Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν νομίζω κάποιος να πάρει 3080 και 3090 λόγω κορόνα. Αυτός που θα αγοράσει PC ή θα αναβαθμίσει επειδή κλείστηκε σπίτι λόγω κορόνα θα πάει σε πιο entry level. 

Στις ΗΠΑ δίνουν ένα επίδομα 1200$ αν θυμάμαι καλά, ε guess what :P Μην κοιτάς τι γίνεται στην σαπιοελλάδα. Δεν είναι τίποτα στην παγκόσμια αγορά..

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν νομίζω κάποιος να πάρει 3080 και 3090 λόγω κορόνα. Αυτός που θα αγοράσει PC ή θα αναβαθμίσει επειδή κλείστηκε σπίτι λόγω κορόνα θα πάει σε πιο entry level. 

Αγορά 3090 λόγω κορόνας και κλεισίματος στο σπίτι.😁 Ειδικά στην σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα ακούγεται ανέκδοτο σαν το Αλβανός τουρίστας κάποτε.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα beanchmarks της RTX 3070 με i7 4core/8threads (i7 6700k)

CPU Impact on FPS -27.7 FPS

CPU Impact on FPS % -10.0%  
Benchmark Quality Settings  Ultra Quality Settings  
Average 1080p Performance 157.2 FPS

Average 1440p Performance 116.0 FPS

(Ultrawide) Average 1440p Performance 99.1 FPS

Average 4K Performance 69.2 FPS

λεπτομέρειες εδώ

https://www.gpucheck.com/en-usd/gpu/nvidia-geforce-rtx-3070/intel-core-i7-6700k-4-00ghz

απέναντι σε 8c/16 threads Ryzen 7 3700x

CPU Impact on FPS -8.3 FPS

CPU Impact on FPS % 0.0%  
Average 1080p Performance 176.6 FPS

Average 1440p Performance 130.4 FPS

(Ultrawide) Average 1440p Performance 111.3 FPS

Average 4K Performance 77.7 FPS

https://www.gpucheck.com/gpu/nvidia-geforce-rtx-3070/amd-ryzen-7-3700x/ultra/?lang=en&currency=usd

• Like 4
Δημοσ.

Σκουπιδοsite είναι αυτά που "υπολογίζουν" και καλά το cpu bottleneck. Λέει -10%. Σε σχέση με τι όμως;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Πρώτα beanchmarks της RTX 3070 με i7 4core/8threads (i7 6700k)

CPU Impact on FPS -27.7 FPS

CPU Impact on FPS % -10.0%  
Average 1080p Performance 157.2 FPS

Average 1440p Performance 116.0 FPS

(Ultrawide) Average 1440p Performance 99.1 FPS

Average 4K Performance 69.2 FPS

λεπτομέρειες εδώ

https://www.gpucheck.com/en-usd/gpu/nvidia-geforce-rtx-3070/intel-core-i7-6700k-4-00ghz

απέναντι σε 8c/16 threads Ryzen 7 3700x

CPU Impact on FPS -8.3 FPS

CPU Impact on FPS % 0.0%  
Average 1080p Performance 176.6 FPS

Average 1440p Performance 130.4 FPS

(Ultrawide) Average 1440p Performance 111.3 FPS

Average 4K Performance 77.7 FPS

https://www.gpucheck.com/gpu/nvidia-geforce-rtx-3070/amd-ryzen-7-3700x/ultra/?lang=en&currency=usd

Εάν όντως ισχύουν τα νούμερα η απόδοση της είναι εντυπωσιακή, στο RDR2 η 2080Ti σε νερό 2ghz πυρήνας και 8ghz οι μνήμες δίνει avg 44fps σε 4Κ maxed και εδώ κάρτα με 500€ να βγάζει 42fps wow

• Like 2
Δημοσ.

Ο HWU χτες σε video δήλωσε πως δεν έχει ακόμα την κάρτα ενώ και όσους γνωρίζει που έχουν την κάρτα δεν έχουν ακόμα drivers. Οπότε μην πιστεύετε κανένα άλλο benchmark που βγαίνει, εκτός απ' ότι είδαμε από την nvidia.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ αν δεν δω τα charts του Tech Jesus που ούτε σε videowall δεν τα βγάζεις, δεν πιστεύω τίποτα :P Λίγες μέρες έμειναν..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Moύφα τελικά ε;

Πάντως εάν ειναι κάτι κοντά σε αυτά, νομιζω ειναι πολύ καλά τα fps.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.

Το hardware unboxed είναι blacklist από nvidia και όποιες κάρτες παρουσιάζει στα benchmark του είναι από φυσικά καταστήματα όσο αναφορά τις nvidia, λόγω της κριτικής που είχε κάνει στις turing, στο βίντεο αυτό από DF προφανώς και έκαναν δοκιμή με οδηγό συμβατό με τις ampere, δεν λέω πως τα παραπάνω leak για την 3070 ισχύουν, αλλά οδηγοί κυκλοφορούν

Δημοσ.

1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Στις ΗΠΑ δίνουν ένα επίδομα 1200$ αν θυμάμαι καλά, ε guess what :P Μην κοιτάς τι γίνεται στην σαπιοελλάδα. Δεν είναι τίποτα στην παγκόσμια αγορά..

Στις ΗΠΑ, μια ακτινογραφία κάνει 200 δολλάρια, ΟΧΙ μαγνητική, απλή ακτινογραφία.

Ακόμα καλά είσαι στη σάπιο Ελλάδα.

Για το μέλλον δεν ξέρω.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Το hardware unboxed είναι blacklist από nvidia και όποιες κάρτες παρουσιάζει στα benchmark του είναι από φυσικά καταστήματα όσο αναφορά τις nvidia, λόγω της κριτικής που είχε κάνει στις turing, στο βίντεο αυτό από DF προφανώς και έκαναν δοκιμή με οδηγό συμβατό με τις ampere, δεν λέω πως τα παραπάνω leak για την 3070 ισχύουν, αλλά οδηγοί κυκλοφορούν

Στο DF τα μισά βίντεο είναι Sponsored by NVIDIA. Μόνο Tech Jesus λέμε!

3 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Στις ΗΠΑ, μια ακτινογραφία κάνει 200 δολλάρια, ΟΧΙ μαγνητική, απλή ακτινογραφία.

Ακόμα καλά είσαι στη σάπιο Ελλάδα.

Για το μέλλον δεν ξέρω.

Spoiler

Εδώ αν δεν έχεις ασφάλιση ή πας σε εξωτερικό ιατρικό κέντρο που δεν συνεργάζεται, και όχι στα κ@λονοσοκομεία, ένα 50άρι το δίνεις. Καλά για μαγνητικές, μία 300ούρα, συν ένα 150άρι ο γιατρός μέσα στο νερό..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Tech Jesus

Μιλάμε για τον τύπο όπου όπως και στο hwu, πριν 2 χρόνια κοπανιόντουσαν για το πόσο σαβούρα είναι το dlss σε bf5, metro exodus και έβγαλέ το συμπέρασμα ότι η ποιότητα εiκόνας είναι 1800p ενώ οι αυστραλοί έβγαλαν το πόρισμα vaseline look, και επί δύο χρόνια είχαμε τον κάθε ******** να γράφει ότι ********μόνο και μόνο επειδή είδε κάποια συμπιεσμένα βιντεάκια στο youtube.......και χωρίς να έχω καθόλου μυωπία θα έπρεπε να πιστέψω τον κάθε κάτοχο rx**** οτι δεν βλέπω καλά no thanks, έχω άποψη μόνο για πράγματα που έχω ιδία πείρα και όχι μπούρδες από εδώ και απο εκεί

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...