Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα συμπληρωσω πως για την κα@##$ντα στη θεση σου μαλλον θα κοιταζα και για αλλο μονιτορ παροτι θυμαμαι πως ειναι πολυ προσφατη η αγορα του...

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Nα συμπληρωσω πως για την κα@##$ντα στη θεση σου μαλλον θα κοιταζα και για αλλο μονιτορ παροτι θυμαμαι πως ειναι πολυ προσφατη η αγορα του...

Το σκέφτηκα αλλά περισσότερα Hz δεν μου χρειάζονται και ιδιαίτερα αφού δεν παίζω καθόλου online, μόνο να ανέβω σε ανάλυση θα είχε νόημα. Αλλά 27άρι monitor στο χώρο που έχω δεν..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Ρε σεις εχουμε καμία εικόνα ποτε λήγει το nda να δούμε κανά νουμερο?

Να ξέρουμε πως βαδίζουμε

Λογικα την ημερα των launch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Crus είπε

Λογικα την ημερα των launch.

Μ@λακια .

Δλδ πως να κάνω pre order χωρις να έχω κάτι στα χέρια μου για την Χ κάρτα .

Μου θυμίζει Τούρινγκ εποχές

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Το σκέφτηκα αλλά περισσότερα Hz δεν μου χρειάζονται και ιδιαίτερα αφού δεν παίζω καθόλου online, μόνο να ανέβω σε ανάλυση θα είχε νόημα. Αλλά 27άρι monitor στο χώρο που έχω δεν..

Το εχουμε ξανασυζητησει και οταν την κοιταζες προς αγορα και διαφωνω και τωρα οπως και τοτε αλλα εσυ ξερεις. Και τα 100 καρε φαινονται στα single και θα ειχες ωφελεια και το λεω επειδη ειδα οτι εξεταζεις ακομα και την 3070...

Eντελως καλοποροαιρετα εξυπακουεται στο αναφερω, μην παρεξηγηθω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Τι ωραίες που είναι οι founder's πάντως. Αλλά το ανεμιστηράκι που πετάει τον αέρα πάνω θα πηγαίνει τον ζεστό αέρα πάνω στις ram και στο heatsink του cpu;

Πανέμορφες οι FE.

2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Εκτός από την 3070 που αν θυμάμαι καλά είναι συμβατική dual fan..

Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς δουλεύει και η 3070. Δες στον καθρέπτη πίσω.

VoYYvq7.jpg

Οι φθηνές AIB από την άλλη, που θα χρησιμοποιούν το stock pcb, απ ότι είδα δεν κατάλαβαν το half-blower half-pass through της NVIDIA. Άφησαν τις ίδιες παλιές open air σχεδιάσεις, και απλά έκαναν διάτρητο το backplate στο κομμάτι που λείπει το pcb. Όπως και η palit δλδ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το εχουμε ξανασυζητησει και οταν την κοιταζες προς αγορα και διαφωνω και τωρα οπως και τοτε αλλα εσυ ξερεις. Και τα 100 καρε φαινονται στα single και θα ειχες ωφελεια και το λεω επειδη ειδα οτι εξεταζεις ακομα και την 3070...

Eντελως καλοποροαιρετα εξυπακουεται στο αναφερω, μην παρεξηγηθω.

Απλά αν είναι να δώσω και ένα 200άρι τουλάχιστον ακόμη για monitor ας πάρω την 3070 στην τελική και ας είναι overkill τώρα αλλά θα ξέρω ότι μπορώ να παίξω τα πάντα όλα σε ultra για 2-3 χρόνια σίγουρα και με πολύ καλό RT perf αφού η ανάλυση θα είναι μόνο 1080p. Φυσικά αν βγει η 3060/12 σε καλή τιμή πάω εκεί εννοείται..

Υ.Γ. Στα games που παίζω με όλα τέρματα και reshade σε κάποια, ζήτημα είναι η 2060 να βγάζει 85fps σε κάποια, οπότε για 10fps κλάιν..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Απλά αν είναι να δώσω και ένα 200άρι τουλάχιστον ακόμη για monitor ας πάρω την 3070 στην τελική και ας είναι overkill τώρα αλλά θα ξέρω ότι μπορώ να παίξω τα πάντα όλα σε ultra για 2-3 χρόνια σίγουρα και με πολύ καλό RT perf αφού η ανάλυση θα είναι μόνο 1080p. Φυσικά αν βγει η 3060/12 σε καλή τιμή πάω εκεί εννοείται..

Δεν χρειαζεσαι 200 ακομα για καλο 1080/144 μονιτορ ειδικα εαν πουλησεις το υπαρχον... 

Βασικα αφου δεν μπορεις να πας σε 27'' 1440 διεγραψε οτι ειπαμε και πολυ σωστα σκεφτεσαι για 3060. Στη vram ομως παιζει και να συνεχισει στα 6gb..

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν χρειαζεσαι 200 ακομα για καλο 1080/144 μονιτορ... 

Βασικα αφου δεν μπορεις να πας σε 27'' διεγραψε οτι ειπαμε και πολυ σωστα σκεφτεσαι για 3060. Στη vram ομως παιζει και να συνεχισει στα 6gb..

Από 3060 μόνο την 12άρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 1080p όλες οι κάρτες που υπάρχουν τώρα φτάνουν και περισσεύουν. Οι νέες είναι για 1440p 144hz /4K 60 και άνω 

Multiplayer τίτλοι στην πρώτη , single player στην tv σε 4K 60

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Από 3060 μόνο την 12άρα..

Που ειναι ομως. Κοιτα να τη βγαλουν με 8. Ποια 12; Eδω η 3080 θα εχει 10gb vram. Για το πρωτο διαστημα τουλαχιστον...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Που ειναι ομως. Κοιτα να τη βγαλουν με 8. Ποια 12; Eδω η 3080 θα εχει 10gb vram. Για το πρωτο διαστημα τουλαχιστον...

Τα leaks λένε για 6/12. Αν βγει 6άρα δεν γίνεται να βγει 8άρα μετά αν δεν κάνω λάθος, πρέπει 12..

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μ@λακια .

Σε αυτο δεν μπορεις να κανεις και πολλα. 2 εβδομαδες υπομονη να ερθουν τα reviews και να αποκτησουμε αποκρυσταλλωμενη εικονα για τα παντα. (perf-thermals etc..)

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Τα leaks λένε για 6/12. Αν βγει 6άρα δεν γίνεται να βγει 8άρα μετά αν δεν κάνω λάθος, πρέπει 12..

Προφανως. Αρα 6 ή 8. Τα 12 δεν παιζουν με τιποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μ@λακια .

Επισης ακουγεται οτι λογω χαμηλου στοκ, ισως δεν υπαρχουν Pre-orders τουλαχιστον για την 3090, μπορει και για τις αλλες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...