Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Και κάποια στιγμή θα βγει η 3080ti με 16gb στα 1200 και μείον 7 % από 3090 και θα κλαις το διχίλιαρο

16gb δεν προκειται να δωσει γιατι θα χρειαστει 512-bit bus (αδιανοητο μιας και η 3090 εχει 384-bit) ειτε να δωσει 256bit (επισης αδιανοητο γιατι θα την πνιξει απο θεμα bw)

10GB και 20GB εκδοσεις μονο

Επεξ/σία από narta
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Crus είπε

3090=2080ti+30-35%

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα, αν δώσει τόσο λιγο rasterization uplift ο πέτσινος και με τόσο μεγάλο πυρήνα/κατανάλωση λόγω κουλαμάρας της sammy, τον περιμένει δυσάρεστη RDNA2 έκπληξη και σε 6 μήνες θα ξαναέχουμε launch (σε TSMC αυτή τη φορά).😁

Επεξ/σία από ilos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilos είπε

σε 6 μήνες θα ξαναέχουμε launch (σε TSMC αυτή τη φορά).😁

6 μηνες για επανασχεδιασμο και launch προιοντος δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και αν ο Jensen κανει επικληση στον Cthulhu 

Επεξ/σία από narta

2 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Άρα μιλάμε για 3070 στα 600 με τις καλές υλοποιήσεις να πάνε για 700άρι και η 3080 custom να πάει για 900αρι; 

Αν η 3070 παει στα 600 παμε σε αλλες παραλιες πιο ωραιες.

Φετο εχει ngreedia margins squeeze μου ειπε ενα πουλακι απο την AMD 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ilos είπε

ΤΥο έχω ξαναγράψει παλιότερα, αν δώσει τόσο λιγο rasterization uplift ο πέτσινος και με τόσο μεγάλο πυρήνα/κατανάλωση λόγω κουλαμάρας της sammy, τον περιμένει δυσάρεστη RDNA2 έκπληξη και σε 6 μήνες θα ξαναέχουμε launch (σε TSMC αυτή τη φορά).😁

Αυτό λέω και εγώ , αλλά όταν βγει το Rdna2 τα προβλήματα θα τα έχουν τα most πλεμπα yields από ( και ) 3080 και κάτω . Με βάση τα leaks λέμε τώρα και λόγια αέρα. 

Επειδή βιάζεται ο πετσινος όμως, τα leaks μυρίζουν κακό performance/watt ratio, που δεν με νοιάζει  και τα AMD κονσολο gpu είναι super , δεν γίνεται ο μπλεμπας εγώ να μην περιμενω την Λίζα στο desktop που θα βγάλει κάτι καλό στο mid high και  να πέσω με τα μούτρα στην 3080 και μετά από κάνα 8μηνο να ψαχνομαι να πουλήσω πάλι. 

Επεξ/σία από dem
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, narta είπε

Αν η 3070 παει στα 600 παμε σε αλλες παραλιες πιο ωραιες.

Φετο εχει ngreedia margins squeeze μου ειπε ενα πουλακι απο την AMD 

Που πάει να πει; :P Κοιτάμε προς AMD στα 600; 

Εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για 1440p High refresh rate εναλλακτικά 1080p 240Hz προσωπικά :P 

Αν και να σου πω την αλήθεια νομίζω το 144 με τα 240 δεν εχει τοση διαφορα. Πιο γόρθ το 2Κ 144Hz imo γιατί εκεί βλέπεις διαφορά ούτως ή αλλως 

Επεξ/σία από thetiesthatbind

1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Που πάει να πει; :P Κοιτάμε προς AMD στα 600; 

Εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για 1440p High refresh rate εναλλακτικά 1080p 240Hz προσωπικά :P 

Λογικα και με μια 3060 καλυμμενος εισαι εκτος αν θες RT On. Σε τετοια περιπτωση θα πλερω 3090 

• Like 1

3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Η AMD έχει αυτή την στιγμή κάρτα σαν την 2060 στα 300 ευρώ, την 5600ΧΤ. Είναι απίθανο ο αντικαταστάτης της να έχει 40-50% παραπάνω perf;

Ακριβως επειδη περυσι εβγαλε την 5600xt σε αυτη την τιμη,μου φαινεται αδυνατο σε μολις 1χρονο μετα στα ιδια λεφτα να προσφερει 50% πανω και ξαφνικα να φτασει την 2080ti οπως το θετεις.

Για να εχει 300ευρω η καρτα που λες,πρεπει να εχει και αναλογα χαμηλοτερο MSRP. Αν σκεφτουμε οτι το 2019 δεν καταφερε να φτασει την 2080ti με την ακριβοτερη Radeon 7,ε ναι μου φαινεται αδυνατο να γινει ξαφνικα τωρα.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αν σκεφτουμε οτι το 2019 δεν καταφερε να φτασει την 2080ti με την ακριβοτερη Radeon 7,ε ναι μου φαινεται αδυνατο να γινει ξαφνικα τωρα.

Και με τον Faildozer δεν εφτασε την Intel και τωρα η δευτερη εχει βγαλει το τηλεσκοπιο Hubble και την κοιταει. Ολα απο καπου αρχιζουν.

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Ακριβως επειδη περυσι εβγαλε την 5600xt σε αυτη την τιμη,μου φαινεται αδυνατο σε μολις 1χρονο μετα στα ιδια λεφτα να προσφερει 50% πανω και ξαφνικα να φτασει την 2080ti οπως το θετεις.

Για να εχει 300ευρω η καρτα που λες,πρεπει να εχει και αναλογα χαμηλοτερο MSRP. Αν σκεφτουμε οτι το 2019 δεν καταφερε να φτασει την 2080ti με την ακριβοτερη Radeon 7,ε ναι μου φαινεται αδυνατο να γινει ξαφνικα τωρα.

Ε και τι θα βγάλει απέναντι στην 3060; Τίποτα; Το Q1 του 2021 θα βγει η 3060 με +30% τουλάχιστον από 2060. Η AMD δεν θα βγάλει κάποια κάρτα; Ή θα χτυπήσει στην τιμή ή στην απόδοση ή και στα δύο βλέπε 5700ΧΤ vs 2060S. Και 300 MSRP να έχει στις AMD κάρτες βρίσκεις υλοποιήσεις στο ή πολύ κοντά στο MSRP..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, narta είπε

Και με τον Faildozer δεν εφτασε την Intel και τωρα η δευτερη εχει βγαλει το τηλεσκοπιο Hubble και την κοιταει. Ολα απο καπου αρχιζουν.

4870 MSRP 100 κάτω από 260GTX και έπεφταν και φάπες στην 280GTX at 1/2 price. 

Επεξ/σία από dem

Μόλις τώρα, ilos είπε

Αν θέλετε να βάλουν και οι 2 κάποια στιγμή μυαλό, πάρτε την κονσολίτσα σας για φέτος και του χρόνου βλέπουμε. Plain and simple.

Φέτος; 600 ευρα και χωρίς σοβαρά games στο launch; Ούτε καν. Μένουμε με την κάρτα μας και όταν βγουν σοβαρά games με σοβαρά visuals που να δικαιολογούν την αγορά κάρτας βλέπουμε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...