Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mακαρι ολα τα μακαρι στο Πλαισιο. 1000€ η 3080.

inb4 σε 1 μηνα θα δουμε αγγελιες RTX 3080 1200€ "ΕπΕιΔη ΕχΕι ΕγΓΥηΣη ΠλΑΙσΙΟ ΑδΕΡφΕ ΜοΥ"

image.png.95a732188f937bf4b77ce94f8f2c37c6.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Έχεις δίκιο, όταν βάζεις Ελλάδα πάει 742.

Οπότε ίσως συμφέρει να τα στείλω Γερμανία και να μου τα στείλουν από εκεί τα πεθερικά 😛 

Μάθαμε την ηλικία σου πάνω-κάτω τουλάχιστον.

Κάτι είναι και αυτό

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DionGR είπε

Mακαρι ολα τα μακαρι στο Πλαισιο. 1000€ η 3080.

inb4 σε 1 μηνα θα δουμε αγγελιες RTX 3080 1200€ "ΕπΕιΔη ΕχΕι ΕγΓΥηΣη ΠλΑΙσΙΟ ΑδΕΡφΕ ΜοΥ"

image.png.95a732188f937bf4b77ce94f8f2c37c6.png

Να μην αγοραζει κανεις σε τετοιες τιμες. Βρισκουν και τις χτυπανε τοσο. Μεχρι 750 μια καλη 3080 ειναι μια χαρα τιμη ουτε ευρω παραπανω. Εκει ειναι το MSRP οτιδηποτε παραπανω ειναι καπελο του πωλητη μην τους κανετε μαγκες.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Να μην αγοραζει κανεις σε τετοιες τιμε. Βρισκουν και τις χτυπανε τοσο. Μεχρι 750 μια καλη 3080 ειναι μια χαρα τιμη ουτε ευρω παραπανω. Εκει ειναι το MSRP οτιδηποτε παραπανω ειναι καπελο του πωλητη μην τους κανετε μαγκες.

Εγω μεχρι 820 δικαιολογω (και απο Amazon με γρηγορα μεταφορικα) λογω Ευρωπαικης Ενωσης ΦΠΑ κλπ παπαριες.

Απ' την αλλη, ναι, 750-800 ΜΑΞ πρεπει να κανει η καρτα. Δεν θα πω περισσοτερα για το Πλαισιο γιατι θα γινω γραφικος.

Επεξ/σία από DionGR
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για αλλη μια φορα το χειροτερο review καρτων. Ουτε θερμοκρασιες εδειξε,και εκανε benchmark σε παιχνιδι του 2012 το Metro Last Light.

Dislike και απλα ψαξτε για αλλο review.

Είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε αναλογία ποιότητας με αριθμό subscriber , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά το πως έφτασε εκεί . 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DionGR είπε

Εγω μεχρι 820 δικαιολογω (και απο Amazon με γρηγορα μεταφορικα) λογω Ευρωπαικης Ενωσης ΦΠΑ κλπ παπαριες.

Και παλι πολλα ειναι. Τα 699msrp ειναι σε δολλαρια τα οποια μεταφραζονται σε 591 ευρω. Μαζι με το ΦΠΑ 24% της Ελλαδας παμε στα 732 ευρω. Αντε 750 γιατι ειμαστε μικρη αγορα. Οτιδηποτε παραπανω ειναι big no. Τωρα αν μιλαμε για custom υλοποιηση που εχει 800-850msrp εκει ειναι αλλη ιστορια. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, valantis123 είπε

εγώ τους μόνους που βλέπω να παίρνουν με 750 και κάτω είναι οσοι γλυτώνουν το φπα 😅

Εκει θα παμε στα 600 ευρω χωρις το ΦΠΑ.

Δημοσ.

Στα 700 ευρω οτι βρειτε χτυπατε το.

Δεν χρειαζεται παραπανω(οχι οτι δεν αξιζει μεχρι 850) χρηματα βαλτε τα στην τσεπη.

Δεν θα κερδισετε τιποτα με 150 ευρω παραπανω.

700 κατοσταρικα και τελος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτί βρήκα στα 700 + φπα + μεταφορικά φτάνουν το λιγότερο 765

ή εννοείται πάρτε κάτι στα 700 + τα υπόλοιπα έξοδα? 

γιατί 700 τελική με  φπα μεταφορικά κτλ δε βγαίνει πουθενά.

Επεξ/σία από valantis123
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valantis123 είπε

οτί βρήκα στα 700 + φπα + μεταφορικά φτάνουν το λιγότερο 765

ή εννοείται πάρτε κάτι στα 700 + τα υπόλοιπα έξοδα? 

γιατί 700 τελική με  φπα μεταφορικά κτλ δε βγαίνει πουθενά.

E ναι, και παλι λιγο ειναι. Δες γυρω σου αλλες υλοποιησεις ποσο πανε η απο πλαισιο.

Εχω λινκ πιο πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε αναλογία ποιότητας με αριθμό subscriber , η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά το πως έφτασε εκεί . 

Εύπεπτο περιεχόμενο. Tα μπουζούκια γιατί έχουν πολύ περισσότερο κόσμο από διαλέξεις επιστημόνων στα πανεπιστήμια; Ναι δεν είναι το ίδιο αλλά you get the picture..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...