Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα δεν υπαρχει μας κανουν πλακα σε ενα λεπτο sold out.Καλα εκανα και δεν της εδωσα και της δυο εχω ακομα μια 2080ti οποιος θελει :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Πέσαν όλοι πάνω σε παραγγελίες για 3080 λες και θα βελτιώσουν το άθλιο K/D τους :P

To χειροτερο θα ειναι να βελτιωσουν κιολας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο πιο stealth look να'χε η TUF, χωρίς τις cringe λαστιχιές και παντού να γράφει GAMING και θα'ταν order απο μένα.

Επεξ/σία από FeelsBadMan
  • Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλές θερμοκρασίες οι custom. Να τελειώσουν και οι γραφικότητες περί Fermi..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, z1000 είπε

Την παρηγγειλα απο το amazon.fr  πριν κανα 2ωρο. Τωρα δεν βγαζει τιποτα.

EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Gaming, 10G-P5-3883-KR, 10GB GDDR6X, iCX3 Cooling, ARGB LED, Metal Backplate

Απο γερμανικο παρηγγειλα και εγω την FTW3 πριν περιπου 2 ωρες . Ωστοσο δεν ξερω αν θα ερθει ή θα παει για αργοτερα. Οταν την εβαλα καλαθι ελεγε out of stock. Εσενα τι ελεγε? Μου εχει ερθει παντως αποδεικτικο της παραγγελιας στο email

Δημοσ.

Τι κάνει η tuf και εχει τόσο καλά Temps και θόρυβο? Δεν διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες απλά μόλις είδα τα review και είπα να το αναφέρω. 

Screenshot_20200917_163639_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Τι κάνει η tuf και εχει τόσο καλά Temps και θόρυβο? Δεν διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες απλά μόλις είδα τα review και είπα να το αναφέρω. 

Screenshot_20200917_163639_com.android.chrome.jpg

2000+ RPM..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...