Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθίστε να δούμε. Δεν νομίζω να έκανε όλη αυτή την ιστορία με αυτό το περίεργο cooler η NVIDIA για να τρέχει στους 85 βαθμούς η κάρτα..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάτι GTX480 δούλευαν απροβλημάτιστα στους 90-92C..GPU είναι δεν παθαίνουν τίποτα.

Δεν παθαίνουν αλλά σέρνονται λόγω boost my ass

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

65 βαθμους πανω κατω στο heatsink. 85+ στο board. Οποιος τις αγορασει καλυτερα να παρει και πυροσβεστηρες. 🔥

31 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

65 βαθμους πανω κατω στο heatsink. 85+ στο board. Οποιος τις αγορασει καλυτερα να παρει και πυροσβεστηρες. 🔥

Δέχομαι να μου στείλει μια η Nvidia να την τεσταρω στις πιο αντίξοες συνθήκες. 31 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου σε κουτί μεγέθους ψωμιερας χωρίς airflow και η 5700ΧΤ Pulse μαξ 79 βαθμούς για πολλές ώρες στο Warzone maxed out. :P

Έχω και την απέναντι πλευρά όμως

Και αν φέτος βάλει τίποτα κρύα όπως πριν 2 χρόνια με γύρω στα 12C ( με πρόβλημα στη θέρμανση στη χειρότερη στιγμή τότε ήμουν για κάποιες μέρες ) - θερμοκρασία δωματίου και 90% Κερκυραϊκή υγρασία. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως με το δικο μου τροφοδοτικο αν και δεν βλεπω να αγοραζω συντομα καρτα γραφικων δεν νομιζω να εχω θεμα ειναι full modular και παιρνει 6 8πινα τα 2 ειναι για τον επεξεργαστη αρα μενω με 4 και ειναι 750ρι. Θεωρω υπερβολικο αυτο που ζητανε αλλα αν ισχυει πραγματικα πολλοι που δεν εχουν ποιοτικα τροφοδοτικα η με λιγα watt ισως χρειαστουν και εκει αναβαθμιση.

https://seasonic.com/prime-platinum?__cf_chl_jschl_tk__=cb054f19996263530815c69146e2bedb48511286-1600096803-0-Aa9VaVJzFp1kZoJ6Z1b5M2ADWtqcQlkLZ4veMs9xL9MC1MMBCblfMrIDCfrFRw6sxGdky_C7_wW1YlS9Pu6_XF-mKQCLCu32YCV1NnP5oilNTNSJ-rTpWGbrRbDnPQfRx0wh9snVFFzE5_TVnzx6I4TrlR1yrpqKP5zwtZlsO0dh5_OqOevb65Rb00vJInAx_Dx7AAdL_8STtks2XAX35EyskL869pyCKNduYNONV0ZNaS-gfrvgklsq9cRKN0cKAW_gVGW3LnYFz6Hky_D5gLeB_-LEgjXhyMKPI-kGDQSp#cables

Screenshot_2020-09-14 PRIME Platinum.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Και να χάσεις 100Mhz δεν τρέχει τίποτα, θα χάσεις 3% perf.. Κλαιν μαιν. 

Εγώ ξενερώνω να χάνω performance λόγω θερμοκρασίας ακόμα και ένα 3%

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ ξενερώνω να χάνω performance λόγω θερμοκρασίας ακόμα και ένα 3%

ευτυχώς δεν μένεις Τρίκαλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν έχετε air contition εκεί; 

Αν πας από ac σε ac είναι καλά. Αν πας από ac σε εξωτερικό χώρο αρχίζουν τα συμπτώματα καρδιακής προσβολής.  Προσωπικά από πέρυσι δεν το βάζω γιατί αν κάτσω πολλές ώρες νιώθω λες και βγήκα από τον γύψο

ο πιο συχνός λόγος καρδιακής προσβολής στην περιοχή της θεσσαλίας : τσίπουρα μέχρι της 1 το μεσσημέρι, ύπνος μέχρι της 4 με το ac στους 21, κρύο μπάνιο. Foolproof σχέδιο

Επεξ/σία από Sakiz105
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...