Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

Ναι δοκιμη αλλα  τ να κανω ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΤΕ ΝΑ ΔΏΣΕΤΕ ΈΓΚΥΡΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΌ ΚΏΔΙΚΑ

Μα το λέει ξεκάθαρα στο FAQ τους, shipping κανουνε μόνο Γερμανία ή Αυστρία.

Ωραίος ο Tech Jesus

IMG_20200914_033419.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια rtx 2060 super και δοκιμασα πριν λιγο το wolfenstein youngblood, το ετρεξα με ολα στο Ultra, rtx on και με dlss σε αναλυση 1920*1080, μου εβγαλε μηνυμα οτι μου τερματισε τα 8gb vram και μεσα στο παιχνιδι ετρεχε με 35 frames.  ετσι αναγκαστικα να ριξω τα textures απο το uber στα ultra, αυτο το συγκρεκριμενο setting τρωει 2 gb vram, υστερα το παιχνιδι ετρεχε απιστευτα ομαλα σταθερα στα 75 frames και μου ετρωγε 6.5 gb vram.

θελω να καταληξω οτι ενα παιχνιδι του 2019 που δεν εχει και τα απιστευτα γραφικα θελει καρτα γραφικων με πανω απο 8gb vram για να τα βαλεις ολα στο ultra σε αναλυση μαλιστα 1920*1080. φανταστειτε τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουνε να βγαινουνε τα next gen, θα θελεις 10 gb vram και πανω,  αρα μεγαλο λαθος που η rtx 3070 και η rtx 3080 εχουνε μονο 8gb vram και επρεπε να κυκλοφορησουνε με τουλαχιστον 10.

Επεξ/σία από masterchief117
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, masterchief117 είπε

εχω μια rtx 2060 super και δοκιμασα πριν λιγο το wolfenstein youngblood, το ετρεξα με ολα στο Ultra, rtx on και με dlss σε αναλυση 1920*1080, μου εβγαλε μηνυμα οτι μου τερματισε τα 8gb vram και μεσα στο παιχνιδι ετρεχε με 35 frames.  ετσι αναγκαστικα να ριξω τα textures απο το uber στα ultra, αυτο το συγκρεκριμενο setting τρωει 2 gb vram, υστερα το παιχνιδι ετρεχε απιστευτα ομαλα σταθερα στα 75 frames και μου ετρωγε 6.5 gb vram.

θελω να καταληξω οτι ενα παιχνιδι του 2019 που δεν εχει και τα απιστευτα γραφικα θελει καρτα γραφικων με πανω απο 8gb vram για να τα βαλεις ολα στο ultra σε αναλυση μαλιστα 1920*1080. φανταστειτε τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουνε να βγαινουνε τα next gen, θα θελεις 10 gb vram και πανω,  αρα μεγαλο λαθος που η rtx 3070 και η rtx 3080 εχουνε μονο 8gb vram και επρεπε να κυκλοφορησουνε με τουλαχιστον 10.

Η 3080 10GB vram έχει...

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, FeelsBadMan είπε

Η 3080 10GB vram έχει...

οντως μπερδευτηκα, 10 gb vram εχει η 3080, αλλα για 4κ απο το 2021 με τοση λιγη vram δεν το βλεπω

καλα η rtx 3070 με τα 8 gb θα εχει προβλημα και σε αναλυση 1920*1080.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dem είπε

Τώρα έχουμε 2020....και σε λίγο μπαίνει το 21

Gamebryo 1997
CryEngine 2002
Euphoria το 2007 άρχισε να δουλεύεται από την Rock star ? 
Frostbite 2008
4A Engine 2010
CD Projekt 2002 

Να συνεχίσω με μηχανές πιο παλιές … τι να κάνω 

https://www.youtube.com/watch?v=sqEb1rsECjU&feature=youtu.be&t=148

εχουν βγει και αλλες εκδοσεις τους...:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masterchief117 είπε

οντως μπερδευτηκα, 10 gb vram εχει η 3080, αλλα για 4κ απο το 2021 με τοση λιγη vram δεν το βλεπω

καλα η rtx 3070 με τα 8 gb θα εχει προβλημα και σε αναλυση 1920*1080.

Δεν παίζουν αυτά.. Για δύο χρόνια που είναι η ζωή τους δεν θα έχουν κανένα θέμα, άντε να τύχει να βγει κάνα παιχνίδι που σε ultra textures θα θέλει παραπάνω σε 4Κ που η διαφορά με το high θα φαίνεται μόνο σε σύγκριση με στατικές εικόνες δίπλα δίπλα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν παίζουν αυτά.. Για δύο χρόνια που είναι η ζωή τους δεν θα έχουν κανένα θέμα, άντε να τύχει να βγει κάνα παιχνίδι που σε ultra textures θα θέλει παραπάνω σε 4Κ που η διαφορά με το high θα φαίνεται μόνο σε σύγκριση με στατικές εικόνες δίπλα δίπλα

Έλα πείτε ποιος μπήκε στο λογαριασμό του psycho και τα έγραψε αυτά; :P 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μιας και ο καιρος εφτασε, θα ηθελε καποιος που γνωριζει να κανει μια σουμα των καταστηματων εξωτερικου που στελνουν ελλαδα?

Η ιδια η nvidia οπως εχει αναφερθει και παραπανω δεν στελνει. Επισης το Amazon.fr εχει περιορισμο στα προιοντα που μπορει να στειλει σε αλλες χωρες απ οτι ειδα.

Το amazon.de  νομιζω ειναι μια απ τις καλυτερες λυσεις αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Άσε που δεν είναι και εύκολο. Οι κονσόλες έχουν στάνταρ hw..

Σωστά, πλέον είναι με ryzen και rdna. Αυτό ίσως δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα σε AMD συστήματα (games optimizations) από εδώ και πέρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, atsddd είπε

Μιας και ο καιρος εφτασε, θα ηθελε καποιος που γνωριζει να κανει μια σουμα των καταστηματων εξωτερικου που στελνουν ελλαδα?

Η ιδια η nvidia οπως εχει αναφερθει και παραπανω δεν στελνει. Επισης το Amazon.fr εχει περιορισμο στα προιοντα που μπορει να στειλει σε αλλες χωρες απ οτι ειδα.

Το amazon.de  νομιζω ειναι μια απ τις καλυτερες λυσεις αυτη τη στιγμη.

amazon.de και caseking είναι σίγουρα. Μετά υπάρχει και η λύση να πάρεις founders από τη Γερμανία και μέσω γερμανικού post address να το στείλουν Ελλάδα. Εγώ το σκέφτομαι αυτό, είναι ωραίες οι founders, να βγει η 3060/Τi και βλέπουμε..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

amazon.de και caseking είναι σίγουρα. Μετά υπάρχει και η λύση να πάρεις founders από τη Γερμανία και μέσω γερμανικού post address να το στείλουν Ελλάδα. Εγώ το σκέφτομαι αυτό, είναι ωραίες οι founders, να βγει η 3060/Τi και βλέπουμε..

Με τη founders το εχω σκεφτει κι εγω γιατι ειναι (και θα ειναι) απ οτι φαινεται η πιο ομορφη υλοποιηση.

Εγω θα το πηγαινα μεσω γαλλιας γιατι μπορει να μου τη στειλει φιλος μου απο κει.

Αυτο που με αποτρεπει ειναι οι περιπτωσεις DOA και εγγυησης. Αν παρουσιασει η καρτα οτιδηποτε, θα πρεπει να κανει παλι την ιδια διαδρομη για να παει στην nvidia μιας και ελλαδα service δεν υπαρχει, με οτι αυτο συνεπαγεται σε θεματα χρονου παραδοσης και εξοδων.

Ενω σε καταστηματα που στελνουν επισημα εδω περα, ειναι σαν να την εχουμε αγορασει απ τη γειτονια μας :) Τη στελνουμε, την παραλαμβανουν κι εχουμε αμεση επικοινωνια μαζι τους για το τι γινεται χωρις μεσαζοντες.

Thnx παντως και για την προταση του caseking. Το ειχε παρει το ματι μου και πιο πανω κι απ οτι φαινεται το προτεινουν αρκετοι εδω μεσα :)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μπορούμε στο γερμανικό site της Nvidia να βαλουμε αγγλικη γλωσσα ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο να παραγγειλουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, sarpan είπε

Μπορούμε στο γερμανικό site της Nvidia να βαλουμε αγγλικη γλωσσα ετσι ωστε να ειναι πιο ευκολο να παραγγειλουμε?

Δεν νομίζω, μόνο με google translate..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Μετα την τελευταια ενημερωση ο chrome σου βγαζει την επιλογη για μεταφραση με το που ανοιξεις το site.

Αν δεν το κανει αυτοματα, απλα παντα του κουμπακι διπλα στο αστερακι. Και κανει πολυ καλη δουλεια. Βεβαια δεν ξερω αν γινεται η μεταφραση και στη σελιδα τιμολογησης.

image.png.d6026db06ca94a1b76a2a65870d28aad.png

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...