Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όποιον νομίζει ότι η RTX3070 θα βγάλει τα ίδια με την RTX3080 στα 1440p με τον Ryzen 3600 να δει το παρακάτω video. Με αυτά που λέτε μερικοί,  αφού ο 3600 κάνει bottleneck στην 2070 τότε η 2080Τι θα βγάζει τα ίδια με την 2070, κάτι βέβαια που δεν ισχύει.

• Like 3
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Γιατί άμα δεν πάω σε FE θα πάω στις ακριβές custom που είναι στα 900. Ψάχνω καμία FE  να γλυτώσω το 200αρικο, αλλιώς μάλλον για msi θα πάω. 

Η FE γι αυτή την γενιά ΕΙΝΑΙ custom, δεν είναι το reference pcb αυτό. Συνεπώς θα πρέπει να βρεις κάποια εταιρία που φτιάχνει WB για την FE. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση. Τα review samples δεν είχαν αυτοκόλλητα εγγυήσεων, σύμφωνα με την Nvidia η εγγύηση πάει περίπατο βέβαια. Με τα ευρωπαϊκά retail κομμάτια δεν ξέρω τι συμβαίνει. 

WB για τις ΜSI που θα βρεις? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ppkstat είπε

Η FE γι αυτή την γενιά ΕΙΝΑΙ custom, δεν είναι το reference pcb αυτό. Συνεπώς θα πρέπει να βρεις κάποια εταιρία που φτιάχνει WB για την FE. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση. Τα review samples δεν είχαν αυτοκόλλητα εγγυήσεων, σύμφωνα με την Nvidia η εγγύηση πάει περίπατο βέβαια. Με τα ευρωπαϊκά retail κομμάτια δεν ξέρω τι συμβαίνει. 

WB για τις ΜSI που θα βρεις? 

Ε καλά δεν χρειάζεται να μπει day one. 

Η εγγύηση ποτέ δεν μου έχει χρειαστεί, οπότε κλαιν. Τώρα ένα μικρό ρίσκο το έχεις, αλλά νταξει, ζω επικίνδυνα 

Δημοσ.

Ως τώρα από τις custom η Msi Trio Gaming X είναι η υψηλότερα χρονισμένη στα 1815 με μετά η ftw3 στα 1800 (εκτός αν έχει βγει καμία άλλη και μου διαφεύγει)
Η TUF αν δεν είχε το καρούμπαλο πάνω δεξιά θα μου άρεσε πολύ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, godslayerxp είπε

Ως τώρα από τις custom η Msi Trio Gaming X είναι η υψηλότερα χρονισμένη στα 1815 με μετά η ftw3 στα 1800 (εκτός αν έχει βγει καμία άλλη και μου διαφεύγει)
Η TUF αν δεν είχε το καρούμπαλο πάνω δεξιά θα μου άρεσε πολύ

τα stock δε λενε τιποτα, τα boost μετρανε και τι fluctuations εχουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, FeelsBadMan είπε

τα stock δε λενε τιποτα, τα boost μετρανε και τι fluctuations εχουν

εννοείται... για την εγκυκλοπαιδική γνώση το ανέφερα περισσότερο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...