Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, malakudi είπε

24% slower όμως είναι 31,5% πάνω η 3080 από 2080 Ti και 37% slower είναι 59% πάνω από 2080 Super και το 45% slower είναι 82% πάνω από 2070 Super. Βασικά κανείς δε χρησιμοποιεί σύγκριση slower than X, η σωστή χρήση είναι πάντα faster than X

Αυτό ακριβώς.

• Like 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Crus είπε

Μεταξυ μας τωρα για να καταλαβεις καλυτερα τι θα παρεις καλο ειναι να κοιτας raw FPS ανα game αναλογα την αναλυση που παιζεις.

Γιατι αλλιως ειναι το 25% παραπανω στα 250FPS και αλλιως στα 45FPS. Στο ενα δεν σε απασχολει καθολου, στο αλλο μπορει να σου αλλαξει το gaming experience.

Επισης ακομα και αυτο χανει το νοημα του αν πχ εχεις στο συστημα σου CPU bottleneck. Δεν μπορεις να βλεπεις συγκριτικα με 3950x η 10900K και εσυ με τον 3600 ή τον 8600K ξερω εγω να περιμενεις οτι θα εχεις την ιδια διαφορα.

Τα λεω αυτα γιατι αναφερθηκε παραπανω για το εαν ξερουμε να διαβαζουμε σωστα τα αποτελεσματα..

Για αυτό κοιτάμε τα 2160p γραφήματα 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Crus είπε

Μεταξυ μας τωρα για να καταλαβεις καλυτερα τι θα παρεις καλο ειναι να κοιτας raw FPS ανα game αναλογα την αναλυση που παιζεις.

Γιατι αλλιως ειναι το 25% παραπανω στα 250FPS και αλλιως στα 45FPS. Στο ενα δεν σε απασχολει καθολου, στο αλλο μπορει να σου αλλαξει το gaming experience.

Επισης ακομα και αυτο χανει το νοημα του αν πχ εχεις στο συστημα σου CPU bottleneck. Δεν μπορεις να βλεπεις συγκριτικα με 3950x η 10900K και εσυ με τον 3600 ή τον 8600K ξερω εγω να περιμενεις οτι θα εχεις την ιδια διαφορα.

Για να μην αναφερθω σε περιπτωσεις ανθρωπων που εχουν οθονες 60hz ή ακομα και 144hz και παρολα αυτα θελουν τα παραπανω FPS (που δεν θα καταλαβουν ποτε στην οθονη τους).

Τα λεω αυτα γιατι αναφερθηκε παραπανω για το εαν ξερουμε να διαβαζουμε σωστα τα αποτελεσματα..

Συμφωνώ σε όλα. Το "αν ξέρεις να τα διαβάζεις" δεν είχε καμία προσωπική μομφή σε σένα, αναφερόμουν γενικά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, malakudi είπε

Συμφωνώ σε όλα. Το "αν ξέρεις να τα διαβάζεις" δεν είχε καμία προσωπική μομφή σε σένα, αναφερόμουν γενικά.

Ναι ρε συ το καταλαβα, μην μασας.

Και εμενα η απαντηση μου δεν πηγαινε σε σενα προσωπικα αλλα γιατι πραγματικα πιστευω οτι το τελευταιο που θα επρεπε να απασχολει καποιον ειναι εαν το 32% μπροστα ειναι το ιδιο με το 28% οταν θα μπει στην διαδικασια να αγορασει μια 3080 ή 3090 και κοιταει τα γραφηματα συγκρισης.

• Like 1
Δημοσ.

To θέμα είναι ότι αφού θα έχουν τον ίδιο πυρήνα πόσο παραπάνω να είναι η 3070;

Δημοσ.

90% πάντως από 5700xt δείχνει να είναι η 3080. Τώρα το αν αξίζει το 500αρικο παραπάνω δίνοντας 250 την 5700xt δεν ξέρω. Αναμένουμε και την AMD και βλέπουμε.

Δημοσ.

Να πω και εγώ ξανά τον πόνο μου? Ρε παίδες υπάρχουμε και εμείς που κάναμε skip την Turing γενιά και θέλουμε 1440p/144 και όχι 4k/60/whatever. Οκ, καταλαβαίνω τη σύγκριση με 2080 και 2080Ti και τα "ποιο evolution σε perf/watt" σχόλια αλλά μήπως τα ισοπεδώνουμε λίγο όλα? Οκ φλόπα οι τιμές των Turing για την απόδοσή τους, marketing κάργα ο πέτσινος αλλά οκ δεν είναι τόοοσο κακή η απόδοση της 3080 για μη Turing κατόχους. Στην τελική, όποιος έχει 2080 Super και πάνω ακόμα και για 4Κ δε νομίζω ότι δε μπορεί να περιμένει λίγο. 

Βλέπω δηλαδή αρκετή γκρινια από ένα niche X% ποσοστό χρηστών που θέλουν να παίζουν 4Κ/60 και έχουν 2080Ti και περίμεναν ότι ξαφνικά θα παίζουν 4Κ/120 ξέρω γω. Ok όπως προείπαν και άλλοι πιο πριν, για εσάς είναι η 3090 (πιασοκωλέ δε διαφωνώ) ή περιμένετε. Simple as that.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

90% πάντως από 5700xt δείχνει να είναι η 3080. Τώρα το αν αξίζει το 500αρικο παραπάνω δίνοντας 250 την 5700xt δεν ξέρω. Αναμένουμε και την AMD και βλέπουμε.

Αν πήρες στα 369 την 5700ΧΤ που είχε παίξει προσφορά τότε τα 750 για την 3080 είναι 103% παραπάνω. Για +90% perf, +2GB vram και RT/DLSS το οποίο θα είναι και usable μια χαρά αξίζει..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Την Δευτέρα μόνο η 3080 θα γίνει review ή και οι άλλες δυο? 

3080 έκαναν unbox μόνο οι youtubers. Οι άλλες δύο βγαίνουν αργότερα οπότε φαντάζομαι και τα review τους το ίδιο. 

Επεξ/σία από iazriel
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν πήρες στα 369 την 5700ΧΤ που είχε παίξει προσφορά τότε τα 750 για την 3080 είναι 103% παραπάνω. Για +90% perf, +2GB vram και RT/DLSS το οποίο θα είναι και usable μια χαρά αξίζει..

Ναι και στα 220 250 θα φύγει σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο. Είναι ένα 500αρικο παραπάνω. 6 εκατοστάρικα με τιμολόγιο. Λίγες μέρες έμειναν για τα bench και βλέπω να βγάζει και τις ti γρήγορα αν δώσει κάτι αξιόλογο η AMD. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Parapas είπε

Να πω και εγώ ξανά τον πόνο μου? Ρε παίδες υπάρχουμε και εμείς που κάναμε skip την Turing γενιά και θέλουμε 1440p/144 και όχι 4k/60/whatever. Οκ, καταλαβαίνω τη σύγκριση με 2080 και 2080Ti και τα "ποιο evolution σε perf/watt" σχόλια αλλά μήπως τα ισοπεδώνουμε λίγο όλα? Οκ φλόπα οι τιμές των Turing για την απόδοσή τους, marketing κάργα ο πέτσινος αλλά οκ δεν είναι τόοοσο κακή η απόδοση της 3080 για μη Turing κατόχους. Στην τελική, όποιος έχει 2080 Super και πάνω ακόμα και για 4Κ δε νομίζω ότι δε μπορεί να περιμένει λίγο. 

Βλέπω δηλαδή αρκετή γκρινια από ένα niche X% ποσοστό χρηστών που θέλουν να παίζουν 4Κ/60 και έχουν 2080Ti και περίμεναν ότι ξαφνικά θα παίζουν 4Κ/120 ξέρω γω. Ok όπως προείπαν και άλλοι πιο πριν, για εσάς είναι η 3090 (πιασοκωλέ δε διαφωνώ) ή περιμένετε. Simple as that.

Αρκετοι εκαναν skip τις Turing, το θεμα ειναι οτι και η αναλυση που λες τείνει να γινει niche, το 4k ειναι το μέλλον. Αν πχ θελήσεις να κανεις upgrade στο monitor σε 4k@144 θα πας οποτε πρεπει η καρτα να αντεχει, δεν ειναι αναγκη να πας σε 3090 αρκει η 3080 να παιζει τα περισσοτερα single player σε ~100fps χωρις μεγαλες εκπτωσεις στα γραφικα (πχ textures) και να εχεις και ενα αξιοπρεπες RTX. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...