Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Λογικα θα εχουμε και reviews για τις custom η μονο για FE στις 16?

Λογικά και για τις custom. Στις 17 βγαίνουν οι κάρτες όλες όχι μόνο οι founders, θα έχουν στείλει και οι AIBs στους reviewers..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Δεν είναι false advertisment, απλά είναι οι ιδανικές περιπτώσεις αυτά που έδειξε το DF. 4 και σήμερα..

Αν έστω και σε μία περίπτωση  φτάνει το 70% η διαφορά σε min τότε είναι εφικτό να δούμε και άλλες τέτοιες διαφορές μελλοντικά με optimization.

Δημοσ.

μα δεν μιλάμε για κάρτες των 150 και 200 ευρώ. Μιλάμε για κάρτες που η φθηνότερη θα έχει 520 ευρώ. Λογικό να μην βγάλουν 2 εκατομμύρια στην αγορά από κάθε μοντέλο από την πρώτη στιγμή. Αρχικά θα δούνε ζήτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, trai12 είπε

Μιλάμε για αντικειμενικές απόψεις ένος όχι amd friendly καναλιού που μέχρι και οι κάλτσες του πρέπει να είναι κόκκινες οκκ

Τα σχόλια από κάτω όλα τα λευτά γράφει ο άλλος

I've been sayin' it all week to anyone who would listen. The first round of cards is going to be in short supply, will sell out in minutes, and after that, the prices on them will keep inching upward.

Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι μόλις κάνεις παραγγελία ηλεκτρονικά και την εξοφλήσεις μετά παραλαμβάνεις  απλά το προιόν, οπότε τι σε νοιάζει ΑΝ ανέβουν οι τιμές αργότερα, από 17 δέχονται παραγγελίες ΔΕΝ χρειάζεται να έχουν απόθεμα εκείνη την στιγμή έλεος 2020 έχουμε

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 1
Δημοσ.

Αν οι φθηνότερες AIB ξεκινάνε 50 euro πάνω από την founders, πολύ απλά μην αγοράσετε. Με την πολύ καλή ψύκτρα που έχει η founders (εκτός κι αν αποδειχτεί ότι δεν είναι καλή τελικά - που δε το νομίζω) είναι αδιανόητο οι φθηνές AIB να έχουν έστω και ένα ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

2η απορια, πως επιτρεπεται στο GamingGalaxy να εχει ανοιχτα preorders για τις 3080 οταν κατι τετοιο απαγοερευεται? :P

Και εγω απ' οσο ξερω απαγορευεται καθως ουτε η ιδια η nvidia για την FE δεν εχει preorders. Απατεωνες ειναι.. Ειδικα μετα 919 ευρω που ζητανε για την Gigabyte rtx 3080. Θα εμφανιστουν και καταστηματα που θα την εχουν 780 ευρω σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, KouMasGR είπε

Και εγω απ' οσο ξερω απαγορευεται καθως ουτε η ιδια η nvidia για την FE δεν εχει preorders. Απατεωνες ειναι.. Ειδικα μετα 919 ευρω που ζητανε για την Gigabyte rtx 3080. Θα εμφανιστουν και καταστηματα που θα την εχουν 780 ευρω σιγουρα.

και ο τζόφας

Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να ανακόψει το ampere κύμα, είναι μόνο κανένα mining boom με ETH πάλι... Που και πάλι θα πουλήσουν κάργα και σε μεγαλύτερα prices, αλλά δε θα καταλήξουν σε εμάς.😁

Δημοσ.
4 ώρες πριν, malakudi είπε

Αναφέρθηκε πως οφείλεται στο ότι δεν έφτασαν τα samples στην ώρα τους σε όλους και κάποιοι reviewers ζήτησαν παραπάνω χρόνο.

Τετάρτη στις 16:00 λοιπόν για μας. Απ' ότι κατάλαβα μόνο για την 3080, 3090 θα περιμένουμε κι άλλο για να δούμε benchmarks.

Θες να πιστεψω οτι η NVIDIA μετεφεραι το NDA για μερικους reviewers, οταν ολοι οι μεγαλοι στο net τις εχουν στα χερια τους κρινοντας απο τα unboxing? Εγω λεω οτι το τμημα drivers βαραει 24ωρα τιγκα στην κοκα να προλαβει να βγαλει κανενα frame παραπανω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

Θες να πιστεψω οτι η NVIDIA μετεφεραι το NDA για μερικους reviewers, οταν ολοι οι μεγαλοι στο net τις εχουν στα χερια τους κρινοντας απο τα unboxing? Εγω λεω οτι το τμημα drivers βαραει 24ωρα τιγκα στην κοκα να προλαβει να βγαλει κανενα frame παραπανω 

Εμ δεν είναι σαν τους κόκκινους που δίνουν όλο το perf μετά από 3-4 μήνες 🤣 Σόρρυ δεν μπόρεσα να κρατηθώ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...