Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billeiros είπε

Ειρωνικα το ειπα.

i know ;)

2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Την 3090  ως gaming  την παρουσίασε. Εξού και το 8k

Οχι μονο 

rtx-3090-performance.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ε και τι πειράζει; Όταν βγαίνει ένα καλό feature στις κονσόλες γιατί να μην το έχουμε και στα pc ακόμη και ας είναι "αντιγραφή"; Δεν θέλουν όλοι να πάρουν κονσόλα. Ας βγάλει και η AMD κάτι αντίστοιχο, που είναι το κακό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι σα dual monitor @1440p οποτε οτι πιανουν αυτα εσυ θα πιανεις τα μισα

4 ώρες πριν, GRat είπε

Στην G9 Odyssey που θέλω να πάρω, θα μπορώ να παίξω call of duty με μια 3080 ?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε και τι πειράζει; Όταν βγαίνει ένα καλό feature στις κονσόλες γιατί να μην το έχουμε και στα pc ακόμη και ας είναι "αντιγραφή"; Δεν θέλουν όλοι να πάρουν κονσόλα. Ας βγάλει και η AMD κάτι αντίστοιχο, που είναι το κακό;

Εχει βγαλει εδώ και χρόνια με τις vega

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Nemo1776 είπε

τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι δεν έχω ιδέα

Δυσκολα η 3070 κραταει min τα max της 2080ti @1440p 

Πολυ δυσκολα. Μαλλον fake. Δεν εχει πουθενα framerates real time απλα μπαρες (κακοφτιαγμενες) σε ενα excel

Μια στο εκατομμυριο να ισχυει rip 2000 series/Navi 5000 series

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nemo1776 είπε

λογικα κανονικο ειναι, με rtx on.

στο παρακατω στην αρχη παιζουν στα ιδια ακριβως σε 1080p αλλα στο aco, just cause, fortnite την διασυρει και χωρις rtx νομιζω.. δε μου φαινεται παραλογο αφου οι μνημες εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα, οπως και τα ρολογια συν οι περισσοτεροι πυρηνες. αν εδινε και gddr6x ο πετσινος θα την διεσυρε κανονικα. με rtx εκει κοντα θα ειναι οι επιδοσεις. τωρα κατι συγκριτικα που θα γινουν απο hwu ειναι σκουπιδια.

Spoiler

Δημοσ.
1 ώρα πριν, masterchief117 είπε

οι πραγματικες συγκρισεις ποτε βγαινουνε, γιατι αυτα τα video μεχρι στιγμης απο το youtube ειναι πολυ fake

14/9 σπάει το NDA για τις Fe και 17 για τις custom μάλλον. Έτσι είπε ένας reviewer.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, holy grail είπε

λογικα κανονικο ειναι, με rtx on.

στο παρακατω στην αρχη παιζουν στα ιδια ακριβως σε 1080p αλλα στο aco, just cause, fortnite την διασυρει και χωρις rtx νομιζω.. δε μου φαινεται παραλογο αφου οι μνημες εχουν μεγαλυτερη ταχυτητα, οπως και τα ρολογια συν οι περισσοτεροι πυρηνες. αν εδινε και gddr6x ο πετσινος θα την διεσυρε κανονικα. με rtx εκει κοντα θα ειναι οι επιδοσεις. τωρα κατι συγκριτικα που θα γινουν απο hwu ειναι σκουπιδια.

2 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

🤣

Μην ποστάρετε ψεύτικά ότι να'ναι βίντεο. Από κάτω στα σχόλια γράφουν κάποιοι ότι είναι παλιά recordings από άλλα συγκριτικά και απλά έχουν βάλει κάποια νούμερα.

Μόνο της Nvidia και του Digital Foundry υπάρχουν μέχρι στιγμής.

For God's sake ... κρατήστε ένα επίπεδο.

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nemo1776 είπε

"σκρολάροντας" το βίντεο έπεσα στο sotr...η 2080ti έχει τα διπλά fps στην πραγματικότητα ..πιο fake πεθαίνεις :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...