DionGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, leros2004 είπε Που έχει ένα φίλο ? Εσύ δεν ψαχνόσουν να φορτώσεις από Γερμανία ? Nαι, μεσω Eshopwedrop η κανα reshipping service (εχω και post που ζηταω να μου προτεινουν καλα), αλλα ανακαλυψα το nvidia.fr και σκεφτηκα οτι ισως μου κανει την εξυπηρετηση ο θειος. Fact-checking κανεις; 1
Plebas86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/9/2020 στις 6:44 ΜΜ, DeareN είπε Για founders 3080 με 699 απο nvidia.de με 16% φπα και δωρεαν μεταφορικά στο mailboxde, απο αυτούς άλλα 28 για Ελλάδα και ασφαλισμένο έως 1000 ευρώ το δέμα. Για custom δε το έψαξα, περιμένω notification για founders, μου άρεσε τρομερά εμφανισιακά... Φίλε μου, από mailboxde σου βάζουν κάποιο extra % ΦΠΑ στα 700 ευρώ από nvidia.de? Η' είναι ήδη μέσα στα 700 το 16% και απλά πληρώνεις +28 ευρώ γαι Ελλάδα, δηλαδή σύνολο 728; Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Sakis05011986
DeareN Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο mailbox de απλά κάνουν προώθηση. Εννοείται ότι δεν βάζουν από μόνοι τους ΦΠΑ αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και από caseking.de για να πληρώσεις 16% ΦΠΑ αν είναι μεγάλο το ποσό, βάζεις απλά το caseking.de να το στείλει Γερμανία. Δες το σαν φίλο ή συγγενή από Γερμανία που απλά του δίνεις κάποια λεφτά για τον κόπο του 😉 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από DeareN 1
z1000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, DeareN είπε Στο mailbox de απλά κάνουν προώθηση. Εννοείται ότι δεν βάζουν από μόνοι τους ΦΠΑ αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και από caseking.de για να πληρώσεις 16% ΦΠΑ αν είναι μεγάλο το ποσό, βάζεις απλά το caseking.de να το στείλει Γερμανία. Δες το σαν φίλο ή συγγενή από Γερμανία που απλά του δίνεις κάποια λεφτά για τον κόπο του 😉 Εχω την εντυπωση οτι στο caseking πληρωνεις το φπα της Ελλαδος γιατι σημασία εχει το billing address που βαζεις κι οχι το shipping του mailbox. Στο mailbox πχ στις οδηγιες που εχει για το amazon.de λεει οτι στη billing address πρεπει να βαζουμε τη δικη μας. Your billing address (Rechnungsadresse) must be the same as your home address. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από z1000
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, z1000 είπε Εχω την εντυπωση οτι στο caseking πληρωνεις το φπα της Ελλαδος γιατι σημασία εχει το billing address που βαζεις κι οχι το shipping του mailbox. Στο mailbox πχ στις οδηγιες που εχει για το amazon.de λεει οτι στη billing address πρεπει να βαζουμε τη δικη μας. Your billing address (Rechnungsadresse) must be the same as your home address. Ε θα βάλεις αυτήν την εικονική διεύθυνση που σου δίνει το mailboxde.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ε θα βάλεις αυτήν την εικονική διεύθυνση που σου δίνει το mailboxde.. Αφου σου λεει το billing address .. Δηλαδη τα στοιχεια της καρτας που θα κανεις την συναλλαγη. Ποια εικονικη διευθυνση αυτη ειναι η διευθυνση αποοστολης..
BabisTs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Και στο scan ακόμα τίποτα....... https://www.scan.co.uk/products/msi-nvidia-geforce-rtx-3090-ventus-3x-oc-24gb-gddr6x-ray-tracing-graphics-card
xrit86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, azazil1190 είπε Δεν νομίζω να ισχύουν η 2080ti βγάζει πιο κάτω .με την δική μου μαξαρισμενο με rtx dlss έχω 68 με oc Πιστεύω τα 84 και αν, τα έχει η 3080 τα βγαζεις .. κλοκαρε ξανα και κανε . περιπου 83 - 85 με 2000 core sta 4k κατι λαθος βαζεις στα settings
atsddd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Αφου σου λεει το billing address .. Δηλαδη τα στοιχεια της καρτας που θα κανεις την συναλλαγη. Ποια εικονικη διευθυνση αυτη ειναι η διευθυνση αποοστολης.. Εφοσον ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το να βαλει γερμανικη διευθυνση. Θα μπορουσε για παραδειγμα να μενει εκει για καποιο διαστημα και να θελει να χρησιμοποιησει την ελληνικη καρτα. Εκτος αν οι διευθυνσεις του mailbox de κτλ ειναι blacklisted λογο νομοθεσιας.
noFEARgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, atsddd είπε Εφοσον ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το να βαλει γερμανικη διευθυνση. Θα μπορουσε για παραδειγμα να μενει εκει για καποιο διαστημα και να θελει να χρησιμοποιησει την ελληνικη καρτα. Εκτος αν οι διευθυνσεις του mailbox de κτλ ειναι blacklisted λογο νομοθεσιας. Αν βάλει billing address Γερμανία δεν θα δεχτεί την κάρτα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 E άρα πως αγόρασαν κάποια παιδιά από εδώ με το mailbox.de;
atsddd Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Αν βάλει billing address Γερμανία δεν θα δεχτεί την κάρτα Οκ αν υπαρχει τετοιος περιορισμος τοτε ναι ειναι off το να γλιτωσεις το ΦΠΑ. Τετοια τακτικη στη γαλλια για παραδειγμα ακολουθουσε μονο το fnac.fr.
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, atsddd είπε Εφοσον ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με το να βαλει γερμανικη διευθυνση. Θα μπορουσε για παραδειγμα να μενει εκει για καποιο διαστημα και να θελει να χρησιμοποιησει την ελληνικη καρτα. Εκτος αν οι διευθυνσεις του mailbox de κτλ ειναι blacklisted λογο νομοθεσιας. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω κάτι; Μιλάω για την διεύθυνση της κάρτας που θα γίνει η συναλλαγή και είναι μία και δεν αλλάζει . Αν σε κάποιο μαγαζι ζητηθεί το billing address να είναι ίδιο με shipping address τι μπορεί να κάνει το mailbox.de?
azazil1190 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, xrit86 είπε τα βγαζεις .. κλοκαρε ξανα και κανε . περιπου 83 - 85 με 2000 core sta 4k κατι λαθος βαζεις στα settings Βάζω τα πάντα όλα Μαξ με rtx και dlss
Προτεινόμενες αναρτήσεις