Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 2060 προπερσι κυκλοφορησε αρχες του αλλου χρονου. Πρωτα η 2080ti βγηκε Σεπτεμβριο η 2080/2070 τον επομενο μηνα.

Aυτό φοβάμαι. Και η amd για 1ο τρίμηνο του 2021 προορίζει την κυκλοφορία των μεσαίων καρτών.
Θ'αργήσει το χτίσιμο του νέου μου pc...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Aυτό φοβάμαι. Και η amd για 1ο τρίμηνο του 2021 προορίζει την κυκλοφορία των μεσαίων καρτών.
Θ'αργήσει το χτίσιμο του νέου μου pc...

Βγαινουν και οι κονσολες τελος 2020 οποτε σιγουρα θα παιχτει παιχνιδι αναλογικα με τι τιμες θα εχουν και αυτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spartan117 είπε

+ RT, + - 10% raster με λιγότερη μνήμη και αρκετά πιο efficient αν κρίνουμε απο άλλα node shrink.

58 SMs (3712 cuda cores) φαντάζομαι θα είναι η 3080 με αρκετά ψηλά clocks.

Άμα έρθει μόνο με 3712 cuda cores θα φάει γερό ξύλο από την rdn 2 μετά 80cu (5120shaders)

Και αν κρίνουμε και από τις συχνότητες του ps5/xsex λογικά και η rdn 2 θα κλοκαρετε άνετα πάνω από τα 2ghz ;)

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

στο RT όμως θα γίνει πανωλεθρία στο Μιλάνο. Το θέμα είναι να βγουν παιχνίδια με RT.

Τον να παστελωνεις αερα με 2μετρο καυλιντζεκι δεν σε κανει πορνοσταρ. Απλα εχεις 2 μετρα καυλιντζεκι. 🤣

Περα απο την πλακα, Cyberpunk 2077 Global Lumination ❤️ 

Επεξ/σία από narta
Δημοσ.
1 ώρα πριν, EddieObscurant είπε

Μην εισαι σίγουρος .  Αν η 3080 ειναι ενα κλικ πιο κάτω και η nvidia ζητησει 700-750 ευρώ. Δεν βλέπω το λογο η amd να ρίξει την τιμή, τουλάχιστον στην αρχη. Και απο πανω της ασε την 3080ti στα 1200$

Ναι ετσι το δεχομαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Βγαινουν και οι κονσολες τελος 2020 οποτε σιγουρα θα παιχτει παιχνιδι αναλογικα με τι τιμες θα εχουν και αυτες. 

Οι κονσολες θα ειναι στα ραφια το αργότερο αρχες Νοεμβριου του τρεχοντος. Πρεπει να βγουν πιο πριν οι ταυτοχρονα οι νεες gpu αλλιως οτι λεφτα υπαρχουν θα πανε σε κονσολες

2 ώρες πριν, Spartan117 είπε

+ RT, + - 10% raster

Αν η 3080 ειναι  μονο +10% raster απο 2080ti θα εχει θεμα αν κοστιζει πανω απο 600€

Επεξ/σία από narta
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, narta είπε

Τον να παστελωνεις αερα με 2μετρο καυλιντζεκι δεν σε κανει πορνοσταρ. Απλα εχεις 2 μετρα καυλιντζεκι. 🤣

Περα απο την πλακα, Cyberpunk 2077 Global Lumination ❤️ 

Λογικά θα βγουν περισσότεροι RT τίτλοι, δε μπορεί. Αλλά φοβάμαι ότι θα είναι μόνο με reflections ή shadows στην καλύτερη αφού οι κονσόλες δεν θα είναι για παραπάνω. Αυτό το lumen της UE5 καλό μεν, αλλά δεν είναι the real deal..

Δημοσ.
17 ώρες πριν, narta είπε

Οι κονσολες θα ειναι στα ραφια το αργότερο αρχες Νοεμβριου του τρεχοντος. Πρεπει να βγουν πιο πριν οι ταυτοχρονα οι νεες gpu αλλιως οτι λεφτα υπαρχουν θα πανε σε κονσολες

Αν η 3080 ειναι  μονο +10% raster απο 2080ti θα εχει θεμα αν κοστιζει πανω απο 600€

Το ότι βγήκαν μαζί 2080 Ti και 2080 ήταν η εξαίρεση στην Turing γενιά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πάλι το ίδιο στις Ampere. Εκτιμώ πως θα βγει 3080 +20% από 2080Ti στα 800$ MSRP και η 3080 Ti θα βγει αργότερα - φυσικά θα εξαρτηθεί από το τι θα δείξει και η AMD.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, malakudi είπε

Το ότι βγήκαν μαζί 2080 Ti και 2080 ήταν η εξαίρεση στην Turing γενιά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πάλι το ίδιο στις Ampere. Εκτιμώ πως θα βγει 3080 +20% από 2080Ti στα 800$ MSRP και η 3080 Ti θα βγει αργότερα - φυσικά θα εξαρτηθεί από το τι θα δείξει και η AMD.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα κοστολογήσει η amd το θηριο! Γιατί με 5120shaders που θα έρθει το big rdn 2 η Nvidia θα τα βρει σκουρα αν αληθεύει ότι η 3080 είναι με μόλις 3700 cuda cores 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί; Υπάρχει αντιστοιχία shaders με cuda cores;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Γιατί με 5120shaders που θα έρθει το big rdn 2

Επιβεβαιωμένο; Γιατι εγω υποθετω οτι οτι τοσα θα εχει η σειρα Instinct του CDNA και RDNA2 θα δουμε κατι κομμενο

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Με την rdn 1 βρίσκονται σχεδόν 1 προς 1 

Σε σχέση με τις Turing? Άλλο οι Amprere όμως. 7nm master race!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Σε σχέση με τις Turing? Άλλο οι Amprere όμως. 7nm master race!

Ναι σε σχέση με τις Turing , με τις ampere θα υπάρχει βελτίωση, όπως θέλω να πιστεύω και στην rdn 2;)

Επεξ/σία από nikos5800
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...