Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, valantis123 είπε

ότι δεν πήγαν όλα τα samples στους reviewers είπαν...

Εδώ πήγαν στον Steve του HWU που είναι στην Αυστραλία, οι υπόλοιποι που μένουν; Σε κάνα χωριό αυτοχθόνων στο δάσος του Αμαζονίου; 😛 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

Χάνεις εγγυηση αν βγάλεις το cooler από τις founders...... Evga/Msi/Gigabyte είσαι κομπλέ αν επιλέξεις για νερό. 

Msi όχι.τους εχω στείλει email και η απάντηση ήταν αρνητικη

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NT1G είπε

Έχουν δώσει καμιά εξήγηση γιατί το pcb είναι έτσι όπως το κάναν;

Για να βάλουν αυτή την ψήκτρα. Οι custom θα έχουν το reference pcb που φαντάζομαι είναι τετράγωνο κανονικά..

5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η MSI έχει αυτοκόλλητο στη μία βίδα στο backplate..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Για να βάλουν αυτή την ψήκτρα. Οι custom θα έχουν το reference pcb που φαντάζομαι είναι τετράγωνο κανονικά..

Η MSI έχει αυτοκόλλητο στη μία βίδα στο backplate..

το οποίο αυτοκόλλητο βγαίνει χωρίς να σκιστεί :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

Είναι ρίσκο όμως..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Δύσκολο πολύ εγχείρημα.το πιο πιθανό είναι να μείνουν ίχνη παραβίασης.το χεις επιχειρησει?

Δημοσ.

Παίζει να τα ελέγχουν με μικροσκόπια τα αυτοκόλλητα :P Αν δεν βάλεις νερό δεν υπάρχει λόγος να την πειράξεις την κάρτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, billeiros είπε

Δύσκολο πολύ εγχείρημα.το πιο πιθανό είναι να μείνουν ίχνη παραβίασης.το χεις επιχειρησει?

ναι ισοπροπυλική αλκοόλη. Την ριχνεις πάνω σε χαρτομάντηλο και το βάζεις πάνω στο αυτοκόλλητο μέχρι να ποτήσει.

υγ : έχω δει βίντεο να βγάζουν τις άλλες βίδες και μετά να ξεβιδώνουν την κάρτα από το backplate χαχαχαχα

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε

ναι ισοπροπυλική αλκοόλη. Την ριχνεις πάνω σε χαρτομάντηλο και το βάζεις πάνω στο αυτοκόλλητο μέχρι να ποτήσει.

Προσωπικά δεν θα το ρισκάρα με τόσο ακριβή καρτα

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billeiros είπε

Προσωπικά δεν θα το ρισκάρα με τόσο ακριβή καρτα

Btw, στις ΗΠΑ ψηφίστηκε νόμος πριν κανα δυο χρόνια που τους επιτρέπει να κάνουν "σύντήρηση" σε ηλεκτρονικά ειδη χωρίς να χάνουν την εγγύηση, αρκεί οι επισκευές να είναι αναστρέψιμες (είχε κάνει και λίγο χαμούλι η apple σε αυτό και μετά κλείδωσε τις πατέντες από τις πλακέτες). 

Ευρώπη επειδή τηρούν πιο εύκολα την εγγύηση δεν αφήνουν να τις πειράξεις. 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, billeiros είπε

Αν δεν έχεις κάνει οφθαλμοφανης ζημιά στο pcb αφήνει και η msi κανονικά.... Κάτι που να οφείλεται στο άνοιγμα της κάρτας δηλαδή.... Εγώ αυτό ξέρω.

Anyway.... Ο Δράκος έχει μπει on target..... Αντε να βγουν να τις τσιμπήσουμε..... 

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Δε νομίζω, τον οδηγό τον έχουν ήδη για reviews και είναι ο 456.16. Η μπίλια θα κάτσει στο 30% μέσο όρο σε 4Κ.

Τα σκορ στο time spy αλλά δείχνουν..... Θα δείξει..... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Μπας και βγάλουν κανέναν driver της προκοπης μέχρι τότε και τσιμπήσουν κανένα επιπλέον 5%.... Τα κουκιά δεν βγαίνουν για την 3080.....κανα 20% βλέπω να τείνει η διαφορά.... 3080 με 2080ti.....

το 20% απο την 2080ΤΙ ειναι το 4Κ gaming @60

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Αν δεν έχεις κάνει οφθαλμοφανης ζημιά στο pcb αφήνει και η msi κανονικά.... Κάτι που να οφείλεται στο άνοιγμα της κάρτας δηλαδή.... Εγώ αυτό ξέρω.

Anyway.... Ο Δράκος έχει μπει on target..... Αντε να βγουν να τις τσιμπήσουμε..... 

Τα σκορ στο time spy αλλά δείχνουν..... Θα δείξει..... 

Σου λέω ότι έστειλα mail κ μου απάντησαν ότι αν παραβιαστεί το αυτοκολητο τότε εγγύηση παπαλα.τωρα το τι ξέρεις εσύ και από που ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...