Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Οπωσδήποτε,ανέβηκες σε επίπεδο και σε ανάγκες gpu ,welcome to the club

Καιρος ηταν και πιστευω θα κατσω αρκετα χρονια εδω. Αλλη εμπειρια συνολικα αλλα αν θες να παιζεις τα latest θελεις και δυναμη. 

• Like 2
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, john2gr said:

Απλά κάποιοι πήραν το tweet αυτό και λένε ότι το άλμα μεταξύ 2080Ti και 3080 θα είναι μικρότερο. Πράγμα που δεν ισχύει μιας και η NVIDIA έβγαλε το συγκριτικό 2080Ti vs 3080.

Ναι κυρίως αυτό σχολίασα κι εγώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Ναι κυρίως αυτό σχολίασα κι εγώ.

Δεν εχουμε δει ακομα καθολου bench παντως απο 3070 που εχει 8gb απλης gddr6 μνημης και οχι gddr6x. Αν εχει ιδιο compression με 2080ti που εχει επισης gddr6 τοτε σε 4K η 2080ti θα εχει το προβαδισμα και οσο πεφτουμε σε αναλυση θα περναει η 3070.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, john2gr είπε

Καλά τα λέει το HardwareUnboxed, αλλά η NVIDIA ήδη έδειξε σε video την 3080 να ειναι 50-75% γρηγορότερη από την 2080Ti στo Doom Eternal.

@Thresh το Digital Foundry έδειξε 2080 vs 3080 (σε early video). Σε αυτό αναφέρεται το HardwareUnboxed.

To ενα παιχνιδι και μαλιστα αυτο που παραδοσιακα η Nvidia εχει κανει το καλυτερο optimization δεν μου λεει κατι. Συν της αλλη αναφερομαστε σε τιτλο που ειναι Vulkan και χρειαζομαστε και DX12 performance analysis. Προφανως και για λογους marketing θα εχουμε cherry picked scenarios μεχρι τα πραγματικα benchmarks.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γιατί λένε στο HWU ότι η Nvidia σύγκρινε την 3080 με την 2080 ενώ η σύγκριση ήταν με την 2080Ti?

Στο video βλέπω να λέει για 2080Ti, όχι 2080...

γιατι ο Jensen επεμενε συνεχεια στο 3080 is 2x2080 ισως? συν το video του DF που εκανε την συγκριση.

Επεξ/σία από Crus
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Crus said:

γιατι ο Jensen επεμενε συνεχεια στο 3080 is 2x2080 ισως?

Νόμιζα ότι το έλεγαν για το video του Doom Eternal, μπέρδεμα. :(

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Crus είπε

To ενα παιχνιδι και μαλιστα αυτο που παραδοσιακα η Nvidia εχει κανει το καλυτερο optimization δεν μου λεει κατι. Συν της αλλη αναφερομαστε σε τιτλο που ειναι Vulkan και χρειαζομαστε και DX12 performance analysis. Προφανως και για λογους marketing θα εχουμε cherry picked scenarios μεχρι τα πραγματικα benchmarks.

Ελπίζω τα sites (γιατί εμείς σίγουρα θα καθυστερήσουμε να πάρουμε την 3080 στα χέρια μας, χαχαχαχαχα) να χώσουν Assassin's Creed Origins/Odyssey, Red Dead Redemption 2, Marvel's Avengers, Horizon Zero Dawn και ολα τα υπόλοιπα απαιτητικά παιχνίδια για να δούμε τι παίζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apostolosapok είπε

Το πρόβλημα θα είναι σίγουρα το availability υπάρχουν φήμες ότι το πρώτο batch θα είναι πολύ περιορισμένο και μαζί με το hype θα υπάρχει πρόβλημα καλό 2021 υποθέτω για τους περισσότερους.

ετσι, καποιοι πιστευουνε οτι θα παραγγειλουνε τον οκτωβριο και σε μια εβδομαδα θα την εχουνε παραλαβει, σε ενα μηνα το καλυτερο με πολλη τυχη,εδω ο μισος πλανητης θελει να παρει πλεον καρτα γραφικων ampere, ασε στην αρχη με την αυξημενη ζητηση θα ανεβει και αλλο η τιμη, εδω το ps4 απο 220 ευρω που ειχε στο skroutz αρχες μαρτιου, και λογω της αυξημενης ζητησης σε 1 μηνα ανεβηκε η τιμη του τον απριλιο κοντα στα 300 ευρω

Επεξ/σία από masterchief117
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ampere contender is coming..

Το οποιο απο μονο του δεν λεει απολυτως τιποτα γιατι Ampere θα ειναι και η μικροτερη 3060.

Δεν νομιζω οτι με το να αφηνουν να περναει ο καιρος και με χαζο twits θα πετυχουν κατι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η AMD περίμενε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουν οι πράσινοι και πλέον και μέχρι τη λήξη του NDA και τα reviews θα δούμε αρκετά leak για το Navi21.  Με στόχο φυσικά να σταματήσουν τις μαζικές αγορές των Ampere.

Let the gamesssss beeegingggg!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, narta είπε

Νομίζω ότι η AMD περίμενε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουν οι πράσινοι και πλέον και μέχρι τη λήξη του NDA και τα reviews θα δούμε αρκετά leak για το Navi21.  Με στόχο φυσικά να σταματήσουν τις μαζικές αγορές των Ampere.

Let the gamesssss beeegingggg!

61566825.jpg

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μην ξέρει η amd απο πριν τι σκαρώνει η nvidia (ή η nvidia να μην ξέρει τι κάνει η amd). Χρόνια στο κουρμπέτι και οι δύο.

Βασικά.. είναι αδύνατο να περιμένεις μέχρι σχεδόν τελευταία στιγμή για να φτιάξεις τέτοια πράγματα. Αυτά έχουν μελέτες από χρόνια πριν, δεν περιμένεις τελευταία στιγμή. Ότι ετοίμαζαν και οι 2 εδώ και 2-3 χρόνια, αυτά θα δείξουν.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Stamer είπε

Δεν νομίζω να μην ξέρει η amd απο πριν τι σκαρώνει η nvidia (ή η nvidia να μην ξέρει τι κάνει η amd). Χρόνια στο κουρμπέτι και οι δύο.

Βασικά.. είναι αδύνατο να περιμένεις μέχρι σχεδόν τελευταία στιγμή για να φτιάξεις τέτοια πράγματα. Αυτά έχουν μελέτες από χρόνια πριν, δεν περιμένεις τελευταία στιγμή. Ότι ετοίμαζαν και οι 2 εδώ και 2-3 χρόνια, αυτά θα δείξουν.

Ναι το προϊόν δεν αλλάζει. Το πολύ πολύ να κάνουν καμία τσαπατσουλιά της τελευταίες στιγμής με bios όπως στην 5600ΧΤ. Η τιμή παίζει μέχρι τελευταία στιγμή..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...