Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως φαίνεται μόνο με gpu riser και κάθετα εγκατεστημένη η κάρτα δεν θα  απασχολεί κανένα από τα μειονεκτήματα του όγκου και του βάρους 

Δημοσ.

Σε κανένα μα κανένα παιχνίδι που έπαιξα δεν είδα κανένα σκάλωμα ακόμα από τον 7700k που έχω

Σε oled 55άρα πάντα με στόχο το 4K/60hz

Σκάλωμα είδα πολλές φορές λόγω 2080, δε πήγα ποτέ σε ti.

Πρώτα θα γίνει αναβάθμιση σε 3080 να μου κρατάει σταθερά 4k/60 και μετά θα γίνει αναβάθμιση σε cpu.

Εκτός αν το Msi afterburner δε ξερω να το διαβάζω γιατί ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει ο cpu ούτε κανένα thread περνάει το 90% χρήσης.

Τουλάχιστον απο τα παιχνίδια που έχω παιξει μεχρι τωρα...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DeareN είπε

Σε κανένα μα κανένα παιχνίδι που έπαιξα δεν είδα κανένα σκάλωμα ακόμα από τον 7700k που έχω

Σε oled 55άρα πάντα με στόχο το 4K/60hz

Σκάλωμα είδα πολλές φορές λόγω 2080, δε πήγα ποτέ σε ti.

Πρώτα θα γίνει αναβάθμιση σε 3080 να μου κρατάει σταθερά 4k/60 και μετά θα γίνει αναβάθμιση σε cpu.

Εκτός αν το Msi afterburner δε ξερω να το διαβάζω γιατί ούτε θερμοκρασίες ανεβάζει ο cpu ούτε κανένα thread περνάει το 90% χρήσης.

Τουλάχιστον απο τα παιχνίδια που έχω παιξει μεχρι τωρα...

Χαίρω πολύ ρε μάστορα :P. Στα 4Κ είσαι GPU bound όσο δεν πάει..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Τα καρέ στόχος μετράνε. Αλλάζεις CPU ΜΟΝΟ αν πέσεις κάτω από τα καρέ στόχο.

Δεν έχει σημασία π.χ. αν με τον 7700K βγάζεις 75 καρέ σε έναν game που θα βγάζες 100 με τον 8700K σε ριγμένα settings, αν ο στόχος σου είναι να τερματίσεις τα γραφικά στα 75 καρέ. Πάντα θα υπάρχουν games που θα γονατίζουν GPU των 800€ ακόμα και σε 1080p maxed out.

Σχετικά με τα AC, Watch Dogs 2 κτλ. δεν υπάρχει microstuttering/stuttering αν κλειδώσεις στα 60 καρέ με vsync και φορτώνεις από SSD. Βλέπεις κατά 99% flat γραμμή στα frametimes. Όποιος παίζει με ελεύθερο frame rate έχει άλλου είδους προβλήματα όπως tearing και ανομοιογενή gaming εμπειρία. Άλλες φορές νιώθει το game να "τρέχει" γρήγορα, άλλες να επιβραδύνει.

Για single player gaming πλην 10 μαξ παιχνιδιών(ίσως να λέω και πολλά) ακόμα και τα 4c/4t κρατάνε. Επιβεβαιωμένο από μένα.

Πες τα χρυσόστομε γιατί κάποιοι δεν μπορούν να το αποδεχτούν ακόμα η απλά δεν θέλουν.  Πάντα θα κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια για να τα βλέπουν κάποιοι  και να λένε "α αδύναμη πλέον η  RTX 3080, πάμε για RTX 4080 64 GB" κοκ...

• Like 5
Δημοσ.

Βρε παιδιά καλά όλα αυτά άλλα πως θα πάρουμε ειδικά εμείς που θέλουμε την FE όταν η Nvidia λέει πως κάνει shipping μόνο αμερική και αυτή τη φορά και Καναδά?

Είδα το Big Apple Buddy που ισχυρίζεται και βλέπω όσο ψάχνω ότι είναι Legit στο να κάνει shipping σε πάνω από 100 χώρες merchandise and stuff από USA.

Το θέμα είναι θα μπορέσουμε εδώ να την πάρουμε από Nvidia ή θα ψαχνόμαστε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, panteraGGR είπε

Βρε παιδιά καλά όλα αυτά άλλα πως θα πάρουμε ειδικά εμείς που θέλουμε την FE όταν η Nvidia λέει πως κάνει shipping μόνο αμερική και αυτή τη φορά και Καναδά?

Είδα το Big Apple Buddy που ισχυρίζεται και βλέπω όσο ψάχνω ότι είναι Legit στο να κάνει shipping σε πάνω από 100 χώρες merchandise and stuff από USA.

Το θέμα είναι θα μπορέσουμε εδώ να την πάρουμε από Nvidia ή θα ψαχνόμαστε? 

Επειδή κι εγώ σκέφτομαι παρα πολύ για αγορά της 3090 FE, λογικά μπορείς να την παραγγείλεις κι από Ευρώπη μέσω υπηρεσιών σαν αυτή που ανέφερες. Αν δεν έχεις κάποιον γνωστό που μπορεί να την παραλάβει εκεί και να στη στείλει. 

Αυτο που με αποθαρρύνει είναι το το γίνεται σε περίπτωση που βγει ελαττωματική. Θα πρέπει αναγκαστικά με παρόμοια διαδικασία να τη στείλεις στην Nvidia, η Nvidia πάλι στο μεσάζοντα και παει λέγοντας. 

Στο site τηε Nvidia αναφέρει ότι υπάρχει γραφείο τους και στην Ελλάδα. Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς από δω να επικοινωνήσει μαζί τους ;

Επεξ/σία από atsddd
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρκετά πιο αδύναμα τα cuda cores από Turing όπως είναι λογικό. 68% παραπάνω cuda cores για 32%παραπανω performance αλλά και με αύξηση 28% στην κατανάλωση . Η 3090 με το ζόρι να είναι άλλο ένα 15% πάνω 

7CC06268-009F-4E0B-B72E-EE8D17B9E7CC.jpeg

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 3
Δημοσ.

τελικα θα το βαλουμε το χερι στην τσεπη γερα του χρονου(αν ζουμε 🤣🤣🤣)

παλι καλα που το αφεντικο μου μου δινει τα λεφτα του φπα στο χερι..........

λοιπον εχουμε και λεμε 800+ μια rtx 3080 και κανα χιλιαρικο+ cpu-mobo-ram(καλα μας εβγαλε ο 7700k,ωρα να παει στο pc της γυναικας μου)..............

και θελω και εξατμιση για τον δουκα............

πουλαω νεφρο σε καλη κατασταση 🤣🤣🤣🤣

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...