Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Prospector8 είπε

Ναι αλλα τι φάση το 3x8, θα έχει μεσα κανα ανταπτορα ή έχουν τα τροφοδοτικό μας αλλο ενα 8pin? Που δεν νομίζω δηλαδή απο οσο θυμάμαι.. 

δεν θυμαμαι και γω, μου φαινεται η seasonic πρεπει να δινει τρια 8pin, πρεπει να δω στην θηκη που τα χω μεσα, αν και δεν παω για rog κλπ λογω τιμης

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakis05011986 είπε

δεν θυμαμαι και γω, μου φαινεται η seasonic πρεπει να δινει τρια 8pin, πρεπει να δω στην θηκη που τα χω μεσα, αν και δεν παω για rog κλπ λογω τιμης

Motherboard 20 or 24 pin and 4 pin, 4 x 6+2 pin PCI-Express, 10 x 5 pin Serial ATA, 3 x 4 pin Peripheral Power Connector, 2 x 4+4 pin +12V Power Connector   αποτι βλεπω εχει 4 εμενα τετοια

Δημοσ.

Α κατάλαβα πως πάει, το ενα καλώδιο βγάζει 2x8pin οπότε λογικά τα καλα psu πρέπει να σου έχουν αλλο ενα καλώδιο με 2x8pin οπότε ειναι κομπλε η κατάσταση. 

Δημοσ.

Α κατάλαβα πως πάει, το ενα καλώδιο βγάζει 2x8pin οπότε λογικά τα καλα psu πρέπει να σου έχουν αλλο ενα καλώδιο με 2x8pin οπότε ειναι κομπλε η κατάσταση. 

ναι σωστα, στο διαχωριζει σε 2 κεφαλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 * 8pin σε ένα 12pin είναι ο αντάπτορας. 12pin έχει μόνο η FE, οι custom έχουν 2 * 8pin και 3 * 8pin οι πιο ''καλές''. Με τα PSU όσον αφορά τα watt θα δούμε τι θα γίνει γιατί αυτές ρουφάνε αρκετά.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Μέχρι το CP 2077 θα έχουν βγει και οι RDNA 2, κάτι θα μπορούμε να πάρουμε :P

Υποτίθεται έχει ένα event στις 28/10 η AMD αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν τότε, ή άντε το release να είναι μια βδομάδα μετά. Αν κάνει και τη γνωστή ηλιθιότητα να βγάζει reference πρώτα, καλά κρασιά, Δεκέμβρης θα πάει μέχρι να βγουν οι  custom..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ημουν έτοιμος για αυτήν https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RTX3080-10G-GAMING/, αλλά όσο και αν το έψαξα ξεκάθαρη απάντηση δεν βρήκα για το αν καλύπτεται η κάρτα με εγγύηση σε περίπτωση τοποθέτησης  waterblock, και η ίδια η απάντηση της asus περισσότερο θολώνει τα νερά παρά να δώσει ξεκάθαρη απάντηση π.χ. εδώ από το site τους

https://www.asus.com/support/FAQ/1035212

[Graphics Card] What is the warranty policy if the water cooling is installed on the graphics card?

Disassembling the graphics card for any reason can affect the product's warranty. Therefore, ASUS highly recommends to not attempt to remove or disassemble any part of the graphics card.

Note: If the graphics card is damaged due to the installation or removal of the water block, the graphics card's warranty will be voided.

Ουσιαστικά μπορεί και να περάσει από RMA μπορεί και όχι, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι στις ΗΠΑ ο νόμος δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να παραβιάσει το sticker επάνω στην βίδα, ΛΕΩ ΙΣΩΣ εικασία κάνω πίσω από αυτή την γενικότητα στο site τους το επίσημο να καλύπτονται να κάνουν δεκτό για RMA ένα προιόν από ΗΠΑ ενώ να αρνηθούν το RMA για ένα προιόν από Ευρώπη

ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ισχύει ότι αφαιρείται το αυτοκόλλητο χωρίς να φαίνεται, μπορεί να κάνει κάποιος καλή δουλειά και να νομίζει ότι δεν φαίνεται, αλλά με τον ίδιο τρόπο που με ένα απλό μικροσκόπιο επιδιορθώνω pcb στην δουλειά μου με πελάτες που ορκίζονται οτι δεν τους έπεσε κανένα υγρό πάνω και στο μάτι τους φαίνεται μια χαρά κάτω απο το μικροσκόπιο φαίνεται .......ταναριο.

Οπότε επειδή ρίσκο για 1 χήνα κάρτα ΔΕΝ είμαι διατιθέμενος να το ρισκάρω αναγκαστικά θα πάω στην giga https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf όσο και αν δεν τρελαίνομαι, φυσικά αφού θα μπει το πλακάκι της ek who cares, αλλά ήθελα την asus λόγω 3*8 pin σε oc έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει την διαφορά και φυσικά το binning της asus είναι καλύτερο σε σχέση με το ανύπαρκτο της gigabyte 

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Υποτίθεται έχει ένα event στις 28/10 η AMD αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν τότε, ή άντε το release να είναι μια βδομάδα μετά. Αν κάνει και τη γνωστή ηλιθιότητα να βγάζει reference πρώτα, καλά κρασιά, Δεκέμβρης θα πάει μέχρι να βγουν οι  custom..

Οι RDNA 2 θα βγουν για PC πριν τις κονσόλες που το XSX έρχεται 10/11.

Δημοσ.

Ναι αλλά αν βγουν πρώτα μόνο reference και μετά από 1-2 μήνες οι custom τι να το κάνεις..

Δημοσ.

Εφόσον θα μπεί υδρόψυξη πάνω, γιατί δεν παίρνετε την έτοιμη κάρτα με το waterblock να μην ρισκάρετε και εγγύηση? Δεν είναι καλύτερα 50 ευρώ παραπάνω στα 900 από το να ρισκάρεις?

Δεν το έχω ψάξει οπότε δεν ξέρω διαφορά aftermarket με preinstalled waterblock

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

ελπιζω τα refernce της amd να μην ειναι τα γνωστα αθλια blower που ολοι αγαπησαμε...

Δημοσ.

Λογικά στις 7 Νοεμβρίου?! Η amd τον τελευταίο καιρό έχει μανία με το 7 και τα 7νμ😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...