Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Για τα performance που βγάζεις εννοώ 😉

ναι βρε συ, η αναλυση ομως που κανω βασιζεται στα νουμερα που ανακοινωσε η AMD.

αν η AMD λεει παπατζες ή αν η AMD δεν πιασει τους στοχους που η ιδια ανακοινωσε, το προβλημα ειναι δικο της οχι δικο μου και εδω θα ειμαστε να κραξουμε. Αυτο εννοω..😉

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

5 2% ήταν η διαφορά 

155.1 με 145.2 είναι 6.8% διαφορά. Βέβαια τώρα είδα ότι είναι με το 3900ΧΤ, αλλά πόσο διαφορά έχει ο 3950Χ; Ο 3900ΧΤ παίζει να κλοκάρει και ψηλότερα, λόγω ΧΤ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε αυτό. Κανονικά πρέπει να γίνονται με τον πιο δυνατό επεξεργαστή τα benches..

¨Εκανε poll(με πολλές ψήφους) με τι CPU να κάνει πλέον τα bench και αν θυμάμαι καλά το 80%τουλ  ζήτησε με 3950x. 
Αρα blame τον κόσμο όχι τον Steve

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ομολογώ ότι δεν περίμενα σε 2160p να πάρει 3% λόγω CPU (10900k vs 3900xt)

Εμ όταν στα λέω ότι και σε 4κ έχει διάφορα.αφου το είδα με τα μάτια μου.Οχι σε όλα τα games αλλά σε κάποια ναι

Δημοσ.

της πλακας τα 2 τεστ που ειδα. ο ενας στο gn τεσταρει 3080fe vs asus strix 2080ti, στον μουσια τεσταρουν με 3950χ γελαει ο πλανητης αλλα ακομα και ετσι ετσι επεσε μεγαλο ξυλο στα 4κ, ειδικα σε παιχνιδια οπως το metro, aco με 40% διαφορα κ.α.  ενταξει ο μουσιας δικαιολογειται, εδω τεσταρε τα λαπτοπ της ιντελ με μιση μπαταρια. :lol: τρομακτικες οι επιδοσεις της νεας καρτας και σε ray tracing/dlss.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε αυτό. Κανονικά πρέπει να γίνονται με τον πιο δυνατό επεξεργαστή τα benches..

Οι διαφορές μεταξύ της 3080 και 2080Ti θα είναι πάνω κάτω η ίδια με τον έναν η τον άλλον επεξεργαστή. Στα 4Κ η διαφορές θα είναι 1-2fps δηλαδή τίποτα.

Άρα μια χαρά είναι και το review με τον Ryzen.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Εμ όταν στα λέω ότι και σε 4κ έχει διάφορα.αφου το είδα με τα μάτια μου.Οχι σε όλα τα games αλλά σε κάποια ναι

0.5% απο intel σε Intel (9900k > 10900k)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Φέρτε 6900XT με 3080 perf και 16GB VRAM με ίδιο MSRP να γίνει σεισμός.

πυρετος επιασε την δεξια, τι διαολο γινεται? εσεις στο τελος θα κανετε και κυβερνηση συνασπισμου με την αριστερα οπως το πατε..😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

0.5% απο intel σε Intel (9900k > 10900k)

Εγώ σου λέω σε σχέση με το ρύζι ρε.

Εγώ σου είπα.σε sotr συγκεκριμένα σε 4κ έχασα 2fps από ιντελ σε ρύζι.

Αλλά κέρδισα 1fps όταν μαξαρα το παιχνίδι με rtx+dlss

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

155.1 με 145.2 είναι 6.8% διαφορά. Βέβαια τώρα είδα ότι είναι με το 3900ΧΤ, αλλά πόσο διαφορά έχει ο 3950Χ; Ο 3900ΧΤ παίζει να κλοκάρει και ψηλότερα, λόγω ΧΤ..

Δεν κατάλαβες τι εννοώ . Εμάς μας ενδιαφέρει η διαφορά μεταξύ 2080ti και 3080 . Gpu συγκρίνουμε όχι cpu .

η διαφορά θα ήταν αν τέσταρε με τον 10900κ +2%υπέρ της 3080 έναντι της 2080ti σε σχέση με τώρα που τέσταρε με τον 3950x.

Τα margins μένουν τα ίδια αυτό εννοώ . Τα απόλυτα νούμερα αυξάνονται με τον 10900κ αλλά και στις δυο κάρτες άρα δεν έχει σημασία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...