Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Μα από nvidia.fr FE θα πάρεις και δεν έχουν blower αλλά αυτή την καινούργια ψήκτρα με τα δύο αντίθετης φοράς ανεμιστήρια..

Αν πάρεις FE γιατί να την ανοίξεις. Αν θέλεις για νερό πάρε μια φθηνή custom αφού το cooler της δεν θα το χρησιμοποιήσεις..

δεν είναι μόνο το waterblock. Πολλοί έπαιρναν FE για να βάλουν πάνω άλλες ψύκτρες 

επίσης 4 heatpipes και λίγα fins. Σε κάρτα 350w δεν ξέρω τι θα κάνουν.

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DionGR είπε

Kαλα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση εγω να κανω mod την καρτα. Δεν πιανει το χερι μου.

Εννοούσα outtake fan, δηλαδη να βγαζει την ζεστη προς τα εξω. Και να λειτουργει για την καρτα, ο αερας θα μπαινει στην CPU μου. 

FE παίρνεις αν έχεις υδρόψυξη..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

FE παίρνεις αν έχεις υδρόψυξη..

Reference παιρναν οσοι ηθελαν υδροψυξη, τωρα η nvidia υπονοει οτι τα stock fans θα την σηκωνουν. 

Ουτως η αλλως με το NDA Lift θα δουμε temps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

δεν είναι μόνο το waterblock. Πολλοί έπαιρναν FE για να βάλουν πάνω άλλες ψύκτρες 

επίσης 4 heatpipes και λίγα fins. Σε κάρτα 350w δεν ξέρω τι θα κάνουν.

Και στις Turing μια χαρά ήταν η ψήκτρα. Να την βγάλεις και να βάλεις τι; Αυτά τα πλαστικά abominations τύπου Arctic accelero; Ή κάτι άλλα εκτρώματα που βάζουν με zip ties δύο fans πάνω σε ένα fit stack; Ούτε καν. Αν δεν βάλεις νερό δεν υπάρχει λόγος να το διακινδυνεύσεις και να χάσεις την εγγύηση.. 

1 λεπτό πριν, DionGR είπε

Reference παιρναν οσοι ηθελαν υδροψυξη, τωρα η nvidia υπονοει οτι τα stock fans θα την σηκωνουν. 

Ουτως η αλλως με το NDA Lift θα δουμε temps.

Sorry, υδρόψυξη στο cpu εννοούσα ώστε να μην επηρεάζεται από την ζέστη που θα πετάει προς τα πάνω η νέα ψήκτρα των 3000. Βέβαια κάτσε να δούμε πως θα συμπεριφέρεται και με αέρα στην cpu..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Αν δεν φοβόμουν εγγυήσεις 

Εμένα η FE μου φένεται η πρώτη προσπάθεια για Apple style προιόν. "It just works", κλειδωμένο σαν καβούκι (αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο θα είναι να ξεκουμπώσει), και ΝΟΝ referance pcb για ακόμα μικρότερο περιθώριο αλλαγής cooler.

Θα κρατούσα μικρό καλάθι

Ναι αλλά απ'ότι φαίνεται επειδή θέλει να διαφημίσει όσο καλύτερα γίνεται τις νέες κάρτες η πράσινη είναι πιο καλοσχεδιασμένο και πολλά υποσχόμενο το νέο cooler, με υπόσχεση - δυνατότητα για ανεβασμένο power limit by default σε σχέση με τις φθηνότερες AIB καθώς και πιθανότατα καλύτερο silicon lottery τουλάχιστον σε πυρήνα όπως έγινε και 2 σειρές πίσω

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Ναι αλλά απ'ότι φαίνεται επειδή θέλει να διαφημίσει όσο καλύτερα γίνεται τις νέες κάρτες η πράσινη είναι πιο καλοσχεδιασμένο και πολλά υποσχόμενο το νέο cooler, με υπόσχεση - δυνατότητα για ανεβασμένο power limit by default σε σχέση με τις φθηνότερες AIB καθώς και πιθανότατα καλύτερο silicon lottery τουλάχιστον σε πυρήνα όπως έγινε και 2 σειρές πίσω

Μακαρι να ειναι ολα αριστα μεθαυριο που βγαζουν τα reviews και να προλαβω κιολας! Εβαλα τον θειο στο κολπο, nvidia fr >> Θειος απο Γαλλια >> Ελλαδα. 

Θα ηταν ιδανικο σεναριο να εχω PC μεχρι το τελος Σεπτεμβρη, μιας και τωρα τρεχω εναν Ryzen 5 3600 @ 4.3Ghz και μια AMD R9 390 8GB με 30% bottleneck.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DionGR είπε

Μακαρι να ειναι ολα αριστα μεθαυριο που βγαζουν τα reviews και να προλαβω κιολας! Εβαλα τον θειο στο κολπο, nvidia fr >> Θειος απο Γαλλια >> Ελλαδα. 

Θα ηταν ιδανικο σεναριο να εχω PC μεχρι το τελος Σεπτεμβρη, μιας και τωρα τρεχω εναν Ryzen 5 3600 @ 4.3Ghz και μια AMD R9 390 8GB με 30% bottleneck.

Μια χαρά είσαι με τη 390. Τι να πούμε εμείς με ενα tvbox καθόμαστε χαχαχα :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Μια χαρά είσαι με τη 390. Τι να πούμε εμείς με ενα tvbox καθόμαστε χαχαχα :P

Aχαχαχα, ξερεις ποιο ειναι το καλο ομως? Ολοι γκρινιαζουν μα μου νεα τροφοδοτικα, 320W TDP και η R9 390 μου ρουφαει 300W+ εδω και 4 χρονια 😎

Επεξ/σία από DionGR
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DionGR είπε

Aχαχαχα, ξερεις ποιο ειναι το καλο ομως? Ολοι γκρινιαζουν μα μου νεα τροφοδοτικα, 320W TDP και η R9 390 μου ρουφαει 300W+ εδω και 4 χρονια 😎

ένας θείος μου πήρε σύνταξη 1100 από δεή από άτομα σαν εσένα :P

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ναι αλλα τι φάση το 3x8, θα έχει μεσα κανα ανταπτορα ή έχουν τα τροφοδοτικό μας αλλο ενα 8pin? Που δεν νομίζω δηλαδή απο οσο θυμάμαι.. 

2x (2x8) ή 2x (2x6+2),δηλαδή τέσσερα 8άπινα εχουν όλα τα επώνυμα μεγάλα τροφοδοτικά ,σίγουρα τα 750w+ ,δεν ξέρω για τα μικρότερα. Για sli/cf και multi gpu builds

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcrae13 είπε

2x (2x8) ή 2x (2x6+2),δηλαδή τέσσερα 8άπινα εχουν όλα τα επώνυμα μεγάλα τροφοδοτικά ,σίγουρα τα 750w+ ,δεν ξέρω για τα μικρότερα. Για sli/cf και multi gpu builds

Εμενα το EVGA Supernova 650 Gold PLUS εχει [2x(6+2)]

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

επίσης nzxt kraken g12

Προφανως . Απάντησα στο προηγούμενο σχόλιο που έλεγε πως το να ανοίξεις την καρτα αξίζει μόνο αν την βάλεις σε νερό. Λοιπόν όχι γιατι οι επειδόσεις της raijintek ειναι κορυφαίες και αγγίζουν λυσεις με νερό ;) 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Προφανως . Απάντησα στο προηγούμενο σχόλιο που έλεγε πως το να ανοίξεις την καρτα αξίζει μόνο αν την βάλεις σε νερό. Λοιπόν όχι γιατι οι επειδόσεις της raijintek ειναι κορυφαίες και αγγίζουν λυσεις με νερό ;) 

είχα ξεχάσει πως από ποια εταιρία ήταν και με έπαιζε μονότερμα ο γιάννης. thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...