Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Κ μένα το ίδιο μου κάνανε.Μου το κλειδώσανε κ ζητάνε να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου.

Δεν επιβεβαιώνω τίποτα ! Οι Άγγλοι δεν μου έχουν ζητήσει ποτε ! Με το Γαλλικό είναι το πρόβλημα ! Να ψάχνω τώρα να τους στέλνω statements πιστωτικής . Βρε δε μαμιουνται. Κάθισα και μέτρησα 5, verification, μέχρι να κάνω login. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nekrik είπε

Δεν επιβεβαιώνω τίποτα ! Οι Άγγλοι δεν μου έχουν ζητήσει ποτε ! Με το Γαλλικό είναι το πρόβλημα ! Να ψάχνω τώρα να τους στέλνω statements πιστωτικής . Βρε δε μαμιουνται. Κάθισα και μέτρησα 5, verification, μέχρι να κάνω login. 

μου το έχει κάνει το αγγλικό το 2017 σε αγορά ρολογιού το οποίο από την ταλαιπωρία το μετάνιωσα που το πήρα

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κατι ρε παιδια γιατι καποιοι απο εμας ασχολουμαστε χρονια με ολο αυτο εχουμε δει οτι γενεα 3D καρτων εχει υπαρξει και μερικοι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. 

Το να λεμε οτι θα μπορουσε υπο συνθηκες η νεα γενια να δωσει μεγαλυτερες επιδοσεις "υπο συνθηκες ξαναλεω" (ΑΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ LEAKS που λογικα θα ειναι καποια τουλαχιστον οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια) ειναι ενα σοβαρο επιχειρημα. 

Εχουν υπαρξει πολλα παιχνιδια στο παρελθον που γονατιζαν και τις καλυτερες των καρτων. Μια ζωη συμβαινει αυτο. Και οχι ακατεβατα 60αρια δεν ειχαμε αλλα συνεβαιναν πραγματικες πανωλεθριες καποιες εποχες.. Ναι πλησιαζουμε στον επομενο στοχο που ειναι το 4k@60fps αλλα ... Οσο θα βγαινουν καλυτερα παιχνιδια οι απαιτησεις θα ανεβαινουν παλι.. Ποσο μαλλον τωρα που εχουν και υποτυπωδες raytracing (πιο πολυ path tracing) οι κονσολες σε καποια που θα τα κανουν και βαριδια σαν ports.. 

Οποτε το να λεμε ειδικα για μια τοσο απαιτητικη αναλυση οτι δεν την "εχουμε" ακομη ειναι λιγο τραβηγμενο. Προσωπικα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να προβλεπω ακομη και πριν δυο χρονια σχεδον με την αγορα της 2080Ti οτι ΟΥΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ δεν θα φερει σταθερο 4k@60fps.. Απλη λογικη ειναι και εμπειρια.. Και προσωπικα προτιμω 1000 φορες ενα καλοφτιαγμενο παιχνιδι π.χ σαν το CP2077 και να βαζει την gpu μου at shame παρα μια μετριαντζα port και να λεω εχω σταθερα 60αρια,100αρια.. Just my 2 cents 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Να πω κατι ρε παιδια γιατι καποιοι απο εμας ασχολουμαστε χρονια με ολο αυτο εχουμε δει οτι γενεα 3D καρτων εχει υπαρξει και μερικοι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος. 

Το να λεμε οτι θα μπορουσε υπο συνθηκες η νεα γενια να δωσει μεγαλυτερες επιδοσεις "υπο συνθηκες ξαναλεω" (ΑΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ LEAKS που λογικα θα ειναι καποια τουλαχιστον οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια) ειναι ενα σοβαρο επιχειρημα. 

Εχουν υπαρξει πολλα παιχνιδια στο παρελθον που γονατιζαν και τις καλυτερες των καρτων. Μια ζωη συμβαινει αυτο. Και οχι ακατεβατα 60αρια δεν ειχαμε αλλα συνεβαιναν πραγματικες πανωλεθριες καποιες εποχες.. Ναι πλησιαζουμε στον επομενο στοχο που ειναι το 4k@60fps αλλα ... Οσο θα βγαινουν καλυτερα παιχνιδια οι απαιτησεις θα ανεβαινουν παλι.. Ποσο μαλλον τωρα που εχουν και υποτυπωδες raytracing (πιο πολυ path tracing) οι κονσολες σε καποια που θα τα κανουν και βαριδια σαν ports.. 

Οποτε το να λεμε ειδικα για μια τοσο απαιτητικη αναλυση οτι δεν την "εχουμε" ακομη ειναι λιγο τραβηγμενο. Προσωπικα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να προβλεπω ακομη και πριν δυο χρονια σχεδον με την αγορα της 2080Ti οτι ΟΥΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ δεν θα φερει σταθερο 4k@60fps.. Απλη λογικη ειναι και εμπειρια.. Και προσωπικα προτιμω 1000 φορες ενα καλοφτιαγμενο παιχνιδι π.χ σαν το CP2077 και να βαζει την gpu μου at shame παρα μια μετριαντζα port και να λεω εχω σταθερα 60αρια,100αρια.. Just my 2 cents 

Καλά παλιά σκάγαν νέα features που έδιναν μεγάλο άλμα στον οπτικό τομέα, λογικό να υπάρχει μεγάλο hit. Και τώρα με το CP 2077 που θα έχει 5 RT effects δε νομίζω να περιμένει κανείς 4Κ/60 ακόμα και απ' την επόμενη γενιά, τουλάχιστον χωρίς DLSS.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά παλιά σκάγαν νέα features που έδιναν μεγάλο άλμα στον οπτικό τομέα, λογικό να υπάρχει μεγάλο hit. Και τώρα με το CP 2077 που θα έχει 5 RT effects δε νομίζω να περιμένει κανείς 4Κ/60 ακόμα και απ' την επόμενη γενιά, τουλάχιστον χωρίς DLSS.

Μαζι σου τα εχουμε συζητησει αυτα.. Και τωρα ομως αυτα τα υποτυπωδη θα εχουν να κανουν με τον επομενο μεγαλο στοχο τον φωτορεαλισμο.. Που ειναι και ο πιο δυσκολος απο ολους και ο πιο χρονοβορος καθως οσο τον κανουμε πιο πολυπλοκο τοσο εκθετικα ανεβαινουν οι ποροι που χρειαζονται..  Επισης μην ξεχναμε οτι οι αναλυσεις πλεον ειναι εξωπραγματικες.. Αλλο να πηγαινεις απο 800x600 σε 1024x768 και 1280x1024, 1600x1200,1920x1080 κοκ και αλλο μετα να πας σε 1440p και απο εκει σε 4k και μεθαυριο λολ σε 8κ.. Και απο εκει χρειαζομαστε πολλους περισσοτερους πορους.. Για αυτο αναπτυσσονται και AI λυσεις σαν το DLSS γιατι πολυ απλα.. Δεν βγαινουν τα νουμερα αλλιως.. 

Αυτο που πρεπει να ζηταμε κυριως ειναι να γινεται σοβαρη δουλεια απο τους game developers και σοβαρα ports γιατι εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης.. 

υ.γ Καλα το CP2077 δεν θα ειναι βαριδι απο τα υποτυπωδη fx αλλα κυριως απο τον χαωτικο του κοσμο και το vast interactive environment του.. Ας ειναι τουλαχιστον καλο.. Αυτο μετραει.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μαζι σου τα εχουμε συζητησει αυτα.. Και τωρα ομως αυτα τα υποτυπωδη θα εχουν να κανουν με τον επομενο μεγαλο στοχο τον φωτορεαλισμο.. Που ειναι και ο πιο δυσκολος απο ολους και ο πιο χρονοβορος καθως οσο τον κανουμε πιο πολυπλοκο τοσο εκθετικα ανεβαινουν οι ποροι που χρειαζονται..  Επισης μην ξεχναμε οτι οι αναλυσεις πλεον ειναι εξωπραγματικες.. Αλλο να πηγαινεις απο 800x600 σε 1024x768 και 1280x1024, 1600x1200,1920x1080 κοκ και αλλο μετα να πας σε 1440p και απο εκει σε 4k και μεθαυριο λολ σε 8κ.. Και απο εκει χρειαζομαστε πολλους περισσοτερους πορους.. Για αυτο αναπτυσσονται και AI λυσεις σαν το DLSS γιατι πολυ απλα.. Δεν βγαινουν τα νουμερα αλλιως.. 

Αυτο που πρεπει να ζηταμε κυριως ειναι να γινεται σοβαρη δουλεια απο τους game developers και σοβαρα ports γιατι εκει ειναι το ζουμι της υποθεσης.. 

Φταίνε και τα δύο θεωρώ και το μικρό perf gain ανά 2 έτη που δίνουν και οι devs που δεν προσέχουν όσο θα έπρεπε. Οι devs όμως ούτε στις κονσόλες προσέχουν ιδιαίτερα, δες πόσα games δεν τρέχουν καν σε 1080P στην τωρινή γενιά και πόσα έχουν frame-drops κλπ..Δηλαδή αυτά που λένε μερικοί ότι στην κονσόλα προσέχουν ενώ στο PC όχι είναι ανοησίες με εξαίρεση το HZD επειδή...Sony..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα πλεον ο κοινος παρανομαστης ειναι το 1080p που για τις low end/mainstream καρτουλες ειναι ακομη μποσικο.. Ειδικα αν θες και 100+ fps για τις αναγκες που δημιουργουν τα high refresh rate monitors.. Δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα να παρεις ενα συγχρονο ΑΑΑ παιχνιδι μιας καλης μηχανης και να το κανεις να τρεχει απροσκοπτα σε 4k με ακατεβατα frametimes σε μια πλειαδα configurations οπως ειναι τα PC.. 

Αλλα φυσικα και ισχυει οτι οι game devs πιεζονται ολο και πιο πολυ ειδικα απο μεγαλους publishers αρκετες φορες να βγαλουν γρηγορα καποια παιχνιδια που προφανως ειναι ανετοιμα ή να αναγκαστουν επισης να ριξουν την ποιοτητα ενος παιχνιδιου για να βγαζει μεγαλο framerate και να μην κλαιγεται ο Γιωργακης με το πανακριβο μονιτορ που βγαζει 144+ fps και την $$$ gpu του.. 

Και εγω μια ζωη high end gpu περνω καθε γενια σχεδον αλλα εχω αποδεχθει (αν θες απο εμπειρια) εδω και χρονια οτι απαιτησεις σε αυτο τον χωρο δεν μπορω να εχω. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να εχω το καλυτερο δυνατον που μπορω.. Ουτε vfm περιμενω οταν σκαω 1000+ euro για gpu εις γνωσιν μου κανω την μλκ..

edit 

Προσοχη αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχουμε στο απυροβλητο την τιμολογιακη πολιτικη της nvidia που με εξυπνα τεχνασματα ανεβαζει συνεχως το price point σε καθε segment και αισθητα μαλιστα τα τελευταια χρονια και κυριως εκει που μετραει.. στο mid end..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

μου το έχει κάνει το αγγλικό το 2017 σε αγορά ρολογιού το οποίο από την ταλαιπωρία το μετάνιωσα που το πήρα

Για αυτό και δεν το πήρα . Να μην έχω ιστορίες μετά για ένα 50κο κάτω. Θα πάμε αλλου δεν πειράζει !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πραγματικά αν δεν ήθελα να πάω σε 144hz δεν θα σκεφτόμουν καν για αλλαγή κάρτας. 

τι είναι αυτά, μας δίνουν τα eurojunk της piranha bytes του 2014 για next gen action rpg. 

Spoiler

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραία άρα και το +35% της 2080Ti ήταν μια χαρά. 

Μπορούσαν και τώρα παραπάνω αν πήγαιναν σε TSMC αλλά ήθελαν τα σαπακια της Sammy. 

Ενδεχομένως και οι τιμές προς τα πάνω και μετά θα γκρινιαζες για τις τιμες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sotirisxp είπε

Ενδεχομένως και οι τιμές προς τα πάνω και μετά θα γκρινιαζες για τις τιμες

Καλά έτσι σας έμαθαν, δεν σημαίνει ότι δουλεύει έτσι το πράγμα. Η 8800GTX με το άλμα που έκανε τότε έπρεπε να κοστίζει 2000$ με τη δική σας λογική.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά έτσι σας έμαθαν, δεν σημαίνει ότι δουλεύει έτσι το πράγμα.

Το αυτο. Ο καταναλωτισμος δεν εχει ορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά έτσι σας έμαθαν, δεν σημαίνει ότι δουλεύει έτσι το πράγμα. Η 8800GTX με το άλμα που έκανε τότε έπρεπε να κοστίζει 2000$ με τη δική σας λογική.

Ο αστυνομικός είναι όργανο το μπουζούκι είναι όργανο άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι .

Συμπέρασμα

Επεξ/σία από sotirisxp
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κράτα μικρό καλάθι για το CP 2077. Ένα σωρό βιντεάκια έχω δει και τα γραφικά του δεν μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερο. Με RT όμως δεν ξέρω αν θα έχει σημαντική διαφορά, μπορεί. Όπως και να έχει open world είναι οπότε μην περιμένεις τρομερά γραφικά γιατί θα γονατίζει τα περισσότερα συστήματα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

Κράτα μικρό καλάθι για το CP 2077. Ένα σωρό βιντεάκια έχω δει και τα γραφικά του δεν μου φάνηκαν κάτι το ιδιαίτερο. Με RT όμως δεν ξέρω αν θα έχει σημαντική διαφορά, μπορεί. Όπως και να έχει open world είναι οπότε μην περιμένεις τρομερά γραφικά γιατί θα γονατίζει τα περισσότερα συστήματα.

Το πιο πιθανό θα είναι να δούμε στην παρουσίαση τα κλασσικά RTX on/off, με το off να έχει πάρει μαζί και 2-3-5 άλλες ρυθμίσεις...για να νιώσουμε πάλι το μεγαλείο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...