Stamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ωραία φάση πάντως που ακουμπάει στο hdd cage, δεν τα φορτώνεται όλα το slot Δυστυχώς τα slots δεν σε πειράζουν... αυτό που επιμερίζεται τον φόρτο είναι το pci της μητρικής, γι'αυτό βλέπεις σε καλές μητρικές με ενισχυμένα pci δεν υπάρχει καθόλου sagging ενώ σε κάτι άλλες αρχίζει η κάρτα και παίρνει τον κατήφορο
basilis_k6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αρχίσανε να βγαίνουν τα unboxing της 3080 στο YT. Μπούρδες. Άντε κάνα bench να τελειώνουμε.. περιμένω βιντεο, δηλαδη ταινία 90λεπτών απο gamers nexus παρόλο που δεν θα καταλαβαινω τιποτα, για να αποφασισω αν αξιζουν. 😛 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Stamer είπε Δυστυχώς τα slots δεν σε πειράζουν... αυτό που επιμερίζεται τον φόρτο είναι το pci της μητρικής, γι'αυτό βλέπεις σε καλές μητρικές με ενισχυμένα pci δεν υπάρχει καθόλου sagging ενώ σε κάτι άλλες αρχίζει η κάρτα και παίρνει τον κατήφορο Ναι το pci εννοούσα..
feralkid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Σαν νουμπ που είμαι έκατσα και ρώτησα στο Cosmodata και στο e-shop αν ξέρουν πότε θα έρθουν οι κάρτες. Φρέσκος στην Ελλάδα μετά από χρόνια εξωτερικό δεν ήξερα τι να περιμένω. Στο Cosmodata ο τύπος με κοίταγε σαν να είμαι τρελός και έλεγε ''δεν έχουν βγει ακόμα.'' Ανταπέδωσα ότι είναι να βγουν στις 17 και μου είπε ''δεν είναι καν στην παραγωγή ακόμα, δεν ξέρει κανείς πότε θα βγουν.'' Στο e-shop μου είπε απλά ότι δε ξέρει και ότι να περιμένω ''από Οκτώβριο-Νοέμβριο.'' Δεν θέλω να το παίξω τουρίστας αλλά υπάρχει κάτι που αποκλείει την Ελλάδα από την παραγγελία 3080s?
7nisiotis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, feralkid είπε Σαν νουμπ που είμαι έκατσα και ρώτησα στο Cosmodata και στο e-shop αν ξέρουν πότε θα έρθουν οι κάρτες. Φρέσκος στην Ελλάδα μετά από χρόνια εξωτερικό δεν ήξερα τι να περιμένω. Στο Cosmodata ο τύπος με κοίταγε σαν να είμαι τρελός και έλεγε ''δεν έχουν βγει ακόμα.'' Ανταπέδωσα ότι είναι να βγουν στις 17 και μου είπε ''δεν είναι καν στην παραγωγή ακόμα, δεν ξέρει κανείς πότε θα βγουν.'' Στο e-shop μου είπε απλά ότι δε ξέρει και ότι να περιμένω ''από Οκτώβριο-Νοέμβριο.'' Δεν θέλω να το παίξω τουρίστας αλλά υπάρχει κάτι που αποκλείει την Ελλάδα από την παραγγελία 3080s? Περιμένουν τον προμηθευτή ή το μαγαζί που θα πάρουν μεγάλη ποσότητα στοκ και θα τις μεταπωλησουν. Από Ελλάδα κανα Πλαίσιο με τιμές.... κλασσικά ανεβασμένες, άντε και το msystems. Μετά κοιτάς, Αμαζον, caseking, mindfactory, computeruniverse, overclockerscouk(αν έχεις φίλο από Αγγλία να την αγοράσει, να στη στείλει έπειτα) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από 7nisiotis
feralkid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Σε λιγότερο από μια εβδομάδα που είναι να κυκλοφορησουν δεν θα έπρεπε ήδη να έχουν λάβει κάποια ενημέρωση?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, feralkid είπε Σαν νουμπ που είμαι έκατσα και ρώτησα στο Cosmodata και στο e-shop αν ξέρουν πότε θα έρθουν οι κάρτες. Φρέσκος στην Ελλάδα μετά από χρόνια εξωτερικό δεν ήξερα τι να περιμένω. Στο Cosmodata ο τύπος με κοίταγε σαν να είμαι τρελός και έλεγε ''δεν έχουν βγει ακόμα.'' Ανταπέδωσα ότι είναι να βγουν στις 17 και μου είπε ''δεν είναι καν στην παραγωγή ακόμα, δεν ξέρει κανείς πότε θα βγουν.'' Στο e-shop μου είπε απλά ότι δε ξέρει και ότι να περιμένω ''από Οκτώβριο-Νοέμβριο.'' Δεν θέλω να το παίξω τουρίστας αλλά υπάρχει κάτι που αποκλείει την Ελλάδα από την παραγγελία 3080s? Τίποτα, απλά είναι τέρμα άσχετοι υπάλληλοι που βαριούνται τη δουλειά τους..
feralkid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Τελος πάντων για να μην είμαι μόνο στη γκρίνια, που να πάω να πάρω μια 3080 στις 17? Αν προλάβω amazon.de και τέτοια? Υπάρχει κάποιο άλλο?
Coppermine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 caseking.de, overclockers.uk, amazon.fr ότι σου αρέσει επιλέγεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, Coppermine said: caseking.de, overclockers.uk, amazon.fr ότι σου αρέσει επιλέγεις Το 2ο δεν στέλνει Ελλάδα εδώ και μερικά χρόνια.
noFEARgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Overclockers δεν στέλνουν Ελλάδα . Caseking μαζί με τα μεταφορικά και την πρόσθεση 24% ΦΠΑ θα βγαίνει πιο πάνω σε τιμή . Μόνο το Amazon μένει από το εξωτερικό αλλά πόση διαθεσιμότητα να έχει .
Coppermine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το ήξερα για το overclockers, ψωνίζω πάντα από caseking οπότε..
feralkid Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) το ΦΠΑ που προστιθεται? ακυρο, το ειδα στο καταστημα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από feralkid
DeareN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Overclockers δεν στέλνουν Ελλάδα . Caseking μαζί με τα μεταφορικά και την πρόσθεση 24% ΦΠΑ θα βγαίνει πιο πάνω σε τιμή . Μόνο το Amazon μένει από το εξωτερικό αλλά πόση διαθεσιμότητα να έχει . Για founders 3080 με 699 απο nvidia.de με 16% φπα και δωρεαν μεταφορικά στο mailboxde, απο αυτούς άλλα 28 για Ελλάδα και ασφαλισμένο έως 1000 ευρώ το δέμα. Για custom δε το έψαξα, περιμένω notification για founders, μου άρεσε τρομερά εμφανισιακά... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις