Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Rizas είπε

Μετά από αυτό για να προτιμήσει κάποιος AMD πρέπει να δώσει 25-30% καθαρό Performance boost 80-100 ευρώ κάτω αλλιώς δεν ..... Γιατί να αφήσεις τους καλούς drivers , to rtx και όλα τα υπόλοιπα καλούδια της NVIDIA για ένα τσακ παραπάνω  raster στην ίδια τιμή ή 50 ευρώ λιγότερα από την AMD ;; 

Και 25-30% περισσοτερο Performance και 100 ευρω κατω. Μαιστα. Και ενα ρετιρε στο Κολωνακι λεω εγω ή εξοχικο στην ραφηνα με θεα θαλασσα. Ρε πατε καλα, φιλανθρωπικο ιδρυμα ειναι οι αλλοι? 😅

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Βγαλτε ρε τα benchmarks να γινει χαμουλης. Μονο εκει θα φανουν οι πραγματικες διαφορες σε καθαρο raster. 

εκεί θα πέσουν σαγόνια.....

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, billeiros είπε

Η ουσία είναι μια πάντως.Εγω σαν κάτοχος ti που κλοκαρει καλά ουσιώδη αναβάθμιση σε raster  αν πάω σε 3080 δε θα δω.ενα 25% το κόβω avg.δλδ να σκοτωνα την κάρτα μου,στο 500αρι και αν, και να βάλω αλλά 350 για καλή υλοποίηση .και θα χω πιο λίγη vram.Απο την άλλη το αμέσως επόμενο προϊόν ήτοι 3090 κοστίζει τα διπλά για ένα 15% όπως ακούγεται? Δύσκολος γριφος

Αν και την έταξα στον μικρό ήδη την ti δεν το βιάζομαι....δεν υπάρχει λόγος.εχουμε να παίξουμε kai crysis

Ολοι οι κατοχοι 2080ti ειναι σε τρελο διλημα. Αυτο που θα εκανα εγω ειναι να περιμενω την AMD και την απαντηση της NVidia με καμια 3090 12GB στο 1000αρικο αν ηταν να κανω τραμπα. Αλλιως μονο 3090 στα 1400 και η 2080ti σε 2ο pc. Μονο αν δεν ειχα την δυνατοτητα να την κρατησω ΚΑΙ δεν με ενοιαζε το μαρουλι θα την πουλουσα οσο οσο να φυγει και βουρ για Strix 3090

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billeiros είπε

Οntopic είμαι μεγάλε.μπερδευεσαι.σε επίδοξους αγοραστές ampere απευθύνομαι.εσυ έχεις ampere και σχολιάζεις? Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.εδειξες το ποιόν σου κι εσύ .κι εγώ πονεμένος θα μουνα αν είχα τόσο καιρό rx580.το παραδέχομαι.τοσο καιρό θα δηλητηριαζοσασταν κάποιοι από το δηλητήριο σας.σας καταλαβαίνω.τωρα το φτυνετε κατά κουβάδες.

βλεπω τους μελλοντικους 3090 owners και καιγομαι απο ζηλια και φθονο, οπως πολυ σωστα εγραφες , γιαυτο 😛

ειμαι γνωστος φαν του οντοπικ και της κλαψας για την υλη αλλωστε.

παω τωρα λιγο να παρω τη σφουγγαριστρα να μαζεψω τα δηλητηρια. 

χυνω χυνω δηλητηριο τοση ωρα το χω κανει χαλια το πατωμα.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

εκεί θα πέσουν σαγόνια.....

Κραταω και το statement του Scott που λεει οτι θα δουμε ωραια πραγματα. Και οι τιμες φαινονται πολυ καλες οποτε δεν νομιζω Ελλαδα να τις δουμε αρκετα πιο ακριβες. Θα ηθελα να παω σε 3080 αλλα τα 700+ παρα ειναι πολλα ακομα και αν ειναι πιο vfm απο 3070 οποτε συμβιβασμος με 3070 που θα τα εχει τα 70-80fps στα 1440pUW στα πιο βαρια παιχνιδια.

• Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, billeiros said:

Συμβουλή προς ti owners. Μην καιγεστε να τις δώσετε όσο όσο  ειδικα τη δεδομένη χρονική στιγμή που το timing είναι το χειρότερο.απαξιωθηκε η κάρτα αλλά όχι όσο φαντάζεστε.περιμενετε τα γραφήματα των reviews.κατι μου βρωμαει με την όλη δουλειά .καλύτερα να πουλήσετε μετά όταν θα χουν καταλαγιάσει όλα και θα χουμε σαφή εικόνα.οτι νομίζετε ότι θα κερδίσετε τώρα θα το χάσετε από την τιμή της 3080 η οποία θα ναι στα ύψη .επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε σε μπανάνα κομμάτι και να θέλετε να την αλλάξετε μετα

Να μην περιμένουν όμως τις Big Navi, γιατί μπορεί να προκύψει κι από εκεί πρόβλημα.

9 minutes ago, Aten-Ra said:

Η λιανική τιμή περιέχει όλους τους φόρους.

Πως είναι δυνατόν στις ΗΠΑ να περιέχει όλους τους φόρους από την στιγμή που πολιτεία από πολιτεία έχει διαφορετικούς? Ειδικά Sales Tax...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χμ. 3070-3060 ή αντίστοιχη RDNA2 🤔

ΔΕΝ το περίμενα να δώσει ξανά δύναμη στην 70αρα σειρά πάντως, εξεπλάγην. Αλλά 500 ευρώ είναι αρκετα σεβαστό κάπως πόσο για μένα τον φτωχατζα δε μου πάει να δώσω αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα περιμένω να δω και την απάντηση της κόκκινης. ΠΡΕΠΕΙ ή να δώσει τα ίδια με ένα 50ευρω κάτω ή ενα τσικ παραπάνω στα 550 MSRP. 

Βέβαια ίσως μείνω και με την 5700ΧΤ μέχρι ΠΡΩΤΑ να μεταβώ σε 27αρα 1440p-144/165 από 24αρα 1080/144 που είμαι τώρα. 

Με 8700Κ στα 4.8, και Corsair SF600 (gold) θαρρώ οκ είμαστε από ρεύμα για 3070 ( τώρα ίσως αργότερα πάω στο SF750 αλλά βγαίνει συνεχώς Out of stock )

Επίσης μωρή Nvidia τι WD LEGION και σαχλες, δώσε εκεί Black Ops.Cold War bundle να γίνει χαμός

Συμφωνώ γιατι να βιαστείς  δεν σε βγάζει κάπου η 5700χτ με 1080 δεν νομίζω . Και μένα δεν την βλέπω κάπου  να έχει πρόβλημα η 2080s με 2560x1080 , άσε να δούμε τα street price και κάνα κανονικό raster , μετά μπορεί να κατέβουν οι τιμές και να βγουν 3070 16gb κτλ. Να δούμε και το Navi .. ενα μοντελακι  ανάμεσα στην 3080 και 3090... Να δεις και σε τι αναλύσεις θα παιχτούν μπουκάλες...οτι χάσεις τώρα μπορεί να το κερδίσεις λίγο αργότερα με τις διαθεσιμότητες κτλ που λέει και ο bill.  (Και εγώ πρέπει να πάω σε 1440 uw εδώ που τα λέμε για να έχουν νόημα και οι κάρτες εδώ που τα λέμε. ) 

Εγώ προσωπικά θα ξενερώσω περισσότερο αν υπάρχουν διαφορές σε pcie4. 

Επεξ/σία από dem
  • Like 1
Δημοσ.

Για να προτιμησει καποιος AMD αντι Ampere πρεπει:

Ιδια αποδοση με κατι extra (vram) σε τιμη 15%-20% πιο χαμηλα.

Καλυτερη απόδοση 15%-20% στην ιδια τιμη.

Δεν υπαρχει λογος για 50€ να επιλεξει ιδια αποδοση και προιον απο τους κοκκινους.

2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Πως είναι δυνατόν στις ΗΠΑ να περιέχει όλους τους φόρους από την στιγμή που πολιτεία από πολιτεία έχει διαφορετικούς? Ειδικά Sales Tax...

Νομιζω μιλαει για official nvidia store (οπου ειναι διαθεσιμο) MSRP στην Ευρωπη και οπου οι τιμες λιανικης περιλαμβανουν ΦΠΑ

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Να μην περιμένουν όμως τις Big Navi, γιατί μπορεί να προκύψει κι από εκεί πρόβλημα.

Πως είναι δυνατόν στις ΗΠΑ να περιέχει όλους τους φόρους από την στιγμή που πολιτεία από πολιτεία έχει διαφορετικούς?

Τι πρόβλημα να προκύψει.οποιος πουλησει τώρα θα μείνει και 1-2 μήνες χωρίς κάρτα ακόμη κ αν πάει σε 3080.εεπισης θα βγει χαμένος και τον εξήγησα το λογο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, billeiros said:

Τι πρόβλημα να προκύψει.

Αναλόγως το πόσο επιθετική τιμολογιακή πολιτική θα έχει, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις που θα έχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κραταω και το statement του Scott που λεει οτι θα δουμε ωραια πραγματα. Και οι τιμες φαινονται πολυ καλες οποτε δεν νομιζω Ελλαδα να τις δουμε αρκετα πιο ακριβες. Θα ηθελα να παω σε 3080 αλλα τα 700+ παρα ειναι πολλα ακομα και αν ειναι πιο vfm απο 3070 οποτε συμβιβασμος με 3070 που θα τα εχει τα 70-80fps στα 1440pUW στα πιο βαρια παιχνιδια.

40-50% το 3080 από το 2080ti

+20-25% (ή καμία έκπληξη ακόμα) το 3090 από το 3080

εγώ εκεί τις περιμένω σε raster

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dem είπε

Συμφωνώ γιατι να βιαστείς  δεν σε βγάζει κάπου η 5700χτ με 1080 δεν νομίζω . Και μένα δεν την βλέπω κάπου  να έχει πρόβλημα η 2080s με 2560x1080 , άσε να δούμε τα street price και κάνα κανονικό raster , μετά μπορεί να κατέβουν οι τιμές και να βγουν 3070 16gb κτλ. Να δούμε και το Navi .. ενα μοντελακι  ανάμεσα στην 3080 και 3090... Να δεις και σε τι αναλύσεις θα παιχτούν μπουκάλες...οτι χάσεις τώρα μπορεί να το κερδίσεις λίγο αργότερα με τις διαθεσιμότητες κτλ που λέει και ο bill.  

Εγώ προσωπικά θα ξενερώσω περισσότερο αν υπάρχουν διαφορές σε pcie4. 

Καλα 2080s σε 2560x1080 θα την πηγαινει μπαλα για 1-2 χρονια ακομα με πανω απο 80fps παντου στα high. Eδω την παλευω με 5700xt στα 3440x1440 και ειμαι στα 80-85fps σε λιγο πιο παλια παιχνιδια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Thresh είπε

στην ευρωπη αναφερεται...

δεν νομιζω οτι επιτρεπεται αναγραφη χωρις φπα στα καταστηματα, η μηπως οχι?

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

40-50% το 3080 από το 2080ti

+20-25% (ή καμία έκπληξη ακόμα) το 3090 από το 3080

εγώ εκεί τις περιμένω

Εκει θα εινα ναι. Η 3090 ειναι αντικαταστατης της Titan εξου και τα 24gb vram και σαν τιμη ειναι εξαιρετικη για Titan μοντελο. Το καλυτερο ειναι αγορα 3080 για οσους ειναι να πατε σε 3090 και λιγη υπομονη για 3080ti που θα εχει σημαντικα χαμηλοτερη τιμη απο 3090 με ιδιο performance. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...