Tenshi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, BabisTs είπε Rtx 3080 eagle & gaming oc ( with reference pcb) Το παράδοξο της υπόθεσης: η Gigabyte είναι μαλωμένη με την ευρύτερη έννοια του reference.Εκεί που ψάχναμε waterblock με το μακαρόνι,τώρα δέν θα ξέρουμε απο που να πρωτοπάρουμε... 1
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, godslayerxp είπε Η αλήθεια είναι ότι το scaling δουλεύει καλά μόνο στα νέα μενού/παράθυρα των windows 10. Όπου υπάρχουν απομεινάρια από τα παλιότερα UI είναι κλάψτα Χαράλαμπε Και να ταν μόνο αυτό, υπάρχουν ένα σωρό legacy win32 applications που χρησιμοποιώ λόγω δουλειάς και όχι μόνο είναι κλάφτα Χαράλαμπε, αλλά είναι unusable με το που πειράξεις το scaling (εξαφανίζονται menu, buttons κλπ). Η πλάκα είναι κανα 2-3 από αυτές είναι δικές μου ή έχω δουλέψει πάνω τους που είναι προπολεμικές γραμμένες σε Delphi.😁 Όσο με το 4Κ μαζί σας να πάμε όλοι (και αν κάνετε rendering κλπ θα έχετε πάει ήδη tbh), αλλά με τα ανάλογα monitor. Γιατί το να πάω να πάρω 27ρι TN 4Κ monitor είναι εντελώς γελοίο. Εδώ 32ρα 1440p έχω και αν κάτσω πάνω από 1-2m απόσταση δε βλέπεις διαφορά ούτε από 1080p.
narta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Coppermine είπε Καλά τα λες αλλά η υπομονή δεν είναι το φόρτε μου, αλλά ούτε και υπάρχει περίπτωση να πήγαινα σε οτιδήποτε amd και δη κάρτα γραφικών Το εχουμε εμπεδωσει. Εισαι άπλας και πρασινομπλε. Παμ παρακατω σε τιποτα ουσιαστικο 8 ώρες πριν, pirmen56 είπε Από τη μία το-αρκετά αξιόπιστο-DF μας δείχνει 70% διαφορά στο Control με RT on σε 4K. To DF ηταν paid advertisement NVIDIA GeForce RTX 3080 reviews: September 16th, RTX 3070: October 15th Κινησεις ανευ λογικης. 2 μερες για καλυτερους drivers? Για drivers με χαμηλοτερο iq και περισσοτερα fps? Τουλαχιστον εχουμε ημερομηνια για 3070 2
Herald Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ilos είπε Και να ταν μόνο αυτό, υπάρχουν ένα σωρό legacy win32 applications που χρησιμοποιώ λόγω δουλειάς και όχι μόνο είναι κλάφτα Χαράλαμπε, αλλά είναι unusable με το που πειράξεις το scaling (εξαφανίζονται menu, buttons κλπ). Η πλάκα είναι κανα 2-3 από αυτές είναι δικές μου ή έχω δουλέψει πάνω τους που είναι προπολεμικές γραμμένες σε Delphi.😁 Όσο με το 4Κ μαζί σας να πάμε όλοι (και αν κάνετε rendering κλπ θα έχετε πάει ήδη tbh), αλλά με τα ανάλογα monitor. Γιατί το να πάω να πάρω 27ρι TN 4Κ monitor είναι εντελώς γελοίο. Εδώ 32ρα 1440p έχω και αν κάτσω πάνω από 1-2m απόσταση δε βλέπεις διαφορά ούτε από 1080p. Πάντως με το ουσιαστικά 27άρι 1440p που έχω, σε παιχνίδια με resolution scale 200% βλέπω διαφορά, αρκετά πιο sharp. Πόσο μάλλον σε native 4k.
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Herald είπε Πάντως με το ουσιαστικά 27άρι 1440p που έχω, σε παιχνίδια με resolution scale 200% βλέπω διαφορά, αρκετά πιο sharp. Πόσο μάλλον σε native 4k. Είναι όλα θέμα απόστασης. Κάτσε στα 1.5-2 μέτρα και δε θα καταλάβεις διαφορά.😁 Και στην 32ρα αναγκαστικά κάθομαι στoυς 70 πόντους όσο δουλεύω, και πολύ πιο μακριά όταν αράζω/βλέπω καμιά ταινία/αγώνα. 1
reddie.k Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τιμές: 3090 και 3080 και εδώ: idealo.de Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από reddie.k
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, reddie.k είπε Τιμές: 3090 και 3080 Attention: The listed prices are not yet final 1
kostiger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.tomshardware.com/news/nvidia-geforce-rtx-3080-reviews-delayed-to-sept-16-rtx-3070-available-on-october-15 1
malakudi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, narta είπε Κινησεις ανευ λογικης. 2 μερες για καλυτερους drivers? Για drivers με χαμηλοτερο iq και περισσοτερα fps? Τουλαχιστον εχουμε ημερομηνια για 3070 Αναφέρθηκε πως οφείλεται στο ότι δεν έφτασαν τα samples στην ώρα τους σε όλους και κάποιοι reviewers ζήτησαν παραπάνω χρόνο. Τετάρτη στις 16:00 λοιπόν για μας. Απ' ότι κατάλαβα μόνο για την 3080, 3090 θα περιμένουμε κι άλλο για να δούμε benchmarks.
godslayerxp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ilos είπε Είναι όλα θέμα απόστασης. Κάτσε στα 1.5-2 μέτρα και δε θα καταλάβεις διαφορά.😁 Και στην 32ρα αναγκαστικά κάθομαι στoυς 70 πόντους όσο δουλεύω, και πολύ πιο μακριά όταν αράζω/βλέπω καμιά ταινία/αγώνα. Εγώ δυστυχώς (ή ευτυχώς) δουλεύω πολύ στο photoshop και κάθομαι αρκετά κοντά στο monitor γιατί ασχολούμαι με ρετους σε κόσμημα σε υψηλές αναλύσεις και πρέπει να "στραβωνομαι" για να βλέπω όλες τις λεπτομέρειες. το κακό είναι ότι αν συνηθίσεις το 4k σε 27" βλέπεις παντού pixels όταν κάθεσαι κοντά σε άλλες οθόνες 1
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, godslayerxp είπε Εγώ δυστυχώς (ή ευτυχώς) δουλεύω πολύ στο photoshop και κάθομαι αρκετά κοντά στο monitor γιατί ασχολούμαι με ρετους σε κόσμημα σε υψηλές αναλύσεις και πρέπει να "στραβωνομαι" για να βλέπω όλες τις λεπτομέρειες. το κακό είναι ότι αν συνηθίσεις το 4k σε 27" βλέπεις παντού pixels όταν κάθεσαι κοντά σε άλλες οθόνες ναι για τους επαγγελματίες του image/video processing ένα καλό 4K ips panel με μεγάλο sRGB coverage είναι must.
pirmen56 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, narta είπε To DF ηταν paid advertisement Έστω. Θα ρίσκαραν ποτέ να δείξουν ψεύτικα δεδομένα είτε το DF, είτε η Nvidia σε δικό της promo; Αφού το DF σου δείχνει, πέρα από τα settings, μέχρι και τη σκηνή του game που η διαφορά φτάνει το 80%. Αν πέσουν τόσο έξω θα χάσουν κάθε αξιοπιστία.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έστω. Θα ρίσκαραν ποτέ να δείξουν ψεύτικα δεδομένα είτε το DF, είτε η Nvidia σε δικό της promo; Αφού το DF σου δείχνει, πέρα από τα settings, μέχρι και τη σκηνή του game που η διαφορά φτάνει το 80%. Αν πέσουν τόσο έξω θα χάσουν κάθε αξιοπιστία. Δεν είναι false advertisment, απλά είναι οι ιδανικές περιπτώσεις αυτά που έδειξε το DF. 4 και σήμερα..
Prospector8 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Λογικα θα εχουμε και reviews για τις custom η μονο για FE στις 16?
Προτεινόμενες αναρτήσεις