Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Στην δική μου περίπτωση στο συγκεκριμένο έχω μια μίξη ultra και high σε 4κ 60fps k το 60αρι το εχω συνέχεια.(ΤΑΑ high, antialising x8)

Δεν ξέρω πως εσύ μιλάς για 45αρι...κάτι παίζει με το σύστημα σου ,γενικά εχεις κάνει αναφορές για αρκετά πιο κάτω fps με την 2080ti σου

Συγκεκριμένα έτρεξα το μπεντς όπως ειμαι με τα settings που έχω και

Min. 23 fps

Max. 92 fps

Avg. 62 fps.

Με min 23FPS και avg 62 που το είδες το συνέχεια 60άρι ρε μαν ; Lmao

Δημοσ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά ανεξαρτήτως ανάλυσης και FPS κάποια settings βγαίνουν πάντα κυρίως "cinematic"  post process βλακείες του στυλ bloom, Chromatic Aberration κτλ. Επίσης σε 4Κ και το AA πάει περίπατο, είναι πρακτικά αχρείαστο οπότε υπάρχει και από εκεί performance gain. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Δε νομίζω, τον οδηγό τον έχουν ήδη για reviews και είναι ο 456.16. Η μπίλια θα κάτσει στο 30% μέσο όρο σε 4Κ.

Οπότε κλααααααμα πάλι για 2 χρόνια 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Με min 23FPS και avg 62 που το είδες το συνέχεια 60άρι ρε μαν ; Lmao

Το 23 μίνιμουμ μπορεί να είναι στιγμιαίο.

60 αρι έχω κολλημένο όσο παίζω .

Το 23 μπορεί να ήταν και από cap που έχω στα 60

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iazriel είπε

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά ανεξαρτήτως ανάλυσης και FPS κάποια settings βγαίνουν πάντα κυρίως "cinematic"  post process βλακείες του στυλ bloom, Chromatic Aberration κτλ. Επίσης σε 4Κ και το AA πάει περίπατο, είναι πρακτικά αχρείαστο οπότε υπάρχει και από εκεί performance gain. 

Παντα off το έχω το AA

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

ωραία λογική.... τουλάχιστον ελπίζω όσοι τα λέτε αυτά να παίρνετε και το κάτι τις σας από την nv μη χαλάτε έτσι τσάμπα το χρόνο σας... άκου εκεί που θα πούμε και ευχαριστώ για gpu 1,5k και να ρίξουμε 2-3 ρυθμίσεις...

Γιατί αν ρίξεις 2-3 ρυθμίσεις θα σου πέσει ο κ^%*ς;;

Κάτσε εσύ να στενοχωριέσαι και εγώ αν και δεν τα έχω "όλα Ultra, 4k/60 φουπουες" να απολαμβάνω το παιχνίδι...😎

• Like 1
Δημοσ.

Ρε psycho σίγουρα μιλάμε για 2080Ti maxed   όλα σε 4Κ avg 44fps  στο μετρόπρόγραμμα και στο saint denis αντε 32 το πιο χαμηλό που έχω δει και η κίνηση απολυτως smooth, δεν καταλαβαίνω πραγματικα τι βλέπεις και επίσης όλη την απαξίωση για τσ παντα όλα.... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Ρε psycho σίγουρα μιλάμε για 2080Ti maxed   όλα σε 4Κ avg 44fps  στο μετρόπρόγραμμα και στο saint denis αντε 32 το πιο χαμηλό που έχω δει και η κίνηση απολυτως smooth, δεν καταλαβαίνω πραγματικα τι βλέπεις και επίσης όλη την απαξίωση για τσ παντα όλα.... 

Κάτσε μήπως βγάλει και καμία 3095 γιατί ούτε η 3090 μας φτάνει.

Μια χαρά είναι οι κάρτες δυνατές ...τα παιχνίδια δεν είναι σωστά γραμμένα.

Εμείς πριν πάρουμε 3χχχ τις βγάλαμε και αυτές για πεταμα

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Coppermine είπε

Απολύτως smooth τα 32FPS ; Εντάξει..Τα settings τα ρύθμισα έτσι ώστε να μην πέφτω κάτω από 45FPS για να μένω smooth με G-Sync. Μίξη high-ultra και κάποια άλλα κλειστά(Tree tessellation π.χ). Το +30% κάθε δύο χρόνια που πάνε να καθιερώσουν δεν είναι αρκετό, αυτό βλέπω.

3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κάτσε μήπως βγάλει και καμία 3095 γιατί ούτε η 3090 μας φτάνει.

Μια χαρά είναι οι κάρτες δυνατές ...τα παιχνίδια δεν είναι σωστά γραμμένα.

Εμείς πριν πάρουμε 3χχχ τις βγάλαμε και αυτές για πεταμα

Όταν στο Saint Denis πέφτεις στα 32 όπως λέει ο Coppermine, πως θα φτάνει η 3090 με το +40-45% ; Αυτά τα gains είναι πολύ μικρά για μετά από τόσο καιρό.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Απολύτως smooth τα 32FPS ; Εντάξει..Τα settings τα ρύθμισα έτσι ώστε να μην πέφτω κάτω από 45FPS για να μένω smooth με G-Sync. Μίξη high-ultra και κάποια άλλα κλειστά(Tree tessellation π.χ). Το +30% κάθε δύο χρόνια που πάνε να καθιερώσουν δεν είναι αρκετό, αυτό βλέπω.

Από δω και πέρα αυτό θα είναι το ποσοστό και θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει...μόνο εάν πιέσει η amd μπορεί να δώσουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Από δω και πέρα αυτό θα είναι το ποσοστό και θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει...μόνο εάν πιέσει η amd μπορεί να δώσουν.

Ναι μην διαβάζω τότε ότι οι κάρτες είναι πανίσχυρες και άλλα τέτοια γιατί δεν ισχύουν, εξάλλου αν ήταν έτσι δεν θα έβγαινε ποτέ το DLSS. Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών ανεβαίνουν συνεχώς και οι κάρτες δίνουν +30-40% ανά 2 έτη, οπότε ή θα έχουν όλα τα παιχνίδια DLSS ή θα πληρώνεις 1.5Κ για GPU και θα ρίχνεις settings με το καλημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς η κακώς για όσους παίζουν 4κ και θέλουν να μαξαρουν στα 60 και να είναι και καρφωμένοι όσο μπορούν σε αυτό ,η 3090 ειναι μονόδρομος.Ναι η τιμή δεν είναι καθόλου καλή για την απόδοση αλλά όπως είπα είναι η μόνη που θα πιάνει τον στόχο η θα είναι κοντά σε αυτόν

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι μην διαβάζω τότε ότι οι κάρτες είναι πανίσχυρες και άλλα τέτοια γιατί δεν ισχύουν, εξάλλου αν ήταν έτσι δεν θα έβγαινε ποτέ το DLSS. Οι απαιτήσεις των παιχνιδιών ανεβαίνουν συνεχώς και οι κάρτες δίνουν +30-40% ανά 2 έτη, οπότε ή θα έχουν όλα τα παιχνίδια DLSS ή θα πληρώνεις 1.5Κ για GPU και θα ρίχνεις settings με το καλημέρα.

Το dlss βγήκε κατ εμε για τα μαξαρεις όπου αυτό υπάρχει σε 4κ

Δημοσ.

Psycho όταν καταλάβεις ότι οι εταιρείες software είναι σε συνεννόηση με τις εταιρείες hardware για να μας τα παίρνουν τότε θα σώσεις και το πορτοφόλι σου, καθώς και άλλοι με το ίδιο σκεπτικό.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...