Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Δεκτό, αλλά εντάξει δεν θα γίνει και τίποτα να ρίξεις και 2-3 ρυθμίσεις. Δεν είπα να ρίξεις όλο το preset, αλλά καμιά φορά αρκεί μία μόνο ρύθμιση που είναι υπερβολικά βαριά για ελάχιστη διαφορά στο image quality, αυτό δεν σημαίνει ότι η κάρτα είναι άχρηστη ή ότι χάνεις τα λεφτά σου. Στο RDR2 για παράδειγμα ένα setting από ultra στο high δίνει +20% perf. Και την 3090 να πάρεις θα υπάρχουν games που σε κάποιο σημείο, είτε λόγω κακού optimization είτε επειδή γίνεται χαμός με εκρήξεις και npcs και φώτα/σκιές κτλ, θα έχει drops.. Στο RDR 2 πετσόκοψα τα πάντα για να είμαι πάντα στα 45+..Για 60άρι πρέπει να τα βάλεις όλα Medium και κάποια High. Τα settings είναι να πετσοκόβονται για μικρότερες κάρτες, όταν χρειάζεται να πετσοκόβεις settings στο απόλυτο high-end κάτι δεν πάει καλά στη βιομηχανία. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Στο RDR 2 πετσόκοψα τα πάντα για να είμαι πάντα στα 45+..Για 60άρι πρέπει να τα βάλεις όλα Medium και κάποια High. Τα settings είναι να πετσοκόβονται για μικρότερες κάρτες, όταν χρειάζεται να πετσοκόβεις settings στο απόλυτο high-end κάτι δεν πάει καλά στη βιομηχανία. Ναι στην βιομηχανία των studios κυρίως και μετά των καρτών..
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ναι στην βιομηχανία των studios κυρίως και μετά των καρτών.. Και οι κάρτες έκοψαν μετά το Pascal, με τα +30% κάθε δύο χρόνια δεν βλέπεις προκοπή. Γι' αυτό οι επόμενες θα είναι με MCM design απ' ότι λέγεται μπας και δούμε άσπρη μέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Και οι κάρτες έκοψαν μετά το Pascal, με τα +30% κάθε δύο χρόνια δεν βλέπεις προκοπή. Γι' αυτό οι επόμενες θα είναι με MCM design απ' ότι λέγεται μπας και δούμε άσπρη μέρα. Ναι αλλά πρωτίστως φταίνε τα studios, δες AC για παράδειγμα ή οι άλλοι που πήγαν και βγάλανε το FS2020 με DX11. Και υπάρχουν και άλλα απαράδεκτα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Ναι αλλά πρωτίστως φταίνε τα studios, δες AC για παράδειγμα ή οι άλλοι που πήγαν και βγάλανε το FS2020 με DX11. Και υπάρχουν και άλλα απαράδεκτα.. Κάτσε να αρχίσουν τα chiplets στις GPUs να έχουμε αυξήσεις 100-150% πάνω σε raster performance να δεις αν θα είναι το πρόβλημα τα παιχνίδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Κάτσε να αρχίσουν τα chiplets στις GPUs να έχουμε αυξήσεις 100-150% πάνω σε raster performance να δεις αν θα είναι το πρόβλημα τα παιχνίδια. Πάλι θα είναι. Μη σου πω τότε δεν θα κάθονται να κάνουν optimizations αφού το hardware θα είναι αρκετά δυνατό και θα χώνουν αβέρτα εφέ. Πάντα θα υπάρχουν κάποιες σκηνές σε games που θα έχουν drops, πάντα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Πάλι θα είναι. Μη σου πω τότε δεν θα κάθονται να κάνουν optimizations αφού το hardware θα είναι αρκετά δυνατό και θα χώνουν αβέρτα εφέ. Πάντα θα υπάρχουν κάποιες σκηνές σε games που θα έχουν drops, πάντα.. Ωραία μην χρεώνουν 1000+ για GPUs τότε, δεν έχει νόημα. 1
malakudi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 H strix στο amazon Γαλλίας είναι πλέον μη διαθέσιμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Να έρθουν και 'δω τέτοιες τιμές.
_Theo_ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ωραία μην χρεώνουν 1000+ για GPUs τότε, δεν έχει νόημα. Αυτοί τόσο την χρεώνουν, δεν σε υποχρέωσε κανείς να την αγοράσεις.
7nisiotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Nick77 είπε 5700XT Θεωρώ ότι αυτό ήθελαν να μας κάνουν να πιστεύουμε. Μια δικαιολογία δηλαδή. Από τη στιγμή που υπήρχαν φήμες πριν την ανακοίνωση ακόμη για εκδόσεις με παραπάνω μνήμη, super, 3060, 3070Ti, 3060Ti, 3060 Super τα καρβουνακια τοποθετήθηκαν και οι πρώτες σπίθες έχουν ήδη ξεκινήσει να πετάγονται Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από 7nisiotis
Tambas91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Αυτοί τόσο την χρεώνουν, δεν σε υποχρέωσε κανείς να την αγοράσεις. ωραία λογική.... τουλάχιστον ελπίζω όσοι τα λέτε αυτά να παίρνετε και το κάτι τις σας από την nv μη χαλάτε έτσι τσάμπα το χρόνο σας... άκου εκεί που θα πούμε και ευχαριστώ για gpu 1,5k και να ρίξουμε 2-3 ρυθμίσεις...
valantis123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 παραλίγο να παραγγείλω την rog απο amazon Γαλλίας, τελικά δε πρόλαβα μετά θυμήθηκα οτι δε χωράει και στο κουτί μου meshify c mini όλα καλά! 😅
azazil1190 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο RDR 2 πετσόκοψα τα πάντα για να είμαι πάντα στα 45+..Για 60άρι πρέπει να τα βάλεις όλα Medium και κάποια High. Τα settings είναι να πετσοκόβονται για μικρότερες κάρτες, όταν χρειάζεται να πετσοκόβεις settings στο απόλυτο high-end κάτι δεν πάει καλά στη βιομηχανία. Στην δική μου περίπτωση στο συγκεκριμένο έχω μια μίξη ultra και high σε 4κ 60fps k το 60αρι το εχω συνέχεια.(ΤΑΑ high, antialising x8) Δεν ξέρω πως εσύ μιλάς για 45αρι...κάτι παίζει με το σύστημα σου ,γενικά εχεις κάνει αναφορές για αρκετά πιο κάτω fps με την 2080ti σου Συγκεκριμένα έτρεξα το μπεντς όπως ειμαι με τα settings που έχω και Min. 23 fps Max. 92 fps Avg. 62 fps.
ilos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Αν πάνε σε MCM design οι μεγάλες κάρτες; θα είναι πιο προσιτές, ΑΛΛΛ θα πρέπει να λυθούν μεγάλα προβλήματα σχετικά με το latency κλπ. Αν είναι να πάρω + 100% επιδόσεις και να παλεύω με το micro stuttering και λοιπές παιδικές αρρώστιες να το βράσω. Εδώ στα CPU που δε παίζει τόσο μεγάλο ρόλο και γίνεται mitigate σε μεγάλο βαθμό από μεγαλύτερη cache, και πάλι έχουμε purists που παραπονιούνται γιατί βγάζουν 10 fps παρακάτω με κάτι 3950x, λες και είναι cpu που την παίρνεις να παίζεις fortnite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις