είναι χειρότερη από την FE Και μένα με ψήνει, είναι ωραία σε εμφάνιση. Ναι οντως ειναι ομορφη καρτα και την εκανα παραγγελια νωριτερα. Τωρα να ειναι τοσο χαλια ποιος ξερει θα δειξει.
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι φάση το evga eu? Σα να χρεώνει ΦΠΑ και ααπο τις 2 χώρες? Γιατί να χρεώνουν 760 χωρίς VAT απαράδεκτο 1 λεπτό πριν, NUCLEUS__ είπε Asus TUF από overclockers Απ'όσο είδα δε στέλνει Ελλάδα το overclockers uk έτσι? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan
nikos032 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 sold out παιδια.. οποιος προλαβε προλαβε. πλεον ολα τα sites το γυρισαν σε "sold out" ή 800+ ευρω. @FeelsBadMan δεν καταλαβα απο που προκυπτει αυτο που λες, δεν υπαρχει 3080 χωρις backplate.
FeelsBadMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, nikos032 είπε sold out παιδια.. οποιος προλαβε προλαβε. πλεον ολα τα sites το γυρισαν σε "sold out" ή 800+ ευρω. @FeelsBadMan δεν καταλαβα απο που προκυπτει αυτο που λες, δεν υπαρχει 3080 χωρις backplate. Η evga black δεν έχει backplate. Φαίνεται και στις photos και επίσης διευκρυνίζει η επόμενη version (non black) έχει backplate Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από FeelsBadMan
NUCLEUS__ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, FeelsBadMan είπε Τι φάση το evga eu? Σα να χρεώνει ΦΠΑ και ααπο τις 2 χώρες? Γιατί να χρεώνουν 760 χωρίς VAT απαράδεκτο Απο'όσο είδα δε στέλνει Ελλάδα το overclockers uk έτσι? Α ίσος. Από Κύπρο είμαι.
Sakiz105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, FeelsBadMan είπε Η evga black δεν έχει backplate είναι sold out η κάρτα για αυτό στο γράφει τόσο. πριν είχε 739 και έγραφε tbd
nikos032 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, FeelsBadMan είπε Η evga black δεν έχει backplate αν εννοεις μεταλλικη backplate τοτε ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις