Herald Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, narta είπε Ακομα και σε αυτην την γενια το ray tracing δεν πρεπει να αποτελει το σημαντικοτερο λογο για την επιλογη μια gpu. Ακομα ειναι σε ΠΡΩΙΜΟ σταδιο και θα συνεχισει να ειναι μεχρι την επομενη γενια. Φυσικα και ειναι added value αλλα οχι το κυριως πιατο. Raster performance ειναι το μετρο συγκρισης και αυτο πρεπει να ενδιαφερει τον καταναλωτη. Ποσα παιχνιδια ΕΧΟΥΝ (οχι ΘΑ εχουν) RT features ειπαμε; 6; 7; 10; Who gives a flying fak αν σφιγγεται η gpu και βγαζει καπνους για τα RT και τα shader units πετανε χαρταετο; Διαφωνώ. Εγώ κυρίως για το RT θέλω να αναβαθμίσω από την 1080ti μου. Υπάρχει metro exodus / cp2077 και γιατί όχι και το witcher 3 που θέλω να παίξω με RT. Μιλάμε για ~200 ώρες παιχνίδιου μόνο με αυτά τα 3 games. Ε 2-3 ακόμα να βγούνε, μέχρι να τα παίξω όλα θα έχουμε φτάσει στην 4η γενιά που λές.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Υποθετικά μιλώντας, Αν η NAVI είναι 10% ποιο γρήγορη σε Raster και 10% ποιο αργή σε RT αλλά με παραπάνω μνήμη και 50 Ευρώ φτηνότερη με ΟΚ drivers που θα πήγαινες ?? Ε ναι, αν έχει παραπάνω μνήμη στην AMD.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
sotirisxp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Herald είπε Διαφωνώ. Εγώ κυρίως για το RT θέλω να αναβαθμίσω από την 1080ti μου. Υπάρχει metro exodus / cp2077 και γιατί όχι και το witcher 3 που θέλω να παίξω με RT. Μιλάμε για ~200 ώρες παιχνίδιου μόνο με αυτά τα 3 games. Ε 2-3 ακόμα να βγούνε, μέχρι να τα παίξω όλα θα έχουμε φτάσει στην 4η γενιά που λές. Aπο ότι λες έχεις φάει πολλές ώρες στο witcher 3 και θα το ξανα παίξεις όλο από την αρχή λόγο rt? Εγώ βαρέθηκα μόνο που το διάβασα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από sotirisxp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Herald είπε Διαφωνώ. Εγώ κυρίως για το RT θέλω να αναβαθμίσω από την 1080ti μου. Υπάρχει metro exodus / cp2077 και γιατί όχι και το witcher 3 που θέλω να παίξω με RT. Μιλάμε για ~200 ώρες παιχνίδιου μόνο με αυτά τα 3 games. Ε 2-3 ακόμα να βγούνε, μέχρι να τα παίξω όλα θα έχουμε φτάσει στην 4η γενιά που λές. 200 μόνο; CP77 και Witcher παίζει να είναι από μόνα τους 300 ώρες. Βάλε και το Control που έχει RT και Crysis + Call of Duty που θα βγουν..
GRat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στην G9 Odyssey που θέλω να πάρω, θα μπορώ να παίξω call of duty με μια 3080 ?
noFEARgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, GRat είπε Στην G9 Odyssey που θέλω να πάρω, θα μπορώ να παίξω call of duty με μια 3080 ? Όχι δεν είναι συμβατή η κάρτα με την οθόνη αυτή 1
Matrix7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, GRat είπε Στην G9 Odyssey που θέλω να πάρω, θα μπορώ να παίξω call of duty με μια 3080 ? Η G9 δεν μας άφησε χρόνους; On topic,είμαι σε δίλημμα.Έχω δώσει τη 2080ti που είχα κ έχω μείνει με μια 1070ti.Δεν ξέρω τι να κάνω.3080?3090?Αναμονή για amd και ότι άλλο βγάλει η nvidia?Θα πλακώσει ο covid και θα φάμε μήνες στην αναμονή? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από Matrix7
billeiros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε Κανείς δεν είναι τέλειος 😁 Ο από πάνω σου 😄 Ειρωνικα το ειπα.Εννοειται οτι οποιος μου δωσει αξιολογο boost με τα καλυτερα χρηματα σε 1440p απο την ti μου θα τον προτιμησω.ηθελα να τονισω το γεγονος οτι ο πετσινος εχει ετοιμες απαντησεις σε περιπτωση που η amd δωσει καλυτερο perfomance εναντι των 3070 και 3080 κ οτι θα υπαρχουν στανταρ και αυτες οι επιλογες στο τραπεζι.και αν οχι αμεσα θα υπαρξει καποιο μικρο pricematch.απο rtx λογια χορτασαμε.προτιμω να το δω σε ps5 με οσα fps κι αν δωσει.εξαλλου ακομη βρισκεται σε εμβρυικο σταδιο αναπτυξης και υιοθετησης.οσο για το dlss τωρα εμενα προσωπικα δε μου εκανε καμια τρομερη εντυπωση.αν παιζεις σε 4κ μονο σε συνδυασμο με rtx αξιζει για να χεις αξιοπρεπη fps.προτιμω τη δυναμικη αναλυση και να ανεβοκατεβαινει (δε γινεται αντιληπτο κατα κυριο λογο) παρα μια μονιμη θολουρα.επισης πχ στο anthem οταν ενεργοποιω dlss ειτε σε 4κ ειτε σε 1440 ξαφνικα το gpu usage πεφτει απο το 99% στο 75-85. το αποτελεσμα ειναι να μην πουσαρεται μαξ η καρτα και να χανω δυναμη.ετσι 4κ 1440p με dlss vs native ειναι χειροτερο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από billeiros 1
Acmilangr2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, sotirisxp είπε Πολλοί αναρωτιούνται για την διαφορά που θα έχει η 3090 από την 3080.θυμηθειτε ένα 30-40% όλα τα άλλα είναι μουφες Πολύ χλωμό....Δεν βγαίνουν τα νούμερα
dem Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε εγώ αυτά τα έλεγα πολύ πριν το καλοκαίρι for a reason. Καλά Χριστούγεννα for that reason. Χεχεχε Η AMD θα έχει τιτάνιο έργο εναντίον , εκτός όλων των άλλων , του λίπους της Nvidia και της αυστηρής και ακριβής διαθεσιμότητας των 7nm. (Εξασφάλισε όγκο νωρίς αλλά λογικά ο πετσινος με τα Samsung που δεν τα έπαιρνε ούτε ο κανένας ,θα τα πήρε κοψοχρονια και θα βιάστει να τα διώξει όσο όσο.) Καλό είναι αυτό για όλους, για αυτό έλεγα το 21 θα παιχτεί πολύ το "αγορα πουλα" Μόνο μην τα ριμαξει κανα mining όλα
sotirisxp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πολύ χλωμό....Δεν βγαίνουν τα νούμερα Οκ +27%, επειδή είσαι καλό παιδί παρακάτω δεν βγαίνω μάνα μου μπαίνω μεσα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2020 από sotirisxp
Crus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, dem είπε εγώ αυτά τα έλεγα πολύ πριν το καλοκαίρι for a reason. Καλά Χριστούγεννα for that reason. Χεχεχε Η AMD θα έχει τιτάνιο έργο εναντίον , εκτός όλων των άλλων , του λίπους της Nvidia και της αυστηρής και ακριβής διαθεσιμότητας των 7nm. (Εξασφάλισε όγκο νωρίς αλλά λογικά ο πετσινος με τα Samsung που δεν τα έπαιρνε ούτε ο κανένας ,θα τα πήρε κοψοχρονια και θα βιάστει να τα διώξει όσο όσο.) Καλό είναι αυτό για όλους, για αυτό έλεγα το 21 θα παιχτεί πολύ το "αγορα πουλα" Μόνο μην τα ριμαξει κανα mining όλα Καλα με βαση τις διαθεσιμοτητες και της Nvidia και οσα ακουγονται για το 2020, δεν βλεπω να παιζει μεγαλο ρολο αν η AMD τις βγαλει τις καρτες Οκτωβριο η Δεκεμβριο.. Σοβαρο availability χωρις Price gouging, νομιζω θα πρεπει να μπει το 2021 για να δουμε και απο τους 2.. Καλα για Ελλαδα ειδικα δεν το συζηταω καν...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, sotirisxp είπε Οκ +27%, επειδή είσαι καλό παιδί παρακάτω δεν βγαίνω μάνα μου μπαίνω μεσα Καλά περίμενε.. Με +50% από Titan RTX σύμφωνα με την NV βγαίνει μετά βίας πάνω από 20%.
narta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, dem είπε Μόνο μην τα ριμαξει κανα mining όλα Το mining θέλει compute. Στις νέες γενιές δεν υπάρχει τόση δυνατότητα, για αυτό η αρχιτεκτονική can της AMD έκανε θραύση. RDNA και Ampere δεν έχουν vfm. Radeon VII, Βεγγοι και ίσως RDNA1 που είναι υβριδική να χρησιμοποιηθούν
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Στο borderlands 3 η 3090 βγαίνει περίπου 22% πάνω από 3080 σύμφωνα με τα slide της NV και αυτό λένε είναι best case scenario.
Προτεινόμενες αναρτήσεις