Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ένα 20άρικο που είναι τα μεταφορικά, κλάιν, αγοράζεις από caseking. Αλλά όταν πας να πληρώσεις σου βάζει το 24% ΦΠΑ της πλούσιας Ελλάδας ή τον 16% της φτωχιάς Γερμανίας;

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Και το plaisio θέλει 1000άρικο για τις ''σάπιες'' 🤣

To Κουφωμα ως συνηθως ψαχνει για μακακες καπουτσινους παλινδρομουντες το pp τους 😆

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanosAIAS είπε

Ποια η διαφορά dlss 2.0 και 2.1 ???

Γιατί η σειρά 3000 έχει το τελευταίο.

0.1 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanosAIAS είπε

Ποια η διαφορά dlss 2.0 και 2.1 ???

Γιατί η σειρά 3000 έχει το τελευταίο.

Υποστηρίζει το ''8Κ'' το 2.1 και dynamic resolution και φυσικά θα δουλεύει και στις 20 series.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, yiannis1991 said:

Για ένα 20άρικο που είναι τα μεταφορικά, κλάιν, αγοράζεις από caseking. Αλλά όταν πας να πληρώσεις σου βάζει το 24% ΦΠΑ της πλούσιας Ελλάδας ή τον 16% της φτωχιάς Γερμανίας;

Δεν ξέρω, αλλά για εμένα μάλλον το 16% παίζει λόγω Berlin :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Υποστηρίζει το ''8Κ'' το 2.1 και dynamic resolution και φυσικά θα δουλεύει και στις 20 series.

Αυτό με το dynamic resolution θα υποστηρίζεται στα παιχνίδια που έχουν τώρα adaptive resolution ή θα πρέπει να το προσθέσουν οι devs;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

Και 2x HDMI? Μεγαλεία...

Και η δικια μου η Asus Rog Strix η 2080Ti 2 και 2 εχει δεν βαζει 3 και 1..

edit : τωρα ειδα οτι τα εκαναν 5 , 3+2.. νοτ μπαντ!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Προφανως τον ΦΠΑ της χωρας που θα παει η καρτα.

Κατα τα αλλα μουφα ειναι και οι τιμες απο Caseking.Δεν γινεται η φθηνοτερη Asus Tuf να εχει μολις 20ευρω διαφορα απο την Strix ή η Zotac να παιζει στα ιδια χρηματα.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, Fulgore said:

Κατα τα αλλα μουφα ειναι και οι τιμες απο Caseking.Δεν γινεται η φθηνοτερη Asus Tuf να εχει μολις 20ευρω διαφορα απο την Strix ή η Zotac να παιζει στα ιδια χρηματα.

Και μένα για Πλαίσιος Γερμανίας μου κάνει η αλήθεια είναι. Σε άλλο μαγαζί βρήκα TUF 750€

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Fulgore said:

Τον αποδίδουν όμως? Πχ το Amazon έχει στην Ελλάδα γραφεία, ελληνικό ΑΦΜ και αποδίδει. Το Caseking όμως? 

Απορία άσχετου...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Τον αποδίδουν όμως? Πχ το Amazon έχει στην Ελλάδα γραφεία, ελληνικό ΑΦΜ και αποδίδει. Το Caseking όμως? 

Απορία άσχετου...

Δεν εχω αγορασει ποτε απο Caseking,αρα δεν εχω ιδεα τι παιζει με το συγκεκριμενο.

Ειναι απο τα μεγαλα της Γερμανιας παντως το συγκεκριμενο,αρα δεν νομιζω να μην το αποδιδει αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Δημοσ.
10 minutes ago, Fulgore said:

Πάντως λέει και από κάτω ότι από 17.07 στις 15:00 θα είναι διαθέσιμη η προπαραγγελία και ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...