Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα οτι οι HU ειναι AMD biased ειναι αστεια. Ο ανθρωπος εχει κραξει την AMD πολλακις στο παρελθον (βλεπε RX590, Bulldozer κλπ) οπως και ολους τους (Intel & Nvidia) με επιχειρηματα και οχι μπουρδες. Ασε που χιλια δικια ειχε για το DLSS που ειδα οτι αναφερθηκε παραπανω.

• Like 13
  • Thanks 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, holy grail είπε

ειναι πολυ γρηγοροτερες οι μνημες της 3 σειρας απο την 2080ti. δεν υπαρχει συγκριση.

Το εγραψα και πιο αναλυτικα πριν σαφεστατα και το memory bandwidth ειναι μεγαλυτερο αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα για την ποσοτητα της vram.. Εκει εστιαζω..

Και ναι το DLSS στην πρωτη του εκδοχη ηταν ενα hot mess με ελαχιστες εξαιρεσεις..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, malakudi είπε

DLSS το 1ο είχαν απόλυτο δίκιο όσοι το κορόιδευαν ενώ για το 2.0 δε λέει κανείς τίποτα γιατί είναι μια χαρά

Είχες πείρα από 4Κ με τα δικά σου μάτια και αυτό που έβλεπες σου φαινόταν έτσι όπως περιέγραφαν οι εν΄λόγω youtubers ή διάβασες σου είπαν σου φαίνεται?

Δημοσ.

Εν κατακλείδι πιστεύω πως εφόσον κρατηθεί η τιμή της 3080 στα 700-80 ευρώ είναι ένα πολύ καλό value .αρκεί να κλοκαρει κιόλας...

Κι εγώ  ψηφίζω hu.απο τα αγαπημένα μου

• Like 2
Δημοσ.

NVIDIA GeForce RTX 3060 SUPER/Ti could feature 4864 CUDA cores

19 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Είχες πείρα από 4Κ με τα δικά σου μάτια και αυτό που έβλεπες σου φαινόταν έτσι όπως περιέγραφαν οι εν΄λόγω youtubers ή διάβασες σου είπαν σου φαίνεται?

Δοκίμασα εγώ σε 4Κ BF και Exodus, ρίχνει πολύ την ποιότητα το 1.0

• Thanks 3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Δεν έχω 4Κ οθόνη αλλά νομίζω τα βίντεο που το κατέκριναν ήταν πολύ κατατοπιστικά. Το γεγονός ότι δεν ήταν καλό φαίνεται και από το ότι η nvidia το άλλαξε τελείως στο 2.0. Να δεχτώ ότι ίσως υπερέβαλαν κάποιοι reviewers αν θες αλλά σίγουρα δεν ήταν σαν native 4K όταν υπήρχαν depth και motion artifacts, άσχετα αν τελικά στο gamplay προλαβαίνεις να τα προσέξεις ή όχι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε 4Κ/60hz πάντως μαξαρισμένα όλα διαφορά δεν κατάλαβα στην ποιότητα, τώρα αν αρχίσεις τα screenshots και τις συγκρίσεις σε static images ψάχνοντας να δεις τις διαφορές όπως στα hwu και gamers nexus ok, επειδή το θεωρώ χάσιμο χρόνου δεν το έκανα και δεν έχω κάποιο λόγο να το κάνω 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Σε 4Κ/60hz πάντως μαξαρισμένα όλα διαφορά δεν κατάλαβα στην ποιότητα, τώρα αν αρχίσεις τα screenshots και τις συγκρίσεις σε static images ψάχνοντας να δεις τις διαφορές όπως στα hwu και gamers nexus ok, επειδή το θεωρώ χάσιμο χρόνου δεν το έκανα και δεν έχω κάποιο λόγο να το κάνω 

Όχι ρε κάνει μπαμ η διαφορά, θολώνουν τα textures αμέσως..Το 2.0 είναι το σωστό.

GA103 μάλλον για να κοντράρει το δεύτερο καλύτερο RDNA 2 που θα βγει καλύτερο από το GA104(3070).

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Coppermine είπε

Mε καλυψε πληρως ο malakudi με το παρακατω.

1 ώρα πριν, malakudi είπε

Δεν έχω 4Κ οθόνη αλλά νομίζω τα βίντεο που το κατέκριναν ήταν πολύ κατατοπιστικά. Το γεγονός ότι δεν ήταν καλό φαίνεται και από το ότι η nvidia το άλλαξε τελείως στο 2.0. Να δεχτώ ότι ίσως υπερέβαλαν κάποιοι reviewers αν θες αλλά σίγουρα δεν ήταν σαν native 4K όταν υπήρχαν depth και motion artifacts, άσχετα αν τελικά στο gamplay προλαβαίνεις να τα προσέξεις ή όχι.

58 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Όχι ρε κάνει μπαμ η διαφορά, θολώνουν τα textures αμέσως..Το 2.0 είναι το σωστό.

GA103 μάλλον για να κοντράρει το δεύτερο καλύτερο RDNA 2 που θα βγει καλύτερο από το GA104(3070).

Τωρα τι μλκς ειναι αυτες?

Απο εκει που βγαζει μια ξεκαθαρη σειρα (3060, 3070, 3080, 3090) και λενε ολοι οι reviewers μπραβο στην Nvidia που αποφασισε και να μην ξαναμπερδεψει τον κοσμο με δεκαδες διαφορετικα config και SKU's αλλα και να μην δειξει κωλοδαχτυλο σε οσους αγορασαν Turing (2070, 2080 κλ) at launch βγαζοντας τις Super, εχουμε ηδη ακουσει φημες για 3070ti, 3080ti, 3080 20GB, 3090 12GB και παει λεγοντας.

Αν εχουμε ηδη τετοιες φημες πριν καν κυκλοφορησουν οι καρτες, δεν μπορω καν να φανταστω τι θα γινει μολις η AMD ανακοινωσει κατι...

Ποσο μου λειπουν οι εποχες που ειχες 4 ξεκαθαρες επιλογες αναλογα με το βαλαντιο και τις αναγκες σου και οχι 30 διαφορετικες επιλογες με διαφορες 5-10% μεταξυ τους.

Low end/entry lvl μεχρι 150ευρω

Mid lvl μεχρι 250 ευρω

High lvl μεχρι 400 ευρω

Ultra high lvl μεχρι 600 ευρω

Επεξ/σία από Crus
  • Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Crus είπε

Ποσο μου λειπουν οι εποχες που ειχες 4 ξεκαθαρες επιλογες αναλογα με το βαλαντιο και τις αναγκες σου και οχι 30 διαφορετικες επιλογες με διαφορες 5-10% μεταξυ τους.

Low end/entry lvl μεχρι 150ευρω

Mid lvl μεχρι 250 ευρω

High lvl μεχρι 400 ευρω

Ultra high lvl μεχρι 600 ευρω

Η διαφορα ειναι οτι ΤΟΤΕ δινανε ενα τσιπακι χωρις να εχει φαει το bin της αηδίας (και γι αυτο ειχαμ gpu που επερναν oc μεχρι τον θεο και παραπερα) ενω τωρα ειναι τοσο prebinned τα τσιπακια που εχεις auto boost και απο manual oc τα @@ του καραμπελα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...