Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, iazriel είπε

Πάντως χαζεύοντας λίγο τις 3080, εκτός από τις Aorus και Strix που είναι κούκλες, από τις άλλες υλοποιήσεις ξεχωρίζω μόνο την Zotac Trinity. Από την άλλη, δεν ξέρω τι κάπνιζαν στην Palit όταν σχεδίαζαν τις νέες κάρτες...

Όντως οι Aorus και Strix οπτικά είναι καλύτερες. Δεν φτάνουν όμως την FE που είναι κόσμημα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που έχει κάνει η πράσινη και ο πέτσινος, πρέπει να διδάσκεται στο τμήμα marketing όλων των ανάλογων πανεπιστημίων. 

Η κυκλοφορία με όρους τιμών και επιδόσεων φαίνεται να είναι πολύ καλή...  

Προβλέπω ότι τις Ampere θα τις αρμέξει για αρκετό καιρό.

Εγώ αφού δω τις real επιδόσεις λέω να χτυπήσω μια 3080, πιστεύω θα τερματίζει επιτέλους σε 1440p/165hz.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Darthvader είπε

Όντως οι Aorus και Strix οπτικά είναι καλύτερες. Δεν φτάνουν όμως την FE που είναι κόσμημα...

όντως από τις πιο ωραίες founders.....

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Την 3090 λες ε???

Εγώ την θέλω και σκέτο pcb δεν έχω θεμα σας δίνω το κουφάρι εάν θελετε😆

• Like 1
Δημοσ.

Και θα βγάλει λέει η ΑMD καμιά reference με blower πάλι, lol 🤣🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ. 3070-3060 ή αντίστοιχη RDNA2 🤔

ΔΕΝ το περίμενα να δώσει ξανά δύναμη στην 70αρα σειρά πάντως, εξεπλάγην. Αλλά 500 ευρώ είναι αρκετα σεβαστό κάπως πόσο για μένα τον φτωχατζα δε μου πάει να δώσω αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα περιμένω να δω και την απάντηση της κόκκινης. ΠΡΕΠΕΙ ή να δώσει τα ίδια με ένα 50ευρω κάτω ή ενα τσικ παραπάνω στα 550 MSRP. 

Βέβαια ίσως μείνω και με την 5700ΧΤ μέχρι ΠΡΩΤΑ να μεταβώ σε 27αρα 1440p-144/165 από 24αρα 1080/144 που είμαι τώρα. 

Με 8700Κ στα 4.8, και Corsair SF600 (gold) θαρρώ οκ είμαστε από ρεύμα για 3070 ( τώρα ίσως αργότερα πάω στο SF750 αλλά βγαίνει συνεχώς Out of stock )

Επίσης μωρή Nvidia τι WD LEGION και σαχλες, δώσε εκεί Black Ops.Cold War bundle να γίνει χαμός

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Και θα βγάλει λέει η ΑMD καμιά reference με blower πάλι, lol 🤣🤣

Twin fan θα ειναι εχει ψιλοδιαρευσει.

• Like 1
Δημοσ.

Η ουσία είναι μια πάντως.Εγω σαν κάτοχος ti που κλοκαρει καλά ουσιώδη αναβάθμιση σε raster  αν πάω σε 3080 δε θα δω.ενα 25% το κόβω avg.δλδ να σκοτωνα την κάρτα μου,στο 500αρι και αν, και να βάλω αλλά 350 για καλή υλοποίηση .και θα χω πιο λίγη vram.Απο την άλλη το αμέσως επόμενο προϊόν ήτοι 3090 κοστίζει τα διπλά για ένα 15% όπως ακούγεται? Δύσκολος γριφος

Αν και την έταξα στον μικρό ήδη την ti δεν το βιάζομαι....δεν υπάρχει λόγος.εχουμε να παίξουμε kai crysis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβουλή προς ti owners. Μην καιγεστε να τις δώσετε όσο όσο  ειδικα τη δεδομένη χρονική στιγμή που το timing είναι το χειρότερο.απαξιωθηκε η κάρτα αλλά όχι όσο φαντάζεστε.περιμενετε τα γραφήματα των reviews.κατι μου βρωμαει με την όλη δουλειά .καλύτερα να πουλήσετε μετά όταν θα χουν καταλαγιάσει όλα και θα χουμε σαφή εικόνα.οτι νομίζετε ότι θα κερδίσετε τώρα θα το χάσετε από την τιμή της 3080 η οποία θα ναι στα ύψη .επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε σε μπανάνα κομμάτι και να θέλετε να την αλλάξετε μετα

Εγώ προσωπικά αναμένω big navi και 3080ti η ο,τι @@@ βγάλουν.με παγιωμένες τιμές και ξεκάθαρο τοπίο.

Και πάνω απ' όλα μη βλέπετε το msrp των fe.μια καλή 3080 στα 800-900 θα  παίξει στο Ελλαντα.

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενταξει sad violin, πανικος ή ψυχραιμια, και τα λοιπα, αλλα οπως θα λεγε κι ο fulgor εχετε κι ενα νηματακι να τα λυσετε, σε ποιο παιδι η ανιψι θα τις δωσετε, και που θα κυμανθουν οι μεταχειρισμενες ti. μην κλαιτε μονο για το offtopic των αλλων και οχι το δικο σας.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Kwsths67 είπε

Λαθος κανεις, το retail price σημαινει λιανικης και οχι wholesale price χονδρικης. Ο φορος μπαινει πανω απο το msrp.

Η λιανική τιμή περιέχει όλους τους φόρους.

23 λεπτά πριν, petranthe είπε

Αυτό που έχει κάνει η πράσινη και ο πέτσινος, πρέπει να διδάσκεται στο τμήμα marketing όλων των ανάλογων πανεπιστημίων. 

Η κυκλοφορία με όρους τιμών και επιδόσεων φαίνεται να είναι πολύ καλή...  

Προβλέπω ότι τις Ampere θα τις αρμέξει για αρκετό καιρό.

Εγώ αφού δω τις real επιδόσεις λέω να χτυπήσω μια 3080, πιστεύω θα τερματίζει επιτέλους σε 1440p/165hz.

Τι έκανε δηλαδή από θέμα marketing ??

Επεξ/σία από Aten-Ra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Χμ. 3070-3060 ή αντίστοιχη RDNA2 🤔

ΔΕΝ το περίμενα να δώσει ξανά δύναμη στην 70αρα σειρά πάντως, εξεπλάγην. Αλλά 500 ευρώ είναι αρκετα σεβαστό κάπως πόσο για μένα τον φτωχατζα δε μου πάει να δώσω αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα περιμένω να δω και την απάντηση της κόκκινης. ΠΡΕΠΕΙ ή να δώσει τα ίδια με ένα 50ευρω κάτω ή ενα τσικ παραπάνω στα 550 MSRP. 

Βέβαια ίσως μείνω και με την 5700ΧΤ μέχρι ΠΡΩΤΑ να μεταβώ σε 27αρα 1440p-144/165 από 24αρα 1080/144 που είμαι τώρα. 

Με 8700Κ στα 4.8, και Corsair SF600 (gold) θαρρώ οκ είμαστε από ρεύμα για 3070 ( τώρα ίσως αργότερα πάω στο SF750 αλλά βγαίνει συνεχώς Out of stock )

Επίσης μωρή Nvidia τι WD LEGION και σαχλες, δώσε εκεί Black Ops.Cold War bundle να γίνει χαμός

Μετά από αυτό για να προτιμήσει κάποιος AMD πρέπει να δώσει 25-30% καθαρό Performance boost 80-100 ευρώ κάτω αλλιώς δεν ..... Γιατί να αφήσεις τους καλούς drivers , to rtx και όλα τα υπόλοιπα καλούδια της NVIDIA για ένα τσακ παραπάνω  raster στην ίδια τιμή ή 50 ευρώ λιγότερα από την AMD ;;  

Δυστυχώς περίμενα να κάνει θόρυβο η AMD αυτή την γενιά όπως έκανε και με τα CPU αλλά μετά από αυτό που δείξανε χθες δεν δίνω και πολλές ελπίδες ...μακάρι να βγω ψεύτης .

Επεξ/σία από Rizas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rofl είπε

ενταξει sad violin, πανικος ψυχραιμια και τα λοιπα, αλλα οπως θα λεγε κι ο fulgor εχετε κι ενα νηματακι να τα λυσετε, σε ποιο παιδι η ανηψι θα τις σπρωξετε, και που θα κυμανθουν οι μεταχειρισμενες ti. μην κλαιτε μονο για το offtopic των αλλων και οχι το δικο σας.

Οntopic είμαι μεγάλε.μπερδευεσαι.σε επίδοξους αγοραστές ampere απευθύνομαι.εσυ έχεις ampere και σχολιάζεις? Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.εδειξες το ποιόν σου κι εσύ .κι εγώ πονεμένος θα μουνα αν είχα τόσο καιρό rx580.το παραδέχομαι.τοσο καιρό θα δηλητηριαζοσασταν κάποιοι από το δηλητήριο σας.σας καταλαβαίνω.τωρα το φτυνετε κατά κουβάδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαλτε ρε τα benchmarks να γινει χαμουλης. Μονο εκει θα φανουν οι πραγματικες διαφορες σε καθαρο raster. Επισης η 3070ti απο που ξεφυτρωσε? 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...