Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E γιαυτό παίρνεις 3090 και δεν ασχολείσαι με vram και λοιπά πλεμπιάρικα :P 

Μπορούμε να κάνουμε preorder από nvidia Γερμανίας τώρα ή πρέπει να περιμένουμε?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν ξερω για τι χρηση και σε τι αναλυση παιζει(αν μιλαμε για παιχνιδια) ο καθενας.

Προσωπικα για 1440p και για 2χρονια μεχρι τις επομενες καρτες,τα 10GB Vram μου ειναι υπερ αρκετα.

Εννοείται,αυτο εξηγουσα και παραπανω. Προσωπικα παιζω 3440χ1440 και τα τα 10 ειναι σιγουρα οριακα . Τωρα και αυτο που λες για 2 χρόνια μακάρι να ισχύει αλλά δεν το βλέπω. 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

E γιαυτό παίρνεις 3090 και δεν ασχολείσαι με vram και λοιπά πλεμπιάρικα :P 

Μπορούμε να κάνουμε preorder από nvidia Γερμανίας τώρα ή πρέπει να περιμένουμε?

Αν εχεις το μαρουλι πας και μια βόλτα Γερμανία και την τσιμπάς επί τόπου :P  Φθηνα ειναι τα αεροπορικά τωρα με covid 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Κοίτα μην πάμε και μετά τα Χριστούγεννα.

Αν και τα Χριστούγεννα θα είναι ωραία να ανοίγεις κουτί 3090.

Και να λες στην γυναίκα

"Ε δεν το πιστεύω τελικά υπάρχει αγ.βασιλης κοίτα αγάπη τι μου έφερε"🤣

Eμένα είναι Γερμανίδα η δικιά μου οπότε έχω σοβαρό επιχείρημα. Να στηρίξουμε την Γερμανική οικονομία τώρα που μείωσε και το ΦΠΑ για φέτος κλπα 😜 

Επεξ/σία από Herald
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Αν εχεις το μαρουλι πας και μια βόλτα Γερμανία και την τσιμπάς επί τόπου :P  Φθηνα ειναι τα αεροπορικά τωρα με covid 

Γερμάνια δυστηχώς θα πάω Χριστούγεννα. Αργούν αυτά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Αν η amd βγάλει επιδόσεις 3080 με 16gb σε ανταγωνιστικη τιμή εμένα πάντως θα με κερδισει (αν η 3090 δεν αξίζει τα λεφτά της πάντα)

To μόνο σίγουρο ειναι αυτο που αναφέρεις στην παρένθεση :P 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Herald είπε

Eμένα είναι Γερμανίδα η δικιά μου οπότε έχω σοβαρό επιχείρημα. Να στηρίξουμε την Γερμανική οικονομία τώρα που μείωσε και το ΦΠΑ για φέτος κλπα 😜 

Ε πάρε 2 ρε μην μασάς.εαν είναι να στηρίζουμε αυτούς που μας τον φοράνε χρόνια τωρα😆 evga.eu περιμένω τις πρώτες σοβαρές τιμές που απο όσο ξέρω τα κεντρικά Ευρωπαϊκά τους γραφεία είναι Γερμανία

Δημοσ.

Πάμε άλλη μια όμως να μην ξεχνιομαστε.πως σας πετσοκοψε έτσι ο πετσινος και χάσατε λεφτά με τις ti??ακόμα να τελειώσουν οι παράδες σας? Πάλι για ακριβές κάρτες θα πάτε?  😂😛😃

Αλήθεια τωρα που ήταν όλεςαυτές οι ψυχές? Τόσο καιρό 5-6 άτομα γράφανε μονο στο νημα

• Like 1
Δημοσ.

Το  case king δεν έχει ανοίξει κωδικούς ακόμη ενώ το overclockers.uk αν και έκανα  registration μόνο στην wish list με αφήνει να βάλω τον κωδικό, επίσης ουτε στο  Amazon  εχει κωδικους ακόμη, 

Είναι αυτή η αναμονή να πυροβολησεις με την rtx 3080, σε κάθε περιπτωση η 2080Ti μένει για το δεύτερο pc προσωπικά κατέληξα

• Like 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Coppermine είπε

Το  case king δεν έχει ανοίξει κωδικούς ακόμη ενώ το overclockers.uk αν και έκανα  registration μόνο στην wish list με αφήνει να βάλω τον κωδικό, επίσης ουτε στο  Amazon  εχει κωδικους ακόμη, 

Είναι αυτή η αναμονή να πυροβολησεις με την rtx 3080, σε κάθε περιπτωση η 2080Ti μένει για το δεύτερο pc προσωπικά κατέληξα

Εμείς ου έχουμε δεύτερο πισι είναι μονόδρομος.και κάνουμε σωστή αγορά χωρίς βιασύνες.ας πάρουν οι βιαστικοι την πλεμπα με τις σαπιες μνημες να βγάλουν τις binned για μας.😁😉

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Brute είπε

Αν δεν κάνω λάθος το WoW Shadowlands έχει στα min spec SSD πλέον.

Ναι αλλά εγώ λέω για τίτλους που θα γράφονται ειδικά παίρνοντας το όψη την ταχύτητα των SSD επιδόσεων PS5,  για να μην γράφονται reduplicates και να μην φτάσουμε στο σημείο ένα port να κοστίζει 500GB σε χώρο έστω σε SSD.  . Πχ βλέπε UE5 / ps5. 

E μέχρι τότε έχουμε κάνα 2 χρόνια σίγουρα μπορεί και παραπάνω στα pc ports. Αν έχω καταλάβει καλά . 

Δημοσ.

Μπορεί να χουν βγει και 3080ti μέχρι τότε.ο πετσινος είναι απρόβλεπτος.η να χούμε και κάνα price match προς τα κάτω αν το Λιζακι δώσει κάνα τούμπανο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θελω να μαθω τι καπνιζουν μερικοι στις αγγελιες και οι τιμες απλα εχουν κατσει στα ιδια επιπεδα και χτες και σημερα. Μολις ειδα μια RX580 for fucks sake για 250 ευρω ΠΕΘΑΝΑ ρε μαλακες χαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...