Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί από τις επόμενες που θα έχουν chiplets, θα σου δίνει μεγάλο performance gain όπως έκανε η AMD με τους Zen. Απλά εδώ είναι πιο δύσκολο γιατί δεν πρέπει να έχεις latency. Μέχρι τότε ας βάζουν παντού DLSS να είμαστε οκ. 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Psycho όταν καταλάβεις ότι οι εταιρείες software είναι σε συνεννόηση με τις εταιρείες hardware για να μας τα παίρνουν τότε θα σώσεις και το πορτοφόλι σου, καθώς και άλλοι με το ίδιο σκεπτικό. Δεν είναι έτσι γιατί και οι κονσόλες έχουν θέματα με το performance που είχε μείνει πίσω.
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Γιατί αν ρίξεις 2-3 ρυθμίσεις θα σου πέσει ο κ^%*ς;; Κάτσε εσύ να στενοχωριέσαι και εγώ αν και δεν τα έχω "όλα Ultra, 4k/60 φουπουες" να απολαμβάνω το παιχνίδι...😎 το θέμα δεν είναι αν θα μου πέσει ο κώλος... το θέμα είναι το ψυχολογικό κομμάτι του να δίνεις τόσα λεφτά για να κανεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς... αν πρέπει να ρίξω από τώρα 2-3 ρυθμίσεις για να παίξω σαν άνθρωπος τι θα γίνει σε κάνα χρόνο με τα next gen games? η μήπως θα πρέπει τότε να σκάσω αλλα 2k για να ρίξω και τότε 2-3 ρυθμίσεις? είναι σα να μου λες πάρε καινούργια porche με 50k και μη την πας πάνω από 5 χιλιάδες στροφές επειδή και με 4 πάει καλά στο δρόμο...πάντα nvidia είχα αλλα τώρα τελευταία η κοροϊδία έχει παραγίνει 1
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εγώ πιστεύω ότι το θέμα θα λυθεί από τις επόμενες που θα έχουν chiplets, θα σου δίνει μεγάλο performance gain όπως έκανε η AMD με τους Zen. Απλά εδώ είναι πιο δύσκολο γιατί δεν πρέπει να έχεις latency. Μέχρι τότε ας βάζουν παντού DLSS να είμαστε οκ. Δεν είναι έτσι γιατί και οι κονσόλες έχουν θέματα με το performance που είχε μείνει πίσω. Οι κονσόλες είναι απλά άλλη κατηγορία. Λες να τον νοιάζει τον κονσολά αν έχει drops στο RDR 2;; Αυτός θέλει απλά να βάζει το δισκάκι και να παίζει. Να βλέπει εκεί μια εικόνα και τελείωσε.
Coppermine Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Οκ ας τραβάμε οτιδήποτε από τα μαλλιά για να αποδείξουμε κάτι έγραψα worst case scenario κάποιο στιγμιαίο scene να γράφει 32 fps και στο μυαλό σου αυτό ανάγεται στο ότι τόσα αποδίδει τ η 2080Ti στο συνολο, οκ
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε το θέμα δεν είναι αν θα μου πέσει ο κώλος... το θέμα είναι το ψυχολογικό κομμάτι του να δίνεις τόσα λεφτά για να κανεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς... αν πρέπει να ρίξω από τώρα 2-3 ρυθμίσεις για να παίξω σαν άνθρωπος τι θα γίνει σε κάνα χρόνο με τα next gen games? η μήπως θα πρέπει τότε να σκάσω αλλα 2k για να ρίξω και τότε 2-3 ρυθμίσεις? είναι σα να μου λες πάρε καινούργια porche με 50k και μη την πας πάνω από 5 χιλιάδες στροφές επειδή και με 4 πάει καλά στο δρόμο...πάντα nvidia είχα αλλα τώρα τελευταία η κοροϊδία έχει παραγίνει Άλλο τα αυτοκίνητα φίλε. Τι να σου πώ, στείλε e-mail στον Jensen και πες του τα, η πραγματικότητα είναι αυτή και δεν αλλάζει, πάρα μόνο όταν το θελήσει γενικά η βιομηχανία του gaming.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το θέμα δεν είναι αν θα μου πέσει ο κώλος... το θέμα είναι το ψυχολογικό κομμάτι του να δίνεις τόσα λεφτά για να κανεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς... αν πρέπει να ρίξω από τώρα 2-3 ρυθμίσεις για να παίξω σαν άνθρωπος τι θα γίνει σε κάνα χρόνο με τα next gen games? η μήπως θα πρέπει τότε να σκάσω αλλα 2k για να ρίξω και τότε 2-3 ρυθμίσεις? είναι σα να μου λες πάρε καινούργια porche με 50k και μη την πας πάνω από 5 χιλιάδες στροφές επειδή και με 4 πάει καλά στο δρόμο...πάντα nvidia είχα αλλα τώρα τελευταία η κοροϊδία έχει παραγίνει Γιατί έχει δώσει καλύτερο perf από την 2080Ti η AMD;
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Οι κονσόλες είναι απλά άλλη κατηγορία. Λες να τον νοιάζει τον κονσολά αν έχει drops στο RDR 2;; Αυτός θέλει απλά να βάζει το δισκάκι και να παίζει. Να βλέπει εκεί μια εικόνα και τελείωσε. Όταν πέφτει στα 15άρια όπως έπεφτε το PS4 στο Control μια χαρά τον νοιάζει. 1 λεπτό πριν, Coppermine είπε Οκ ας τραβάμε οτιδήποτε από τα μαλλιά για να αποδείξουμε κάτι έγραψα worst case scenario κάποιο στιγμιαίο scene να γράφει 32 fps και στο μυαλό σου αυτό ανάγεται στο ότι τόσα αποδίδει τ η 2080Ti στο συνολο, οκ Το άρθρο τα λέει όλα νομίζω. Was NVIDIA GeForce RTX2080Ti a 4K/60fps GPU? – 83 PC games benchmarked on 4K/Ultra Settings Η κάρτα ποτέ δεν ήταν 4Κ/60(constant 60). Φταίνε τα παιχνίδια γι' αυτό ; Κάποια ναι, κάποια άλλα όχι. Όταν σε 1440P κρατάει σταθερό 60άρι αλλά σε 4Κ πέφτει ξύλο σορρυ αλλά δεν φταίει το παιχνίδι, απλά η GPU δεν έχει την απαραίτητη δύναμη.
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Όταν πέφτει στα 15άρια όπως έπεφτε το PS4 στο Control μια χαρά τον νοιάζει. Ε εντάξει, μιλάμε για 1-2 games. Συνολικά έχω την εντύπωση ότι τρέχουν απροβλημάτιστα τα περισσότερα. Γι αυτό άλλωστε αγοράζουν κονσόλα, για να μην έχουν τα αρνητικά του PC.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Ε εντάξει, μιλάμε για 1-2 games. Συνολικά έχω την εντύπωση ότι τρέχουν απροβλημάτιστα τα περισσότερα. Γι αυτό άλλωστε αγοράζουν κονσόλα, για να μην έχουν τα αρνητικά του PC. Δεν είναι 1-2, είναι πολλά. Προφανώς δεν βλέπεις τα performance analysis του DF να δεις τι γίνεται. Το RDR 2 τρέχει σε native 4Κ/30 στο One X, μόνο unoptimized δεν το λες.. 1
Matrix7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ προπαρήγγειλα την strix 3090 από amazon γαλλίας.1664 με τα γρήγορα μεταφορικά.Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με μελλοντικά μοντέλα.Αν είναι μάπα το καρπούζι ακυρώνω,ή μπορεί να μην το προχωρήσουν καν.Πάντως παράδοση έγραφε 25-28 του μήνα. 8
ilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Τα χειρότερα frame drops που έχω δει στην ζωή μου είναι σε κονσόλες (Ps3 / Ps4 κυρίως γιατί η αρχαιολογία στα 8/16/32 bit δεν είχαν τόσο θέματα), κάποια σε σημείο να είναι unplayable το game και να λες μα είναι δυνατόν να βγαίνει έτσι σε κονσόλα? Ειδικά από την στιγμή που δε μπορείς να πειράξεις και τίποτα για να τσουλίσει καλύτερα. Σε pc unplayable καταστάσεις θυμάμαι μόνο εποχές 1997-1998 που υπήρχαν propertiary api's (glide, vendor specific miniGL drivers κλπ) που αν κάποιο game δεν έγραφε ρητά υποστηρίζει 100% την κάρτα σου δε το αγόραζες απλά. Σου έλεγαν κιόλας στα txt στα ίσια με την τάδε κάρτα θα έχεις artifacts, missing textures κλπ και σπάνια έβλεπες patch/driver να διορθώνει πράγματα. Από τότε ακόμα και το χειρότερο pc port με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με mods/hacks ή brute force με op hardware τρέχει πάντα πολύ καλύτερα από τις κονσόλες. 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν είναι 1-2, είναι πολλά. Προφανώς δεν βλέπεις τα performance analysis του DF να δεις τι γίνεται. Το RDR 2 τρέχει σε native 4Κ/30 στο One X, μόνο unoptimized δεν το λες.. Με ανάλογα xbonex settings ακόμα και μια 580 βγάζει 4k30 όμως. Δεν είναι τόσο κακό το port όσο νομίζουν οι περισσότεροι. Απλά είναι βαρβάτο game σε max settings. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ε εντάξει, μιλάμε για 1-2 games. Συνολικά έχω την εντύπωση ότι τρέχουν απροβλημάτιστα τα περισσότερα. Γι αυτό άλλωστε αγοράζουν κονσόλα, για να μην έχουν τα αρνητικά του PC. Αν βάλεις settings κονσολών μια χαρά κρατάει 30 fps και το pc..
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα του latency (για τα MCM designs) θα είναι στα ψηλά fps. Αν στοχεύεις τα 60 fps σε 4Κ ή 8Κ δε νομίζω πως θα υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως θες 4K 144fps δε νομίζω να μπορείς να το πετύχεις με MCM χωρίς micro-stuttering. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από malakudi
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι μην διαβάζω τότε ότι οι κάρτες είναι πανίσχυρες και άλλα τέτοια γιατί δεν ισχύουν, εξάλλου αν ήταν έτσι δεν θα έβγαινε ποτέ το DLSS. Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών ανεβαίνουν συνεχώς και οι κάρτες δίνουν +30-40% ανά 2 έτη, οπότε ή θα έχουν όλα τα παιχνίδια DLSS ή θα πληρώνεις 1.5Κ για GPU και θα ρίχνεις settings με το καλημέρα. Δοξα το Θεο δεν μας καιει ολους ακομα το 4κ Ultra,και υπαρχει λογος που το Sweet Spot αναλυσης/performance/χρηματων ειναι το 1440p μεχρι και σημερα 2
billeiros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Εγώ προπαρήγγειλα την strix 3090 από amazon γαλλίας.1664 με τα γρήγορα μεταφορικά.Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με μελλοντικά μοντέλα.Αν είναι μάπα το καρπούζι ακυρώνω,ή μπορεί να μην το προχωρήσουν καν.Πάντως παράδοση έγραφε 25-28 του μήνα. Με γεια! 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις