rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, reddie.k είπε Για κάνε και συ μιά πρόβλεψη λοιπόν. Πρόβλεψη Idealo.de Γερμανία: 3070 στα 600 ευρώ, η 3080 στα 850 και η 3090 στα 1800 ευρώ. ναι σιγα που τα τα 700usd θα γινουν 850. εκτος κι αν μιλαει για καμια overkill υλοποιηση. στη γερμανια πουλανε founders οποτε δεν τους παιρνει να κανουν βλακειες οπως εδω. ιδιο MSRP με τις προηγουμενες θα εχει. οτι επαιζε με τις προηγουμενες θα παιζει και τωρα, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
kostiger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μονο ο Χορταρεας δεν εχει κανει προβλεψη ακομα..
mtifosi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, rofl είπε ok μεχρι κι ο jensen αδειασε τη σειρα 20X. εσυ συνεχισε να τη θεωρεις υπερεπιτυχημενη Αυτο καταλαβες εσυ απο αυτο που ειπε οτι αδειασε την 20χ σειρα. Οποιος εχει 2000 σειρα μπορει αν θελει να μην αναβαθμισει γιατι rtx και dx 12.2 θα τα εχει σε αντιθεση με τους pascal users. Παντα οι περισσοτεροι αναβαθμιζουν ανα δυο γενιες. Δεν την θεωρω εγω πετυχημενη αλλα τα αποτελεσματα της nvidia που καλο ειναι να τα κοιτας πρωτα.
reddie.k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Κανένα διαγωνισμό. Δεν συμφωνείς με την πρόβλεψή μου, οπότε θα έχεις και εσύ κάποια που μπορεί να είναι πιο σωστή. Κουβέντα κάνουμε και θέλω να μάθω τη δική σου εκτίμηση, με εκτίμηση😁
Coppermine Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ποσα refresh θα κάνω στο caseking μέχρι να ανοίξουν οι κωδικοί....😀 2
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν εχουν νοημα οι προβλεψεις γιατι οπως αναφερθηκε και πιο πισω παιζουν 2 πραγματα ρολο α)Διαθεσιμοτητα/ζητηση,ειδικα τον πρωτο μηνα β)τιμες 3ων εταιρειων αναλογα την υλοποιηση. Η 3080 Asus Strix/Evga Ftw,ανετα τις βλεπω να φτανουν τα 950-1000ευρω οπως παλιοτερα. Τελος με τοση διαφημιση γυρω απο το Cyberpunk,θα μου κανει εντυπωση αν στην πραξη δεν δουμε bundle με αυτο και το Call of duty. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε 400$ (Digital) δε το λες τόσο DoA Αυτό ελέγχεται..
reddie.k Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, rofl είπε ναι σιγα που τα τα 700usd θα γινουν 850. εκτος κι αν μιλαει για καμια overkill υλοποιηση. στη γερμανια πουλανε founders οποτε δεν τους παιρνει να κανουν βλακειες οπως εδω. ιδιο MSRP με τις προηγουμενες θα εχει. οτι επαιζε με τις προηγουμενες θα παιζει και τωρα, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη Κοντός ψαλμός, αλληλού-ια.
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, mtifosi είπε Αυτο καταλαβες εσυ απο αυτο που ειπε οτι αδειασε την 20χ σειρα. Οποιος εχει 2000 σειρα μπορει αν θελει να μην αναβαθμισει γιατι rtx και dx 12.2 θα τα εχει σε αντιθεση με τους pascal users. Παντα οι περισσοτεροι αναβαθμιζουν ανα δυο γενιες. Δεν την θεωρω εγω πετυχημενη αλλα τα αποτελεσματα της nvidia που καλο ειναι να τα κοιτας πρωτα. ok οk χιλια δικια εχεις.
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Τωρα τι προβλεψεις να γινουν αναμενουμε benchmarks και επειτα τιμες στα σοβαρα καταστηματα και υπομονη μεχρι την παρουσιαση της Λιζας και Δεκεμβριο τσιμπαμε νεο καρτονι. Εχουμε τοσα παιχνιδια να παιξουμε το backlog ειναι τεραστιο που με την καρτα που εχω να μεινω για 3-4 χρονια δεν θα εχω θεμα σε αυτα που θελω να παιξω. Αλλα το μικροβιο μας κανει να αναβαθμιζουμε. Οποτε οταν οι τιμες ειναι λογικες γιατι οχι. 2
rofl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για τις τιμες θα παιξει και ρολο η amd. τωρα ναι real performance θελουμε να δουμε, και στις τιμες οτι μπορει ο καθενας θα κανει Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2020 από rofl
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Brute είπε Η πιο τρομακτική διαφορά είναι αυτή: !!!! Άντε μπας και εξαφανιστεί το stuttering επιτέλους.. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Τωρα τι προβλεψεις να γινουν αναμενουμε benchmarks και επειτα τιμες στα σοβαρα καταστηματα και υπομονη μεχρι την παρουσιαση της Λιζας και Δεκεμβριο τσιμπαμε νεο καρτονι. Εχουμε τοσα παιχνιδια να παιξουμε το backlog ειναι τεραστιο που με την καρτα που εχω να μεινω για 3-4 χρονια δεν θα εχω θεμα σε αυτα που θελω να παιξω. Αλλα το μικροβιο μας κανει να αναβαθμιζουμε. Οποτε οταν οι τιμες ειναι λογικες γιατι οχι. Με την 3080 να είναι τόσο τούμπανο και σε τέτοια τιμή σιγά μην περιμένουν 2 μήνες την Lisa. Ίσως θα πρέπει να τις βγάλει νωρίτερα, ο πέτσινος ανατρέπει πολλά με αυτό το 699 της 3080..
vste Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2020 Ανυπομονω για 3060 τιμη/επιδοσεις. Σε συνδιασμο με τους νεους Ryzen. Μετα απο 4+ χρονακια ηρθε η ωρα για το νεο mid range gaming pc. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις