thanosAIAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Το σημαντικό στο gsync compatible monitor ή στο free sync είναι να υποστηρίζει LFC (low Frame rate Compensation). Οπότε όποτε πέφτει κατω απο το range πχ 48 fps, διπλασιάζει τα frames και τη συχνότητα. Δηλαδή τα 30 fps γίνονται 60 fps στα 60 Hz. Οπότε δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το ξέρω γιατι το δουλεύω και είναι τέλειο! Παίζω με 30+ fps καμια φορά και είναι smooth... Φαντάζομαι στο gsync έχει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο. Το πρόβλημα είναι το brightness flickering Που απ'ότι φαίνεται επηρεάζει περισσότερο VA panels. Δηλαδή, όταν το frame-rate είναι κοντά στο όριο του free-sync, πχ 47 fps με όριο το 48, τη μια στιγμή τα 47 fps θα γίνονται 94 fps (47χ2) στα 94 Hz και μόλις πάνε στα 48, θα γίνονται 48 fps στα 48 Hz. Όμως το brightness των οθονών είναι συνάρτηση του ρυθμού ανανέωσης. Οπότε απο τα 96 Hz στα 48 Hz και πισω και ξανά, θα έχεις διαφορετικές φωτεινότητες στην οθόνη και άρα flickering! Δεν είναι το ίδιο έντονο σε όλα τα μοντέλα. Είναι ο λόγος που είχα αλλάξει 3 οθόνες. Τα λέω προς ενημέρωση, όχι να κάνω τον έξυπνο, μην παρεξηγηθώ. Sorry για το off topic, απλα είδα ότι απασχόλησε πολύ το θέμα και είπα να πω και γω την εμπειρία μου. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, DJTaurus είπε 15% του die size είναι τα RT/Tensor μόνο! Kαι πολύ ειναι θα προτιμούσα όλος ο πυρήνας να είναι για perf...μόνο Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από sotirisxp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Οπότε δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Το ξέρω γιατι το δουλεύω και είναι τέλειο! Παίζω με 30+ fps καμια φορά και είναι smooth... οποτε βλεποντας την υπογραφη σου, το lfc παιζει και σε nvidia καρτες, σωστα? παντως oπως ειπα παραπανω πρεπει να το υποστηριζει και το μονιτορ οχι μονο o driver. Επισης το οτι τα VA πιθανον να εχουν flickering στα χαμηλα framerates, ειναι προβλημα αμιγως των panel. Τα ips παιζουν σαφως καλυτερα, και τα καλα ips παιζουν καλα σε ολα τα rates και σε latency και flicker free. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Στο δικό μου το IPS FreeSync που είναι και της πλάκας μια χαρά παίζει το G-Sync Compatible, τούμπανο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 500w?!? THE LOLS!!! 🤣🤣🤣 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Πάλι δεν έδωσαν drivers όπως με τις Turing.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, narta είπε 500w?!? THE LOLS!!! 🤣🤣🤣 480W έχω όταν δουλεύω και τις δύο RTX 2080 (αν και προτιμώ να τις ρίχνω στα 2*180=360W και να χάνω 10% επιδόσεις). Αν δεν είναι πολύ πιο ισχυρή από δύο RTX 2080 στα 500W σε computational tasks (δε μιλάω για games) τότε θα είναι epyc fail! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Δεν θα το έλεγα ακριβώς βάρος αλλά σίγουρα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια στα γραφικά. Αλλάζει το game. Πρέπει επιτέλους σιγά σιγά να φύγουμε από τις τεχνικές που βλέπουμε 15 χρόνια τώρα και ειδικά τώρα που θα το υποστηρίζουν και οι κονσόλες μακάρι να γίνει πιο ευρεία η υιοθέτηση του.. Να σου πω το κρίμα μου, στο Shadow of the Tomb Raider και στο Metro, το RT δεν μου άλλαξε το παιχνίδι τόσο όπως λες, ειδικά στο SOTTR. Από την άλλη άλλαζε τα φώτα στις επιδόσεις σίγουρα Ή για να το θέσω καλύτερα, για το perf impact δεν έπαιρνα το ανάλογο καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Control δεν έπαιξα αλλά από τα βίντεο που είδα, εκεί φαινόταν τουλάχιστον πιο έντονη η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από iazriel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotas16 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 450w από psu και 50 από PciE? Αφήνουν και 25w headroom για κάνα ΟC xD Δεν παίζει αυτό ρε σεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, rofl είπε οποτε βλεποντας την υπογραφη σου, το lfc παιζει και σε nvidia καρτες, σωστα? παντως oπως ειπα παραπανω πρεπει να το υποστηριζει και το μονιτορ οχι μονο o driver. Επισης το οτι τα VA πιθανον να εχουν flickering στα χαμηλα framerates, ειναι προβλημα αμιγως των panel. Τα ips παιζουν σαφως καλυτερα, και τα καλα ips παιζουν καλα σε ολα τα rates και σε latency και flicker free. Ναι μια χαρά δουλεύει, το επιβεβαιώνω. Και το demo της nvidia το pendulum οπου τεστάρεις τα πάντα δουλεύει. Εκεί μπορείς να τσεκάρεις άνετα το LFC και το αν εχει μεγάλο brightness flickering. H AMD επίσημα δεν έχει τετοιο demo. Υπάρχει ενα παλιο με ένα ανεμόμυλο που είσε διαρευσει, αλλα δεν είναι επίσημο. Και εκεί δουλεύει. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από thanosAIAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Αυτό που δεν δίνουν drivers με ξεπερνάει. Μα οι YTers είναι για να κάνουν reviews δεν τις θέλουν για paperweights.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτό που δεν δίνουν drivers με ξεπερνάει. Μα οι YTers είναι για να κάνουν reviews δεν τις θέλουν για paperweights.. Για να μην υπάρξουν διαρροές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Να πω την αληθεια και εγω παντα κλειστο το εχω το καθε ειδους sync. Δεν εχω tearing και εχω κανει και αυτο που λες. Παλαιοτερα ναι,ειχα και το ενεργοποιουσα αλλα πλεον πουθενα. Όχι δεν έχεις. Δεν βλέπεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι δεν έχεις. Δεν βλέπεις Και να εχω και να μη το βλεπω,τοτε ποιο το προβλημα? Εφοσον δεν ειναι αντιληπτο,ολα οκ. Αν και επιμενω πως δεν εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι δεν έχεις. Δεν βλέπεις στα μεγαλα refresh rates με frametime 6-7, και ακομα μικροτερο στα 240 δυσκολα το βλεπεις. και στα περισσοτερα VA μαλλον ειναι και καλυτερα κλειστο tbh, αφου στα ψηλα δεν πολυφαινεται, και στα χαμηλα μπορει να βγαλει flickering. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2020 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις