Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 minutes ago, Coppermine said:

Εικόνα για τις τιμές δεν μπορείτε να έχετε παρα μόνο στις 17 του μηνα, στο case king έχει και    banner

Αμ έλα που λέει από 24.09 πια... μυρίζει η δουλειά...

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως έχει ειπωθεί και πριν, η καλύτερη περίοδος για αγορά θα είναι κατά τα Χριστούγεννα. Θα έχουν κυκλοφορήσει και το Cyberpunk 2077 αλλά και οι RDNA2 ώστε να δούμε και να συγκρίνουμε επιδόσεις.

Ο μόνος λόγος να πάρει κάποιος τις νέες RTX με το που κυκλοφορήσουν είναι εάν έχει ήδη G-Sync οθόνη. "Patience is a virtue" που λένε και στο χωριό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης υπάρχει και μια περιπτωση να ανέβουν οι τιμές αργότερα....... Δεν ξέρω τι θα γίνει στα σίγουρα... Αλλά υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο..... 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, billeiros είπε

Αφού έχεις ti χαλάρωσε και περίμενε λιγο για μένα.κερδισμενος θα βγεις...οι σοφές αγορες θα γίνουν προς τα Χριστούγεννα

Καλά τα λες αλλά η υπομονή δεν είναι το φόρτε μου, αλλά ούτε και υπάρχει περίπτωση να πήγαινα σε οτιδήποτε amd και δη κάρτα γραφικών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

δεν σου βγαινουν τα ματια σε 4κ 27αρι  μονιτορ? 

Μπα όλα καλά. Συνήθεια είναι. Αν μπορούσα θα έβαζα ιδανικά 32" ή UW αλλά δεν έχω χώρο.

50 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ήρθε σήμερα ;)

σε συνδιασμό με την igpu θα φυσάει

Μεγειά! HDR και Windows btw πλέον όλα καλά ή έχει θέμα ακόμα; 

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Από το videocardz αλλά με σωστά ποσοστά . 25-30% πάνω από 2080ti . Με 30% πάνω σε κατανάλωση

“1.9x performance per watt “ 🤣😂

E2A729DD-1C7B-4A6D-8DD3-4BF274990558.jpeg

Από τη μία το-αρκετά αξιόπιστο-DF μας δείχνει 70% διαφορά στο Control με RT on σε 4K. Πες 60% με 2080S. Από την άλλη βλέπουμε μόνο 43% διαφορά με 2080S στο SOTTR σε 4K/RTX on/DLSS. Δηλαδή 43% μόνο διαφορά σε πραγματική 1080p ή 1440p ανάλυση. Κάτι δεν πάει καλά. Ανωριμότητα drivers, μεγάλο πλεονέκτημα σε native 4K της 3080, αύξηση της ψαλίδας σε πιο βαριά RT effects(αν και τα RT shadows είναι αρκετά βαριά); Δεν ξέρω. Πάντως από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmt2 είπε

δεν σου βγαινουν τα ματια σε 4κ 27αρι  μονιτορ? 

27ρι σε 4k με scaling 150% έχει το ίδιο workspace με ένα 27ρι στα 1440p scaling 100% ...με τη διαφορά ότι δεν βλέπεις pixel ούτε αν φτάσεις το μάτι σου μισό cm από την οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Από τη μία το-αρκετά αξιόπιστο-DF μας δείχνει 70% διαφορά στο Control με RT on σε 4K. Πες 60% με 2080S. Από την άλλη βλέπουμε μόνο 43% διαφορά με 2080S στο SOTTR σε 4K/RTX on/DLSS. Δηλαδή 43% μόνο διαφορά σε πραγματική 1080p ή 1440p ανάλυση. Κάτι δεν πάει καλά. Ανωριμότητα drivers, μεγάλο πλεονέκτημα σε native 4K της 3080, αύξηση της ψαλίδας σε πιο βαριά RT effects(αν και τα RT shadows είναι αρκετά βαριά); Δεν ξέρω. Πάντως από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα.

3 μέρες υπομονή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, merchant είπε

λογικάτο φιλαράκι μου και η δικιά σου η μεριά τι λέει? δεν βαριέσαι δώσαμε 1300€ για την 2080ti, αλλά τι να μας πει η 3080 με 700€ και μόνο +30% πάνω...?

να προσθέσω ότι οικονομικά μπορώ-μπορούσα-θα μπορώ να πάρω 2080ti αλλά δεν θεωρούσα  ΕΓΩ προσωπικά ότι άξιζε, το λέω για να προλάβω τυχών σχόλια περί τσέπης κτλ κτλ..

Με άκουσες να λέω πουθενά αυτό το πραγμα? Έχω πει πόσες φορές ότι οι τιμές είναι πολύ καλές.σχολιαζω καθαρά από τη δική μου οπτική.ειπα ότι δε βιάζομαι να πάω day one σε 3080.αν δεν δω καλές υλοποιήσεις με a chip και μνήμες και το πώς κλοκαρουν σαν τσιπακια δε βιαζομαι καθώς η ti μου είναι καλό κομμάτι και δε θα χάσω ένα κάρο perfomance αν δεν αναβαθμίσω άμεσα.δεν υπάρχει λόγος.ειδες πουθενά καμία 3080 στα 700 τώρα να τρέξω να πάρω? Από 850 και πάνω παίζουν.

Επεξ/σία από billeiros
  • Super Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, godslayerxp said:

27ρι σε 4k με scaling 150% έχει το ίδιο workspace με ένα 27ρι στα 1440p scaling 100% ...με τη διαφορά ότι δεν βλέπεις pixel ούτε αν φτάσεις το μάτι σου μισό cm από την οθόνη.

Αν το scaling στα windows δούλευε τόσο καλά στα πάντα όπως του Mac Os θα το σκεφτόμουν.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Αν το scaling στα windows δούλευε τόσο καλά στα πάντα όπως του Mac Os θα το σκεφτόμουν.

Η αλήθεια είναι ότι το scaling δουλεύει καλά μόνο στα νέα μενού/παράθυρα των windows 10. Όπου υπάρχουν απομεινάρια από τα παλιότερα UI είναι κλάψτα Χαράλαμπε

• Like 3
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, billeiros είπε

Με άκουσες να λέω πουθενά αυτό το πραγμα? Έχω πει πόσες φορές ότι οι τιμές είναι πολύ καλές.σχολιαζω καθαρά από τη δική μου οπτική.ειπα ότι δε βιάζομαι να πάω day one σε 3080.αν δεν δω καλές υλοποιήσεις με a chip και μνήμες και το πώς κλοκαρουν σαν τσιπακια δε βιαζομαι καθώς η ti μου είναι καλό κομμάτι και δε θα χάσω ένα κάρο perfomance αν δεν αναβαθμίσω άμεσα.δεν υπάρχει λόγος.ειδες πουθενά καμία 3080 στα 700 τώρα να τρέξω να πάρω? Από 850 και πάνω παίζουν.

Δεν μιλησα φιλε μου ποτε συγκεκριμενα για κανεναν ουτε και για σενα, καλα κανεις και ετσι πρεπει να εχεις την δικη σου αποψη και οπτικη αλλα το γεγονος οτι η 3080 ειναι, η αν θες θα ειναι μια αξιολογη και δυνατη καρτα σε καλη τιμη δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις,απο οποια μερια και να το δεις...Τωρα για το day1 και για το να περιμενεις να δεις τι και πως φανταζομαι ολοι συμφωνουμε πως ειναι το ορθοτερο και καλα θα κανεις, ειδικά εσυ και οι κατοχοι των ti. Καλο κουραγιο και καλες αγορες να εχουμε...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...