Aten-Ra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Ο μιλανεζος leaker αλλά είπε όμως Τι είπε ??
Acmilangr2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Τι είπε ?? 3080ti με απόδοση κοντά στην 3090 αλλά με λιγότερη VRAM 2
Menelegr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, panther_512 είπε Με ανακοίνωση και κυκλοφορία των 3ΧΧΧ μόλις 2 μήνες πρίν το λανσάρισμα των νέων κονσολών, θα πρέπει να είναι τρελή σύμπτωση για να μήν έχουν σχέση οι κονσόλες στην όλη εξίσωση....... Έτσι....πολύ απλά διότι οι κονσόλες ειναι AMD inside...όπως μερικα χρόνια τώρα και δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούν να έχουν υψηλές αναλύσεις και ειναι όλο fps drop....η νέα γενιά κονσολών θεωρείται πως δεν θα έχουν τέτοια θέματα έως μια συγκεκριμένη ανάλυση ...αλλά φαπ η nvidia μόλις τους ισοπέδωσε.....γελάω με μερικούς που νομίζουν με μια κονσόλα έχουν καλύτερη εμπειρία ...αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε καν το pc gaming ....κάτι που δεν θα γίνει ποτέ και ποτέ καμία κονσόλα δεν θα μπορέσει να φτάσει τις επιδόσεις του...φαντάσου να έφτιαχνε chip για κονσόλες η nvidia...η amd δεν θα υπήρχε στον χάρτη διότι από εκεί βγάζει ένα πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο ..πως νομίζεις έστησε τους ryzen?από τις πωλήσεις των bulldozer???🤣🤣🤣.....οπότε έχει και παρά έχει σχέσει το λανσάρισμα στο συγκεκριμένο timming ....Υ.Γ..όσο για τις κονσόλες από την στιγμή που βάλανε να πληρώνεις υποχρεωτικά συνδρομή για να βάλεις έναν τίτλο online έχουν φάει άκυρο από πολύ κόσμο και για πολύ καιρό ...... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από Menelegr
Aten-Ra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 3080ti με απόδοση κοντά στην 3090 αλλά με λιγότερη VRAM Και γιατί να το κάνει αυτό ?? λόγο NAVI ?? Εδώ τώρα η 3090 είναι δύσκολο να την προτείνεις σε σχέση με την 3080, με μια 3080Τι να είναι ακόμα πιο κοντά στην 3090 την βγάζεις αυτομάτως εκτός παιχνιδιού.
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι για τα ΝΑVI. αν χτυπησει 3080 μια χαρα θα βγαλει 3080ti στο 5-10% απο την 3090. αν δεν χτυπησει η amd οχι. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
billeiros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Menelegr είπε Έτσι....πολύ απλά διότι οι κονσόλες ειναι AMD inside...όπως μερικα χρόνια τώρα και δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούν να έχουν υψηλές αναλύσεις και ειναι όλο fps drop....η νέα γενιά κονσολών θεωρείται πως δεν θα έχουν τέτοια θέματα έως μια συγκεκριμένη ανάλυση ...αλλά φαπ η nvidia μόλις τους εισοπεδωσε.....γελάω με μερικούς που νομίζουν με μια κονσόλα έχουν καλύτερη εμπειρία ...αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε καν το pc gaming ....κάτι που δεν θα γίνει ποτέ και ποτέ καμία κονσόλα δεν θα μπορέσει να φτάσει τις επιδόσεις του...φαντάσου να έφτιαχνε chip για κονσόλες η nvidia...η amd δεν θα υπήρχε στον χάρτη διότι από εκεί βγάζει ένα πάρα πολύ μεγάλο μερίδιο ..πως νομίζεις έστησε τους ryzen?από τις πωλήσεις των bulldozer???🤣🤣🤣.....οπότε έχει και παρά έχει σχέσει το λανσάρισμα στο συγκεκριμένο timming ....Υ.Γ..όσο για τις κονσόλες από την στιγμή που βάλανε να πληρώνεις υποχρεωτικά συνδρομή για να βάλεις έναν τίτλο online έχουν φάει άκυρο από πολύ κόσμο και για πολύ καιρό ...... Η κονσόλα είναι για καναπέ φάση αραχτός με παρεα για ΦΙΦΑ και για κάνα exclusive.μεχρι εκει.συνυπαρχουν αρμονικα Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από billeiros 2
Aten-Ra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, rofl είπε ναι για τα ΝΑVI. αν χτυπησει 3080 μια χαρα θα βγαλει 3080ti στο 5-10% απο την 3090. Η ρίχνει την 3090 στα $1299 και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο
Menelegr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Η κονσόλα είναι για καναπέ φάση αραχτός με παρεα για ΦΙΦΑ και για κάνα exclusive.μεχρι εκει.συνυπαρχουν αρμονικα Κάτι που μπορώ να κάνω με τον υπολογιστή μου δηλαδή εδώ και χρόνια;όπως ειπες κρατάω μονάχα τα exclusive...που και αυτά με τον καιρό θα έρθουν και στο pc ...
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε .. 54 λεπτά πριν, rofl είπε δειξε μου που ημουν χαιρεκακος και που ειχα εμμονες με καποιον. δεν εκανα ενα σχολιο για τις turing πλην αυτου. και δεν εχω επιτεθει σε κανενα που δεν μου επιτεθηκε πρωτος... ακομα ε? ειπες να κανεις ενα μικρο περασμα και να γραψεις παλι κατι στην τυχη? Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
billeiros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Και γιατί να το κάνει αυτό ?? λόγο NAVI ?? Εδώ τώρα η 3090 είναι δύσκολο να την προτείνεις σε σχέση με την 3080, με μια 3080Τι να είναι ακόμα πιο κοντά στην 3090 την βγάζεις αυτομάτως εκτός παιχνιδιού. Για να ξεζουμισει λίγο ακόμη.σκεψου πόσοι από 2080 πήγαν μετά σε ti αφού το καλοσκεφτηκαν η και σε super ακόμη.οσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορα
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Aten-Ra είπε Η ρίχνει την 3090 στα $1299 και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο ναι οκ, μπορει να χρειαστει να φτιαξει point στα 999. anyway ολα παιζουν στο ποσο ανταγωνιστικη θα ειναι η AMD.
Aten-Ra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Για να ξεζουμισει λίγο ακόμη.σκεψου πόσοι από 2080 πήγαν μετά σε ti αφού το καλοσκεφτηκαν η και σε super ακόμη.οσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχει και προσφορα Από 2080 σε 2080Τι είχες και 30% παραπάνω επιδόσεις, από 3080Τι σε 3090 δεν θα έχει πάνω από 5-10%, ουσιαστικά βγάζεις EOL την 3090 έτσι. Επίσης η 2080 Super βγήκε μετά από έναν χρόνο, το Big Navi θα βγει σε 2-3 μήνες το πολύ.
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rofl είπε ακομα ε? ειπες παλι να κανεις παλι ενα μικρο περασμα και να γραψεις κατι στην τυχη? Εγώ είχα 2080ti και έγραφα στο νήμα. Επίσης, ενδιαφέρομαι πραγματικά για την αγορά μιας 3080/3080ti, οπότε δεν είμαι περαστικός. Εσύ, από την άλλη, έχεις μια 580 και τρολάρεις ανελέητα εδώ και πόσες σελίδες. Είδες φως με την απαξίωση των 2080ti's και είπες να μπεις. Υ.Γ. Μην βαυκαλίζεσαι, βαριέμαι θανάσιμα να ψάχνω τις troll αναρτήσεις σου. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από DEADLAZARUS 2
malakudi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Από 2080 σε 2080Τι είχες και 30% παραπάνω επιδόσεις, από 3080Τι σε 3090 δεν θα έχει πάνω από 5-10%, ουσιαστικά βγάζεις EOL την 3090 έτσι. Επίσης η 2080 Super βγήκε μετά από έναν χρόνο, το Big Navi θα βγει σε 2-3 μήνες το πολύ. Την 3090 πρέπει να την κρίνεις σαν την Titan RTX. Τι παραπάνω είχε η Titan RTX από την 2080 Ti σε ισχύ; Τίποτα. Μόνο για την μνήμη την αγόραζαν όσοι την χρειάζονταν και ας έκανε και 2500$. Εγώ δε πιστεύω πως θα βγει 3080 με 20GB ή 3070 με 16, λογικά θα βγει 3080 Super ή Ti ή όπως αλλιώς θέλετε στα 999 με 12GB VRAM. Ούτε η AMD πιστεύω θα δώσει 16GB VRAM.
rofl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Εγώ είχα 2080ti και έγραφα στο νήμα. Επίσης, ενδιαφέρομαι πραγματικά για την αγορά μιας 3080/3080ti, οπότε δεν είμαι περαστικός. Εσύ, από την άλλη, έχεις μια 580 και τρολάρεις ανελέητα το δω και πόσες σελίδες. Είδες φως με την απαξίωση των 2080ti's και είπες να μπεις. Υ.Γ. Μην βαυκαλίζεσαι, βαριέμαι θανάσιμα να ψάχνω τις troll αναρτήσεις σου. Κι εγω ενδιαφερομαι για 3080 και τα εχω as well, Λαζαρακο, και ας μην το αναφερω σε καθε 2ο post μου Και οταν σου λεω πως βρηκες το μοναδικο post που εμμεσως κιολας μιλησα για Turing, ελπιζω να μην εχεις το θρασος να με αποκαλεις ψευτη, εφοσον βαριεσαι και να ψαξεις τα ποστ μου. Οποτε οπως ειπα, ειπες κατι να γραψεις κι εσυ στην τυχη. και την 580 τη ρημαδα την εχετε αχτι για καποιο λογο ^^ Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις