Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε 3080 θα πάμε μάλλον αλλά αν τύχει και πάμε σε 3090 θα πάρουμε την άδεια σου πρώτα

Δεν το είπα γι αυτό. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό:

"Δεν έχει σημασία π.χ. αν με τον 7700K βγάζεις 75 καρέ σε έναν game που θα βγάζες 100 με τον 8700K σε ριγμένα settings, αν ο στόχος σου είναι να τερματίσεις τα γραφικά στα 75 καρέ. Πάντα θα υπάρχουν games που θα γονατίζουν GPU των 800€ ακόμα και σε 1080p maxed out." 

είναι πρόβλημα σου.

Προσωπικά εγώ, tech junkie δεν είμαι. Για μόνο +30 δεν θα έδινα 800€. Αν όντως ισχύει αυτό. Εσύ δώσε τα στα φρύδια μου.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spartan117 είπε

Θα ποστάρω όταν κολυμπάει η 3080 να δούμε.

Όταν θα κολυμπάει η δική σου 3080, θα αερίζεται η δική μου 3090...πέρα από αυτό ξέρω ότι oc η 3080 θα ανοίξει την ψαλιδα

Δημοσ.

Στα δια ταύτα οι 3αρες είναι δυνατές και φαίνεται από το oc vs stock.αλλα μην βγάλουμε και τις 2080ti ότι είναι για πέταμα

Θα τιμήσουμε και την 3χχχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Στα δια ταύτα οι 3αρες είναι δυνατές και φαίνεται από το oc vs stock.αλλα μην βγάλουμε και τις 2080ti ότι είναι για πέταμα

Θα τιμήσουμε και την 3χχχ

Θα δούμε στο CP 2077 τι είναι η 2080Ti όταν θα ενεργοποιείς το RTX.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θα περιμένεις να δεις το RDNA 2 ;

Πουλάω την 3080 και παίρνω RDNA2 αν κάνει deliver.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

"Δεν έχει σημασία π.χ. αν με τον 7700K βγάζεις 75 καρέ σε έναν game που θα βγάζες 100 με τον 8700K σε ριγμένα settings, αν ο στόχος σου είναι να τερματίσεις τα γραφικά στα 75 καρέ. Πάντα θα υπάρχουν games που θα γονατίζουν GPU των 800€ ακόμα και σε 1080p maxed out." 

είναι πρόβλημα σου.

Προσωπικά εγώ, tech junkie δεν είμαι. Για μόνο +30 δεν θα έδινα 800€. Αν όντως ισχύει αυτό. Εσύ δώσε τα στα φρύδια μου.

Δεν ξέρω που κολλάει ο 7700k ο 8700k, τα ριγμένα settings και τα 75fps που λές (που δεν ανέφερα κάν αυτά εγώ ,προφανώς με μπέρδεψες με κανέναν άλλο ) με το κατά πόσο αξίζει να πάρει κανείς την 3080 η και την 3090.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Θα δούμε στο CP 2077 τι είναι η 2080Ti όταν θα ενεργοποιείς το RTX.

Θα το ενεργοποιώ στην 3090 μην μου αγχώνεσαι😉☺️

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η 3070 βλέπω να μένει ελαφρώς πίσω από 2080Ti σε 4Κ. Ήδη στο Borderlands 3 φαίνεται να είναι 6% πίσω σύμφωνα με την NV. Προφανώς το 6% διαφορά δεν είναι τίποτα αλλά το ''Faster than 2080Ti'' δεν το βλέπω για 4Κ τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, _Theo_ είπε

είναι πρόβλημα σου.

Τα γραφικα και τα frametimes δεν ειναι μια ευθεια γραμμη για να "τερματισεις κατι".. Για να εχεις ακατεβατο ενα οριο συνηθως θα πρεπει να εισαι πανω απο αυτο το οριο.. Το ποσο εξαρταται απο την engine,την καρτα γραφικων και τα specs της κοκ.. Και οκ αν εξαιρεσεις την 4k αναλυση τα 75Hz δεν ειναι θεμα για αρκετες καρτες.. Τα 120+ ομως ειναι για αυτον που τα θελει και κυριως για τον competitive gamer.. 

Κατα τα αλλα ναι παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν games που θα γονατιζουν τις high end καρτες αυτο ειναι νομος. Για αυτο καποιοι απο εμας γελαμε με το "εξασφαλισαμε" τα 4κ/60 και βαλαμε πλωρη και για 8k τωρα..

Ολα τα αλλα ειναι αποψεις υποκειμενικες.. Αρκει ο ενας να μην μπαινει στα φρυδια του αλλου..Εκει κατανταει κουραστικο..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Θα το ενεργοποιώ στην 3090 μην μου αγχώνεσαι😉☺️

Ελπίζω οι 30 series να τα βγάζουν πέρα στα νέα γκέιμς και να μην αρχίσουμε τα πετσοκόμματα από τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πάντως η 3070 βλέπω να μένει ελαφρώς πίσω από 2080Ti σε 4Κ. Ήδη στο Borderlands 3 φαίνεται να είναι 6% πίσω σύμφωνα με την NV. Προφανώς το 6% διαφορά δεν είναι τίποτα αλλά το ''Faster than 2080Ti'' δεν το βλέπω για 4Κ τουλάχιστον.

Για τα λεφτά της είναι ότι πρέπει, στο -σχεδόν- ένα τρίτο της τιμής έχει παρόμοιες επιδόσεις. Και λίγο πίσω να είναι δεν έγινε και τπτ :D 

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ελπίζω οι 30 series να τα βγάζουν πέρα στα νέα γκέιμς και να μην αρχίσουμε τα πετσοκόμματα από τώρα.

Κοίτα οκ καλός ο χαβας με τα μπεντς κτλ.η λογική λέει βουρ για 3080 αλλά θέλω να δω εάν αξίζει όντως το διπλάσιο κόστος η 3090.

Περιμένω τα νούμερα για να δω τι θα κάνω τελικά.

Κοίτα μην μας κάνει καμία έκπληξη η amd και τραβάμε τις μπάλες μας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν ξέρω που κολλάει ο 7700k ο 8700k, τα ριγμένα settings και τα 75fps που λές (που δεν ανέφερα κάν αυτά εγώ ,προφανώς με μπέρδεψες με κανέναν άλλο ) με το κατά πόσο αξίζει να πάρει κανείς την 3080 η και την 3090.

Κολλάει στο ότι εδώ μέσα υπάρχουν κατεξοχήν tech junkies. Δηλαδή δεν τους νοιάζει πόση απόδοση κερδίζουν αλλά απλά έχουν το τελευταίο, "the latest and the greatest". 

Αν είχα 2080ti και έβλεπα σε review, όχι εικασίες ότι η RTX 3080 είναι ένα +30% πάνω δεν θα την έπαιρνα ή αν μπορούσα θα πήγαινα για 3090. Τώρα αν εσένα σε ικανοποιεί αυτό το  ποσοστό, πάσο.

Αλλά όποια και να πάρεις πάντα θα υπάρχουν παιχνίδια που θα τη γονατίζουν και θα θέλεις να αλλάξεις πάλι κάρτα κοκ. Infinite Loop δηλαδή. Ατέρμων βρόγχος. Ελπίζω να κατάλαβες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...