Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στην ουσια θελεις με 300ευρω custom  2080ti,για να λες 50%.

Ξεχασες να πεις και 2 παιχνιδια δωρο.

Οπως παντα...ρεαλιστικα το βλεπετε το πραγμα ορισμενοι.... Μηπως να στην χαρισουν κιολας την καρτα,επειδη ησουν καλος μαθητης? :P

Η AMD έχει αυτή την στιγμή κάρτα σαν την 2060 στα 300 ευρώ, την 5600ΧΤ. Είναι απίθανο ο αντικαταστάτης της να έχει 40-50% παραπάνω perf;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Η AMD έχει αυτή την στιγμή κάρτα σαν την 2060 στα 300 ευρώ, την 5600ΧΤ. Είναι απίθανο ο αντικαταστάτης της να έχει 40-50% παραπάνω perf;

Ναι γιατι η προηγουμενη γενια θα απαξιωθει τελειως και οι εταιρίες νοιάζονται παρα πολυ για αυτο

/s

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

H 1060 πάντως ήταν 80-90% πάνω από 960.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Ναι γιατι η προηγουμενη γενια θα απαξιωθει τελειως και οι εταιρίες νοιάζονται παρα πολυ για αυτο

/s

Άρα δηλαδή πόσο boost θα δώσει 30%; 100 σελίδες τώρα λέτε ότι θα βρίζετε τον πετσινο αν δώσει +30% μόνο, ενώ αν δώσει +30% η AMD θα είναι για να μην απαξιωθεί η προηγούμενη γενιά; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άρα δηλαδή πόσο boost θα δώσει 30%; 100 σελίδες τώρα λέτε ότι θα βρίζετε τον πετσινο αν δώσει +30% μόνο, ενώ αν δώσει +30% η AMD θα είναι για να μην απαξιωθεί η προηγούμενη γενιά; 

/s stands for sarcasm

Χεσμενο εχουν το αν απαξιωθει ή οχι η προηγουμενη γενια οι εταιρίες. 

3060 ~2080s

3070~2080ti 

3080~2080ti +15%-20%

3090~2080ti +30%-40%

Και τα τελυταια γιατι δεν κανουν scaling τα cuda cores με την αποδοση σε παιχνιδια. Σε καθαρο FP32 μπορει να δουμε και 50% αυξηση 

• Like 1
Δημοσ.

Οι leakers βγάζουν μια διαφορά 15-20% μεταξύ 3080 και 3090..Και μιλάνε για 799$ MSRP για την πρώτη και 1399$ MSRP για την δεύτερη. Προφανώς η 3090 θα κοστίζει πολύ παραπάνω λόγω 24GB G6X.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Οι leakers βγάζουν μια διαφορά 15-20% μεταξύ 3080 και 3090..Και μιλάνε για 799$ MSRP για την πρώτη και 1399$ MSRP για την δεύτερη. Προφανώς η 3090 θα κοστίζει πολύ παραπάνω λόγω 24GB G6X.

I call BS. 14GB GDDR6X ζητημα να στοιχιζει $300 επιπλεον μαζι με τα margins της ngreedia. Απλο αρμεγμα ειναι, ή εχουν τοσο χαμηλα yields. Scamsung fail μου μυριζει το ολο θεμα. 

Edit: H Samsung εχει αγορασει αρκετα EUV μηχανηματα. Ο Υοο Eong-joon της Nvidia Korea  εχει δηλωσει οτι εδω και καιρο -Ιουλιος 19 νομιζω, οτι μεγαλο μερος των Ampere θα παραγοταν σε 7nm EUV node. 7nm EUV εχει και η Samsung. Το οποιο node εγκατελειψε η Qualcomm λογο χαμηλων yield και κακής αποδοσης perf/watt.

Επεξ/σία από narta
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές οι κάρτες που θα βγουν τώρα θα απασχολήσουν με τις επιδόσεις και τις τιμές τους πολλούς , αλλά όταν απαντήσει η AMD , θα πέσει ανατιμολογηση ή versions με πιο πολύ vram ή μοντέλα τύπου 8800GT, super, ti κτλ. 

Δεν χρειάζεται να απαντήσει στην 3090 η AMD ας απαντήσει στις υπόλοιπες με σωστά πράγματα και μια χαρά θα τις τραβάει ο πετσινος, αν αληθεύουν τα yields που τα τουμπανιαζει και το p:w ratio. 

Εννοείται θα περιμένω την Λίζα,  καλά εγώ από τότε που την πήρα δεν έχω προλάβει να τερματίσω και τίποτα... αλλα σε κάθε περίπτωση μετά από πολλά χρόνια πιστεύω ότι κάτι καλό έχει και η AMD και θα περιμένω , αν και είμαι σίγουρος ότι θα κοστολογήσει και αυτή ανάλογα . 

Επεξ/σία από dem
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, narta είπε

Edit: H Samsung εχει αγορασει αρκετα EUV μηχανηματα. Ο Υοο Eong-joon της Nvidia Korea  εχει δηλωσει οτι εδω και καιρο -Ιουλιος 19 νομιζω, οτι μεγαλο μερος των Ampere θα παραγοταν σε 7nm EUV node. 7nm EUV εχει και η Samsung. Το οποιο node εγκατελειψε η Qualcomm λογο χαμηλων yield και κακής αποδοσης perf/watt.

Και πήραν τη φόλα οι Ampere απ' ότι φαίνεται καθώς το perf/w φαίνεται τραγικό.

• Like 1
Δημοσ.

Και γίνεται η παρουσιαση και βλέπουμε performance gap αλλα 980ti με 1080ti και πεφτουν σαγονιες μετά.....Καλο ειναι να εχουμε απαιτήσεις πριν την παρουσιαση,γιατί όταν θα δουμε το real performance μου φαίνεται θα γελάσουμε μιας και ουτε 50% δεν βλέπω να βλέπουμε..... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα η AMD. Αν δει ότι μπορεί να σε αρμέξει θα το κάνει 

Δεν εχει midshare/marketshare για να αρμεξει. Αυτην την στιγμη η AMD εχει "κακους" drivers. Αυτο αναμασανε ολοι, αυτο ξερουν. Αν παει να δωσει ιδιο perf σε ιδια τιμη ή $50 θα παρει τον ακεραιο αριθμο μεταξυ 2 και 4 απ τους καταναλωτες. Σου λεει ο αλλος, $50 παραπανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αμ το $50 γινει $100-$150 ή $200 το σκεφτεσαι. Για $50 nah f em.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, narta είπε

Δεν εχει midshare/marketshare για να αρμεξει. Αυτην την στιγμη η AMD εχει "κακους" drivers. Αυτο αναμασανε ολοι, αυτο ξερουν. Αν παει να δωσει ιδιο perf σε ιδια τιμη ή $50 θα παρει τον ακεραιο αριθμο μεταξυ 2 και 4 απ τους καταναλωτες. Σου λεει ο αλλος, $50 παραπανω και εχω το κεφαλι μου ησυχο. Αμ το $50 γινει $100-$150 ή $200 το σκεφτεσαι. Για $50 nah f em.

Με όλο το συμπάθιο. Έπρεπε να γράψεις όλο αυτό αντί το "3";

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, narta είπε

Βρηκα το άρθρο

http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20190702000692

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Με όλο το συμπάθιο. Έπρεπε να γράψεις όλο αυτό αντί το "3";

Ειναι πιο καλλιτεχνικο, με κατηγορουν για κυνικο 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...