Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Μα αφού στις Τούρινγκ πλήρωσες το 1st gene rt.dlss εκει πάτησε ο πετσινος και έδωσε τιμές στον Θεό.Αν η αγαπητή amd είχε δώσει κάτι αντίστοιχο δεν νομίζω να έπαιζαν τιμές εξωφρενικές.

1st gen rt και DLSS φώναζαν από μακριά beta testing. Αλλά περισσότερο έφταιγε η έλλειψη ανταγωνισμού. Τα ίδια είχαμε και στα cpu.

Για αυτό λέω ότι τα φανμποιλικια είναι ηλίθια. Θέλω 50TF στα 200€ σαν καταναλωτής όχι να κάνει ο πετσινος ή η ανήψια πάρτυ και να τσεπωνει μπόνους

• Like 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Δυο μέρες τώρα πάντως ένας γνωστός γιατρός δεν προλαβαίνει να γράφει συνταγές σε κατοχούς RTX 2xxx ... Τόσες 2070/2080 που έχουμε στις αγγελίες δεν τις έχει δει κανένα skroutzo-μαγαζο σε στοκ :D

Ρε σεις τι μνησικακια ειναι αυτη που σας εχει πιασει με αυτους που πήραν turing? Τι φαση; 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα ειναι τα κλασσικα σχολια που γραφονται σε καθε νεο launch,γιατι πολυ απλα δεν προκειται κανεις να κατσει να ψαξει σε παλιοτερα σχολια 1 και 2χρονων τι ειχε γραψει ο καθενας.

Ασε που οντως τα περισσοτερα απο αυτα δεν γραφτηκαν ποτε,αλλα τελος παντων.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Δυο μέρες τώρα πάντως ένας γνωστός γιατρός δεν προλαβαίνει να γράφει συνταγές σε κατοχούς RTX 2xxx ...

Τώρα να σου πούμε ότι γελάσαμε .....😋

Δημοσ.
Μόλις τώρα, narta είπε

1st gen rt και DLSS φώναζαν από μακριά beta testing. Αλλά περισσότερο έφταιγε η έλλειψη ανταγωνισμού. Τα ίδια είχαμε και στα cpu.

Για αυτό λέω ότι τα φανμποιλικια είναι ηλίθια. Θέλω 50TF στα 200€ σαν καταναλωτής όχι να κάνει ο πετσινος ή η ανήψια πάρτυ και να τσεπωνει μπόνους

Ρε τα ίδια λέμε .

Οκ εγώ το πλήρωσα γιατί δεν ήθελα κάτι λιγότερο.

Δεν τα κλαίω ....τα έδωσα πάει τέλος Κάιντα έδωσα και χ2 μέχρι να βρω κάρτα να κλοκαρει πιο καλά.

Και εγώ θέλω απόδοση καλή όσο πιο φθηνά γίνεται.αλλα εάν η 3090 είναι η μόνη που μου δίνει αυτό που θέλω αναγκαστικά θα πάω εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που ειμαι Τσεχια ηδη βλεπω σε αγγελιες απο χτες να πουλανε τις 2080 ti  κοντα στα 550 ευρω.. Ο τρελοπετσινος πρεπει να ειχε ονειρο/απωθημενο να γινει ψηστης παντως δεν δικαιολογειται αλλιως...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω και μια δυνατή αντί πρόταση από αμδ ανάμεσα σε 3080/3090 γιατί ξαναλέω τα 10γβ της 3080 δεν μου κάθονται καλα

Εάν μου δώσει κάτι τέτοιο η αμδ γιατί όχι να μην τιμήσω.

Οκ θέλουμε απόδοση αλλά κοιτάμε και τη τσέπη μας ,ανάλογα τα οικονομικά του ο καθένας μας

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Δυο μέρες τώρα πάντως ένας γνωστός γιατρός δεν προλαβαίνει να γράφει συνταγές σε κατοχούς RTX 2xxx ... Τόσες 2070/2080 που έχουμε στις αγγελίες δεν τις έχει δει κανένα skroutzo-μαγαζο σε στοκ :D

Ο ίδιος γιατρός 2 χρόνια τώρα είχε θησαυρισει γράφοντας συνταγές σε κατόχους  καρτών "πλεμπας"

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Εγω που ειμαι Τσεχια ηδη βλεπω σε αγγελιες απο χτες να πουλανε τις 2080 ti  κοντα στα 550 ευρω.. Ο τρελοπετσινος πρεπει να ειχε ονειρο/απωθημενο να γινει ψηστης παντως δεν δικαιολογειται αλλιως...

Ναι αλλα αυτο το ξεχασε οταν εβγαζε την 3090 απο τον φουρνο

unnamed.jpg

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Ρε τα ίδια λέμε .

Οκ εγώ το πλήρωσα γιατί δεν ήθελα κάτι λιγότερο.

Δεν τα κλαίω ....τα έδωσα πάει τέλος Κάιντα έδωσα και χ2 μέχρι να βρω κάρτα να κλοκαρει πιο καλά.

Και εγώ θέλω απόδοση καλή όσο πιο φθηνά γίνεται.αλλα εάν η 3090 είναι η μόνη που μου δίνει αυτό που θέλω αναγκαστικά θα πάω εκεί.

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία Ηλία ριχτο! 😆

Για άλλους μιλάω που εμφανίστηκαν ως κομήτες είπαν την μλκια τους και τώρα κρύβονται στο λαγούμι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Έλεος πια με την "χαρά"  αυτών επειδή είχαμε πτώση τιμών στην 2080ti και τις αγγελίες. Τσουρέκια 

Η κατσίκα του γείτονα

13 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ο ίδιος γιατρός 2 χρόνια τώρα είχε θησαυρισει γράφοντας συνταγές σε κατόχους  καρτών "πλεμπας"

Αυτοί νομίζουν ότι θα δώσουν 200 ευρώ 1060 και με 205 θα αγοράσουν 1080 ti.Πραγματικά όποτε μπω για τους κατόχους turing κ ειδικά 2080 ti διαβάζω.Λες κ όλες οι προηγούμενες γενιές μένουν στάσιμες.

Επεξ/σία από Matrix7
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, narta είπε

Εσύ ανήκεις στην κατηγορία Ηλία ριχτο! 😆

Για άλλους μιλάω που εμφανίστηκαν ως κομήτες είπαν την μλκια τους και τώρα κρύβονται στο λαγούμι 

Και μένα με πονάει αλλά τι να κάνω να πεθάνω??

Σιγά μην σκάσω για την κάρτα και τον πετσινο.

Είπαμε την κουμπωνω στο 2ο μέχρι να σκάσουν οι πυκνωτές της(στριξ είναι δεν μασάει)αν πάθει κάτι έχει εγγύηση και πάμε για rma μήπως παίξει 3080 δωρο😆🤫

Και εν αναμονή για νούμερα για να δω εάν αξίζει η 3090 έναντι της 3080 για να μπει στο κύριο σύστημα.

Συν ότι δεν γίνεται να μείνω χωρίς κάρτα , έρχεται το crysis στις 18/9😉

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εγώ θέλω να δω και μια δυνατή αντί πρόταση από αμδ ανάμεσα σε 3080/3090 γιατί ξαναλέω τα 10γβ της 3080 δεν μου κάθονται καλα

Εάν μου δώσει κάτι τέτοιο η αμδ γιατί όχι να μην τιμήσω.

Οκ θέλουμε απόδοση αλλά κοιτάμε και τη τσέπη μας ,ανάλογα τα οικονομικά του ο καθένας μας

3090 είπαμε..... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Αυτοί νομίζουν ότι θα δώσουν 200 ευρώ 1060 και με 205 θα αγοράσουν 1080 ti.Πραγματικά όποτε μπω για τους κατόχους turing κ ειδικά 2080 ti διαβάζω.Λες κ όλες οι προηγούμενες γενιές μένουν στάσιμες.

Εγώ πάντως στα 200 την δίνω την 1080ti μου :P 

Πριν τα leaks για εκεί σκόπευα. Τώρα με τις επιδόσεις που δώσανε είμαι και συζητήσιμος.

Όσον αφορά τα καρτόνια, άμα δω 3090 πάνω από 20-25% σε σχέση με την 3080 στα gaming benchmarks, την τσίμπησα. Αλλιώς θα αρκέστω στην 3080 για πλέμπουρες :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...