Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Φυσικά και για pc και μάλιστα δωρεάν για όποιον έχει το παιχνίδι. 
ας πάρουν μαθήματα rockstar , Bethesda και οι υπόλοιποι 

Ειδα και το ποστ σου στο επισημο θεμα μιας και η εικονα στο link γραφει μονο για κονσολες. Πρωτο playthrough για μενα ελπιζω να το απολαυσω οπως πρεπει. Και στα 30 ευρω να το βγαλουν το εχω παρει. Η να παω για την GOTY στα 15 που παιζει συχνα και να περιμενω να δωσουν την νεα?  

• Like 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δώσε RT στο λαό!! Ήδη 5 games που θέλω να παίξω (CP77, Legion, Witcher 3, Crysis, Exodus) συν οτιδήποτε βγει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Επιβάλλεται η αγορά Ampere πλέον :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειδα και το ποστ σου στο επισημο θεμα μιας και η εικονα στο link γραφει μονο για κονσολες. Πρωτο playthrough για μενα ελπιζω να το απολαυσω οπως πρεπει. Και στα 30 ευρω να το βγαλουν το εχω παρει. Η να παω για την GOTY στα 15 που παιζει συχνα και να περιμενω να δωσουν την νεα?  

Μην ελπίζεις, είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις αν είσαι αυτής της gaming κατηγορίας. Από τα καλύτερα όλων των εποχών, πάρε το χρόνο σου και απόλαυσε κάθε ώρα παιχνιδιού.

Επεξ/σία από iazriel
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Δεν θα  επηρεάσει τις gpu , ακόμα και να επανέλθει , υπάρχει ειδικό hardware για πολύ καλύτερα αποτελέσματα πλέον. 
Μέχρι να βγει το cyberpunk δίνω διορία , οποίος δώσει το καλύτερο performance per dollar . 

Σε αυτο που ειπα χθες για τις Radeon 7, προσθεστε αντιστοιχη αυξηση τιμων και ενδιαφεροντος για RX570/580 & Vega, παντα για ebay αναφερομαι.

Για παραδειγμα η τιμη των 4GB RX580 εχει ανεβει 20 ευρω το τελευταιο μηνα και των 8GB στα 40 ευρω. Κατι τρεχει και αυτο ειναι δεδομενο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ωραία, το 2o playthrough του W3 με RT + mods.

Ελπίζω να μπει τίποτα από αυτά..

Θα βγεί το  game ίπως ήταν να βγεί πρίν το πετσόκομα + RT 🤪 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να το πάρεις δυο φορές 😛 Στα 15 ευρώ το πήρες χτες , κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report που δεν το έχεις πάρει τόσο καιρό 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nekrik είπε

Θα βγεί το  game ίπως ήταν να βγεί πρίν το πετσόκομα + RT 🤪 

Θυμάμαι είχαν πει τότε ως δικαιολογία που δεν τα έβαλαν ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσουν DX12 API για να δουλέψουν. Τώρα αν πάλι δεν τα βάλουν μικρό το κακό αφού θα δώσουν δωρεάν το upgrade.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Να το πάρεις δυο φορές 😛 Στα 15 ευρώ το πήρες χτες , κανονικά θα έπρεπε να σε κάνω report που δεν το έχεις πάρει τόσο καιρό 😛

Οχι τιποτα αλλο για να γλιτωσω και το report. Μολις το τσιμπησα απο steam απευθειας στα 15. Θα περιμενω να βγει η enchanced εννοειται και εχω δεν εχω RT καρτα θα το ξεκινησω. 

Screenshot_1.png

16 λεπτά πριν, iazriel είπε

Μην ελπίζεις, είναι σίγουρο πως θα το απολαύσεις αν είσαι αυτής της gaming κατηγορίας. Από τα καλύτερα όλων των εποχών, πάρε το χρόνο σου και απόλαυσε κάθε ώρα παιχνιδιού.

Να σε καλα. Λεω κατι χρονια να το πιασω και ολο το αναβαλλα. Ε τωρα και με την νεα εκδοση ελπιζω να εχουν φτιαξει τα textures γιατι μονο αυτο το mod θα εβαζα και ειμαστε κομπλε για το ταξιδι. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Οχι τιποτα αλλο για να γλιτωσω και το report. Μολις το τσιμπησα απο steam απευθειας στα 15. Θα περιμενω να βγει η enchanced εννοειται και εχω δεν εχω RT καρτα θα το ξεκινησω. 

Screenshot_1.png

Τι θα πει "έχω δεν έχω RT κάρτα"; Την 3070 γρήγορα :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Τι θα πει "έχω δεν έχω RT κάρτα"; Την 3070 γρήγορα :P

Κατσε μην κανουμε την υπερβαση και παμε σε 3080 αν και ειναι πολλα τα 700. Η διαθεσιμοτητα θα ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα τουλαχιστον μεχρι Δεκεμβριο. Να πω την αληθεια θελω να βγαλει κατι καλο η amd και να παω εκει αρκει να εχει dlss/rt γιατι overall ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατσε μην κανουμε την υπερβαση και παμε σε 3080 αν και ειναι πολλα τα 700. Η διαθεσιμοτητα θα ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα τουλαχιστον μεχρι Δεκεμβριο. Να πω την αληθεια θελω να βγαλει κατι καλο η amd και να παω εκει αρκει να εχει dlss/rt γιατι overall ειμαι πολυ ευχαριστημενος. 

Καλύτερο RT από της NVIDIA δύσκολο έως απίθανο να έχει πάντως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να σε καλα. Λεω κατι χρονια να το πιασω και ολο το αναβαλλα. Ε τωρα και με την νεα εκδοση ελπιζω να εχουν φτιαξει τα textures γιατι μονο αυτο το mod θα εβαζα και ειμαστε κομπλε για το ταξιδι. 

Έτσι και εγώ το άφηνα και τελικά βόλεψαν οι συνθήκες και το έπιασα στην GOTY μαζί με τα DLC για ένα απλό walkthrough μωρέ...400 ώρες και κανά 6μηνο μετά είπα ντάξει τέλος αλλά που να 'ξερα... :D Και μετά το έκανα δώρο σε κουμπάρο και ξάδερφο γιατί ένιωθα πως τα 20€ που έδωσα για να το πάρω ήταν τόσο λίγα...

Επεξ/σία από iazriel
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Καλύτερο RT από της NVIDIA δύσκολο έως απίθανο να έχει πάντως..

Ναι εδω μαζι σου μιας και η nvidia το εχει 2 χρονια οποτε εχει μια Α εμπειρια. Θα καραλεει παντως το witcher 3 με RT σε UW στα 1440p.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...