Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η 3090 είναι η νέα TITAN, η 3080 έχει τσιπ   xx102,  όποτε όλη η συζήτηση γίνεται για ένα 10-15℅ clock for clock  ανάμεσα σε 3080 και 3090, το χάσμα στις επιδόσεις μεταξυ **80 και  Ti στις προηγουμενες γενιές προεκυπτε λόγω **104 με **102 τσιπ που έστω και αν έμοιαζαν οι κάρτες στο όνομα απλά ανήκαν σε διαφορετικό   segment,  τώρα είναι διαφορετική η ονομασία 3080 3090 αλλά στην ουσία είναι ίδιες κάρτες pcb    κλπ

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, billeiros είπε

Πάμε άλλη μια όμως να μην ξεχνιομαστε.πως σας πετσοκοψε έτσι ο πετσινος και χάσατε λεφτά με τις ti??ακόμα να τελειώσουν οι παράδες σας? Πάλι για ακριβές κάρτες θα πάτε?  😂😛😃

Αλήθεια τωρα που ήταν όλεςαυτές οι ψυχές? Τόσο καιρό 5-6 άτομα γράφανε μονο στο νημα

Τα πε ολα ο jensen και τα καλυψε με το σχολιο του για τις pascal και τις turing.

Αναφορά σε κείμενο

To all my Pascal gamer friends, it is safe to upgrade now

Aλλα εσυ νομιζες οτι σε ζηλευαν και φθοναγαν για τα λ7 σου.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Εγω θελω να μαθω τι καπνιζουν μερικοι στις αγγελιες και οι τιμες απλα εχουν κατσει στα ιδια επιπεδα και χτες και σημερα. Μολις ειδα μια RX580 for fucks sake για 250 ευρω ΠΕΘΑΝΑ ρε μαλακες χαχαχαχα

Ειναι amd αυτή δεν την πιανει😆

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Εγω θελω να μαθω τι καπνιζουν μερικοι στις αγγελιες και οι τιμες απλα εχουν κατσει στα ιδια επιπεδα και χτες και σημερα. Μολις ειδα μια RX580 for fucks sake για 250 ευρω ΠΕΘΑΝΑ ρε μαλακες χαχαχαχα

Γιατί γελάς? Με τους καινούργιους drivers έπιασε 2070s νομίζω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Η 3090 είναι η νέα TITAN, η 3080 έχει τσιπ   xx102,  όποτε όλη η συζήτηση γίνεται για ένα 10-15℅ clock for clock  ανάμεσα σε 3080 και 3090, το χάσμα στις επιδόσεις μεταξυ **80 και  Ti στις προηγουμενες γενιές προεκυπτε λόγω **104 με **102 τσιπ που έστω και αν έμοιαζαν οι κάρτες στο όνομα απλά ανήκαν σε διαφορετικό   segment,  τώρα είναι διαφορετική η ονομασία 3080 3090 αλλά στην ουσία είναι ίδιες κάρτες pcb    κλπ

Ιστορία 780/Τιτάν και μετά έβγαλε 780ti και μας έβαλε κεφαλακι ο πετσινος.

Είχα την τύχη να πάρω και Τιτάν sli τοτε day one εκεί να δεις πονος

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thresh είπε

Να μην περιμένουν όμως τις Big Navi, γιατί μπορεί να προκύψει κι από εκεί πρόβλημα.

Πως είναι δυνατόν στις ΗΠΑ να περιέχει όλους τους φόρους από την στιγμή που πολιτεία από πολιτεία έχει διαφορετικούς? Ειδικά Sales Tax...

ειναι πολυ απλο,ειναι τοσο μεγαλο ωστε να δινει τη δυνατοτητα για να χωρεσει στην τιμη ο φορος της καθε πολιτειας και επισης να εχει περιθωριο για εκπτωσεις ο retailer χωρις να μειωνει σημαντικα το κερδος του.Ειναι τιμη που βλεπεις στο ραφι .

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, rofl είπε

Τα πε ολα ο jensen και τα καλυψε με το σχολιο του για τις pascal και τις turing.

Aλλα εσυ νομιζες οτι σε ζηλευαν και φθοναγαν για τα λ7 σου.

Πολλοί με ζηλευουν για τα λεφτά μου.join the club

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Παρα πολυ ασχημες οι περισσοτερες.

Εγω κρατάω σε 3080:

EVGA XC3

MSI VENTUS 3x

Gigabyte Gaming OC 

Minimal σχέδια χωρίς μπλιμπλικια πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Kwsths67 είπε

Mηπως είναι του rofl? 😅😅😅

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Πολλοί με ζηλευουν για τα λεφτά μου.join the club

peformance σωστο σε σωστη τιμη θελω μαστορα, και δε με νοιαζουν τα οικονομικα κανενος.

τωρα που η 3080 στα 7 κατοσταρικα ειναι καρταρα και αξιος διαδοχος της 1080ti, δεν εχω κανενα λογο να κραξω καμια nvidia,

γιατι πραγματικα κρατουσα και μικροτερο καλαθι.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rofl είπε

peformance σωστο σε σωστη τιμη θελω μαστορα, και δε με νοιαζουν τα οικονομικα κανενος.

τωρα που η 3080 στα 7 κατοσταρικα ειναι καρταρα και αξιος διαδοχος της 1080ti, δεν εχω κανενα λογο να κραξω καμια nvidia,

γιατι πραγματικα κρατουσα και μικροτερο καλαθι.

Καλά θα σε δούμε κ σένα τι θα αγοράσεις...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Καλά θα σε δούμε κ σένα τι θα αγοράσεις...

δεν θα με δεις γιατι εγω φιγουρατζης δεν υπηρξα ποτε :P

Δημοσ.

Αντί να ασχολούμαστε με τις ampere ασχολούμαστε με τις turing , το αν ηταν η όχι fail και τις τιμές στις αγγελίες....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, rofl είπε

δεν θα με δεις γιατι εγω φιγουρατζης δεν υπηρξα ποτε :P

Δεκάρα δε δίνω τι υπήρξες και τι όχι.μην προκαλεις μόνο γιατί θα παίρνεις τις απαντήσεις σου.εχουμε σημαντικότερα πράγματα στη ζωή να σκεφτούμε από το αν απαξιώθηκε ένα προϊόν τεχνολογίας που αγοράσαμε.εχουμε οικογένειες με παιδιά και τα έξοδα που κάνω για αυτούς είναι πολλαπλάσια από το αστείο πόσο μιας κάρτας γραφικών ανά διετία.επισης η υγεία τους είναι που μας ενδιαφέρει.το αν ο rofl η ο κάθε ro θέλει να με κοροϊδέψει ότι την πάτησα δε χρειάζεται να σου πω πόσο το υπολογίζω.δουλεια έχω δόξα τω θεώ και μάλιστα καλή .δε σκάω για τέτοια.αλλα η μικροψυχια και η ζήλεια του νεοέλληνα σπάει κόκκαλα.

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...