Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στερεωνεις την gpu στην πλάτη του κουτιού (με φραζατες τρυπανοβιδες ) και κουμπωνεις την μητρική , problem solved 

Επεξ/σία από dem
Δημοσ.
1 ώρα πριν, narta είπε

Μιλαω για launches (paper) οχι availability 

Οπως και να εχει η AMD πρεπει να δωσει added value. Πρεπει το προιον να χτυπησει αποδοση (χλωμο για 3090 εκτος αν βγαλουν κανα τερας με 96 CU) ή τιμη ή μιξη αυτων των δυο. Ιδια αποδοση και 50€ σκοντο δεν παιζει με τετοιο ονομα που εχει για software. 10% καλυτερη απόδοση με ιδια τιμη meh δεν λεει κατι. Προσωπικα πιστευω οτι θα χτυπησει ποσοτητα vram (Δεν φτανουν 10GB για 4κ μπλα μπλα) και τιμή ~100€ πιο κατω απο την 3080.

Αλλά ο μεγαλος τζερτζελες θα γινει στις αντιστοιχες 3070/3060. Εκει θα πεσουν κορμια με bundles και πετσοκομα τιμων εκατερωθεν

Ειμαστε ενιαια αγορα, δεν λεει κανενας τιποτα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις αμα θες 100% ασφαλεια, αγοραζεις εξω και στελνεις με (φθηνο) tracked ασφαλισμενο στον εαυτο σου Ελλάδα

Tbf εγώ αυτή τη στιγμή (1080ti) ψήνομαι να αναβαθμίσω για το RT (και σε 2ή φάση για το DLSS), παραπάνω από οτι με ενδιαφέρει το ξερό raster. Αν η AMD δεν είναι ανταγωνιστική σε αυτά τα 2 λοιπόν, μαύρο φίδι που την έφαγε. Πούλησε ότι πούλησε από 5700xt γιατί το RT ήταν αδιάφορο / βρεφονηπιακό στάδιο, τώρα που βλέπουμε και αυτό και το DLSS να έρχονται σε ΑΑΑ κυκλοφορίες, ε που πάς ξεβράκωτος. 

Δημοσ.

Ρε Τσουρέκια με το cp2077. 

Ρε βγάλτε GTA6 με minimum specs ηχεία >500e  να γίνει χαμός , και αφήστε τους άλλους κάτω να ψάχνουν αντανακλάσεις στα νερά, χεχεχεχεχ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Herald είπε

Tbf εγώ αυτή τη στιγμή (1080ti) ψήνομαι να αναβαθμίσω για το RT (και σε 2ή φάση για το DLSS), παραπάνω από οτι με ενδιαφέρει το ξερό raster. Αν η AMD δεν είναι ανταγωνιστική σε αυτά τα 2 λοιπόν, μαύρο φίδι που την έφαγε. Πούλησε ότι πούλησε από 5700xt γιατί το RT ήταν αδιάφορο / βρεφονηπιακό στάδιο, τώρα που βλέπουμε και αυτό και το DLSS να έρχονται σε ΑΑΑ κυκλοφορίες, ε που πάς ξεβράκωτος. 

RT θα έχει και AI upscaling είναι σχεδόν σίγουρο μέσω directml

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

RT θα έχει και AI upscaling είναι σχεδόν σίγουρο μέσω directml

Ναι ξέρω ότι θα έχει, θα είναι όμως σε επίπεδο Ampere ή Turing? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

NV community manager:

9eaff559a49c301f37f8828000bfd46b9eb21a87

Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Δηλαδή ακόμη και τα 6GB θα είναι κομπλέ για 1080p; Αν είναι να πάρω την 3060/6 να όταν βγει να τελειώνουμε :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Ναι ξέρω ότι θα έχει, θα είναι όμως σε επίπεδο Ampere ή Turing? 

Σε τι επίπεδο θα είναι δεν ξέρει κανείς , είναι η πρώτη φορά πάντως που η AMD δεν ακούγεται καν λίγο πριν τις ανακοινώσεις. 

Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό , παίζει να ετοιμάζουν και κάποιο εξτραδακι feature που δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dem είπε

Σε τι επίπεδο θα είναι δεν ξέρει κανείς , είναι η πρώτη φορά πάντως που η AMD δεν ακούγεται καν λίγο πριν τις ανακοινώσεις. 

Και αυτό δεν είναι καθόλου κακό , παίζει να ετοιμάζουν και κάποιο εξτραδακι feature που δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι 

Μου φαίνεται far fetched να είναι στα ίδια επίπεδα με τις Ampere το RT της AMD. Πρώτη υλοποίηση θα είναι, δεν ξέρω. Μακάρι να είναι, τόσο το καλύτερο για μας και να έχουν και σωστούς drivers από day 1 και μια χαρά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Μου φαίνεται far fetched να είναι στα ίδια επίπεδα με τις Ampere το RT της AMD. Πρώτη υλοποίηση θα είναι, δεν ξέρω. Μακάρι να είναι, τόσο το καλύτερο για μας και να έχουν και σωστούς drivers από day 1 και μια χαρά..

Εξτραδακι λέω δεν θα έχει να κάνει με RT.

Επιδόσεις περιμένω σίγουρα πάνω από 3070 και κοντά στην 3080 από εκεί και πέρα όλα θα κριθούν στα street prices και διαθεσιμότητες . 

RT μάλλον χειρότερο και όχι σε όλα τα μοντέλα αλλά προσωπικά  δεν με πολυενδιαφερει.. 

Αλλά , Δεν πάει να βγάλει και MSRP 200e αν τις βρίσκεις στην αγορά με το κυάλι στο 1000αρικο το 1ο εξαμηνο χέσε μέσα 

Επεξ/σία από dem
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kkatzos είπε

Δεν ισχύει παντού.

Δείτε το βίντεο του Digital Foundry με τις ποσοστιαίες διαφορές 3080 vs 2080. Στα περισσότερα στο 65-80% και στο Doom Eternal εκτόξευση στο 90% πάνω.

Μακαρι να ειναι ετσι και να εχουμε τοσο μεγαλες αυξησεις

3 ώρες πριν, rofl είπε

ουτε καν σε 2560 1440 δεν θα χεις σταθερα 100, οχι σε UW.

αλλα οτι θα το τρεχεις καλα και πανω απ 60+ στο ultra, ετσι φαινεται. με 3070 ουτε με σφαιρες σε ultrawide. αξιοπρεπως ναι, αλλα ultra οχι.

επειδη το χω χτισει το rdr παντως, ακομα και με 3070 αψογα visuals θα εχεις με τα settings για ~ 60αρι

Εκει το κοβω και περιπου 80 με 3080 αν παω εκει. Ειναι το πιο βαρυ παιχνιδι αυτη τη στιγμη.

3 ώρες πριν, xrit86 είπε

σε 3440χ 1440 ολα ultra rdr2  67-75 ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ  , το 45 που το ειδες ?

Εχεις δικιο το μπερδεψα με το 4K που εβλεπα χθες. Στα 57 μεχρι 75 παει οποτε η 3080 σιγουρα θα πηγαινει απο 75-95 σταθερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...