Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω να κάνουν τα ίδια λάθη οι κόκκινοι γιατί είναι last chance η φάση. Αν βγάλουν πίτσες μετά θα αργήσει να φύγει η βρώμα ακόμα και αν ψεκάσουν με τόνους fresh air

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, narta είπε

Δεν νομίζω να κάνουν τα ίδια λάθη οι κόκκινοι γιατί είναι last chance η φάση. Αν βγάλουν πίτσες μετά θα αργήσει να φύγει η βρώμα ακόμα και αν ψεκάσουν με τόνους fresh air

Mπα, εγω νομιζω ότι οσο περναει ο καιρος τοσο θα καλυτερεύουν τα πραγματα. Μην ξεχνας οτι ολα αυτα σχεδιαστηκαν 2-3 χρονια πριν, οταν ακομα δεν ειχαν λεφτα και ολα τα resources πηγαιναν στους ryzen

Επισκέπτης

Δεν είναι θέμα λαθών. Απλά η NVIDIA είναι μεγαλύτερη εταιρεία και μπορεί να διορθώνει πολύ πιο γρήγορα ότι θέματα προκύπτουν στο software, και ίσως έτσι να "κρύβονται" ορισμένα προβλήματα στους drivers αφού μετά από 1 ή το πολύ 2 updates έχουν λυθεί. Σαφώς και η NVIDIA έχει κάποια bugs στους drivers της αλλά κυρίως αφορούν μεμονωμένα παιχνίδια και γενικότερα είναι δευτερεύουσας σημασίας, τουλάχιστον για τους περισσότερους..

3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Δεν είναι θέμα λαθών. Απλά η NVIDIA είναι μεγαλύτερη εταιρεία και μπορεί να διορθώνει πολύ πιο γρήγορα ότι θέματα προκύπτουν στο software, και ίσως έτσι να "κρύβονται" ορισμένα προβλήματα στους drivers αφού μετά από 1 ή το πολύ 2 updates έχουν λυθεί. Σαφώς και η NVIDIA έχει κάποια bugs στους drivers της αλλά κυρίως αφορούν μεμονωμένα παιχνίδια και γενικότερα είναι δευτερεύουσας σημασίας, τουλάχιστον για τους περισσότερους..

Τωρα μη λεμε οτι δεν ειναι λαθη. Προβληματα στυλ 5700x bsod/crashes για τοσους μηνες δεν υπηρχαν σε τετοια εκταση ΠΟΤΕ στην πρασινη. Οσο μικρη εταιρια και αν εισαι, αν η εικονα σου εχει πεσει σε κατασταση π..κ. εμπλοκη, αφηνεις τα αλλα και τα διορθωνεις. Λεγαμε υπερβολες για τα ασχημα drivers και φανμποιλα πρασινη αλλα τα εκαναν σκατα τοσους μηνες και αλλο ενα τετοιο γιουσουρουμ και τελος

• Like 2

Το θεμα ειναι ποσα παιχνιδια θα ειναι RTX ON ready γιατι την τελευταια φορα μας υποσχεθηκε παρελαση απο μοντελα και μεχρι τωρα ειδαμε 5 γριες με τα βυζια (fps) στο πατωμα 😆

32 λεπτά πριν, narta είπε

Το θεμα ειναι ποσα παιχνιδια θα ειναι RTX ON ready γιατι την τελευταια φορα μας υποσχεθηκε παρελαση απο μοντελα και μεχρι τωρα ειδαμε 5 γριες με τα βυζια (fps) στο πατωμα 😆

Σε ποτίζει όμως μπόμπες (DLSS) και αμέσως τα βυζιά κάνουν bounce πίσω.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Σε ποτίζει όμως μπόμπες (DLSS) και αμέσως τα βυζιά κάνουν bounce πίσω.😁

Το DLSS στην v2.0 μορφη ειναι πολυ καλο και θεωρω οτι στο v3.0 θα ειναι ακομα καλυτερο. Οι τεχνολογιες υπαρχουν το implementation υστερει. Το RTX μεχρι σημερα ειναι εμπορικη αποτυχια λογο μη υποστηριξης.

Επεξ/σία από narta

Στις 21/5/2020 στις 1:18 ΠΜ, jmirko15 είπε

Υπάρχουν ημερομηνίες για ampere ή navi; Ή να είχαμε να λέγαμε; :P

Και απαντάω στον εαυτό μου, ίσως Σεπτέμβριο

https://videocardz.com/newz/amd-nvidia-next-generation-gpus-expected-in-september

10 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Και απαντάω στον εαυτό μου, ίσως Σεπτέμβριο

https://videocardz.com/newz/amd-nvidia-next-generation-gpus-expected-in-september

Ακόμα όλα εικασίες είναι για ημερομηνίες κι απ'τις δύο πλευρές. Ίσως ανακοινωθούν προς Αύγουστο και κυκλοφορήσουν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, ποιος ξέρει. Για ampere αυτό βέβαια, για big navi, no idea. Θα'λεγα πως με το cyperbunk και τις νέες κονσόλες να έρχονται, ίσως το βιάσουν λιγάκι αλλά και πάλι... εικασίες.

• Like 2

35 λεπτά πριν, SabbathBloodySabbath είπε

νέες κονσόλες να έρχονται

Θα εξαρτηθουν πολλα απο την τιμη των νεων κονσολών. Αν ειναι εως 500€ τοτε θα δουμε μεγαλες ανατροπες και σε τιμες και σε διαθεσιμοτητες.

Μόλις τώρα, narta είπε

Θα εξαρτηθουν πολλα απο την τιμη των νεων κονσολών. Αν ειναι εως 500€ τοτε θα δουμε μεγαλες ανατροπες και σε τιμες και σε διαθεσιμοτητες.

Για τιμές πολύ αμφιβάλλω αν είναι κάτω από 800 μια (υποτιθέμενη) 3080, όσο και να κοστίζουν οι κονσόλες. Για διαθεσιμότητες, ό,τι είπα και πιο πάνω. Θέλω να πιστεύω λόγω κονσολών & cyberpunk συν το γεγονός πως, αρκετός κόσμος "κρατιέται" για next gen gpu, ίσως το τρέξουν ένα τσικ παραπάνω. Απ'την άλλη, σε πιο οικονομικές καταστάσεις, οι turing ακόμα πουλάνε μια χαρά, οπότε ποιος ξέρει. Στην τελική, ακόμα οι φούρνοι οι 580 μοσχοπουλάνε!

16 λεπτά πριν, SabbathBloodySabbath είπε

Για τιμές πολύ αμφιβάλλω αν είναι κάτω από 800 μια (υποτιθέμενη) 3080, όσο και να κοστίζουν οι κονσόλες. Για διαθεσιμότητες, ό,τι είπα και πιο πάνω. Θέλω να πιστεύω λόγω κονσολών & cyberpunk συν το γεγονός πως, αρκετός κόσμος "κρατιέται" για next gen gpu, ίσως το τρέξουν ένα τσικ παραπάνω. Απ'την άλλη, σε πιο οικονομικές καταστάσεις, οι turing ακόμα πουλάνε μια χαρά, οπότε ποιος ξέρει. Στην τελική, ακόμα οι φούρνοι οι 580 μοσχοπουλάνε!

Αμα εχεις 3060 με αποδοση 2080 στα 400€ δεν μπορεις να εχεις τις Turing να μην γκρεμοτσακιστουν. Επισης αν εχεις αποδοση 2080 σε κονσολα του 500αρικου δεν θα μπορεις να κοστολογεις ΜΟΝΟ την 3080 800€ και την 3080ti στα 1300€. Ασε που θα εχεις και κατι απο απεναντι να μιλαει πλεον (αν και περιμενουμε να δουμε αν θα μιλαει η απλα θα κανει αγκου)

• Like 1

7 λεπτά πριν, narta είπε

Αμα εχεις 3060 με αποδοση 2080 στα 400€ δεν μπορεις να εχεις τις Turing να μην γκρεμοτσακιστουν. Επισης αν εχεις αποδοση 2080 σε κονσολα του 500αρικου δεν θα μπορεις να κοστολογεις ΜΟΝΟ την 3080 800€ και την 3080ti στα 1300€. Ασε που θα εχεις και κατι απο απεναντι να μιλαει πλεον (αν και περιμενουμε να δουμε αν θα μιλαει η απλα θα κανει αγκου)

Αν ισχύουν οι αποδόσεις αυτές, δεν υπάρχει περίπτωση να'ναι στα 400 ευρώ μια 3060. Τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ, και σύμφωνα με τις συνήθεις πρακτικές της nvidia. Και χώρια απ'αυτό, ακόμα και να ισχύσει το 400άρι, ίσως ισχύσει στο Αμέρικα. Δες π.χ. τους νέους intel. 10600k, Αμερική (απ΄ό,τι έχω δει τουλάχιστον) ~270$, Ελλάδα ~350€ (πλαίσιο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...