Προς το περιεχόμενο

Nvidia RTX3000 Series (Ampere)

holy grail
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Μια χαρά τρέχει και παραπάνω απλά όχι με τα settings στο insane , που προσφέρουν ελάχιστα οπτικά αλλά κόβουν πολύ την απόδοση. Επίσης αν καθησεις και κανείς optimization μια χαρά γίνεται , ειδικά με τις νέες τεχνολογίες που θα φέρνει η gpu . 

Fair enough και εγώ συμφωνώ με το να μη βάζουμε τέρμα τα settings αλλά τα benchmarks γίνονται με όλα τέρμα για να δούμε την χειρότερη περίπτωση. Αλλιώς αν τα βάλω στα low βγάζω και με την 2060 4Κ/60 :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Fair enough και εγώ συμφωνώ με το να μη βάζουμε τέρμα τα settings αλλά τα benchmarks γίνονται με όλα τέρμα για να δούμε την χειρότερη περίπτωση. Αλλιώς αν τα βάλω στα low βγάζω και με την 2060 4Κ/60 :P

Με συγχωρεις, αλλα με ολα τερμα σε πολλες περιπτωσεις δεν κραταει 4κ/60 ουτε η 2080ti με 9900κ, τι συζηταμε τωρα...

Και θα δεις οτι σε next gen υλικο δεν θα κρατανε 4κ/60 ουτε οι Ampere.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ε βάζεις settings κτλπ μέχρι σε σημείο που έχει οπτική σημασία . 
Αν έχει μέσα στο παιχνίδι επιλογή για 8x msaa θα πρέπει να το μαξαρω δηλαδή ; 
Από άποψη  performance /€  το pc gaming έχει γίνει πολύ ασύμφορο , ειδικά στο high end . Ελπίζω γύρω στο 600 αρη να υπάρξει κάτι  σχετικά vfm. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

9 ώρες πριν, hitman 21 original είπε

Εγω θα κανω μια ερωτηση με σχεση το gaming  κ αν θελετε μου απαντατε.Εφοσον μια καλη καρτα για να παιξεις 4κ θες τουλαχιστον 1000+ ευρο γτ καποιος μ αυτα τα λεφτα να μην παρει κ τις 2 νεες κονσολες που θα στην ιδια τιμη της καρτας?

Πολύ απλά διότι αν πάρει δύο κονσόλες δεν θα μπορεί να παίζει στο Pc. Ή διότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει σε κονσόλα όπως καλή ώρα εγώ. 

• Thanks 1

17 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Με συγχωρεις, αλλα με ολα τερμα σε πολλες περιπτωσεις δεν κραταει 4κ/60 ουτε η 2080ti με 9900κ, τι συζηταμε τωρα...

Και θα δεις οτι σε next gen υλικο δεν θα κρατανε 4κ/60 ουτε οι Ampere.

Ε αυτό λέω και εγώ απλά συμφώνησα με τον συμφορουμιτη ότι μπορείς να έχεις 4Κ/60 ρίχνοντας 2-3 ρυθμίσεις και χάνοντας 5% image quality και αν..

8 ώρες πριν, kostiger είπε

Οι κάρτες ειναι αυτες και κάνουν αυτη τη δουλειά. Οι κονσολες απο την αλλη έχουν να προσφέρουν παρα πολυ πλούσιες gaming εμπειρίες, ΟΜΩΣ, δεν είναι προορισμενες να κάνουν αυτη τη δουλειά, ότι κι αν τάζουν τα  PR επιτελεία της Κυρά Σονυ και της μικρομαλακιας (Sic). Το 4κ που θα προσφέρουν, σε πολλές περιπτωσεις ΑΑΑ παιχνιδιών θα ειναι ντεμέκ.  Πετσοκομμενο πως το λενε. Τα δε πολυφερνα 60 φου που ες, δεν θα είναι (καθολου) δεδομενα, πολλώ δε μάλλον συνδυασμένα με native 4K. Στην περίπτωση της π.χ 3090, ολα δείχνουν ότι θα ειναι εφικτός αυτος ο  οχι και τοσο νέος χρυσός κανόνας, το ιερό δισκοπότηρο του Warhead, ναι στο πολυθρυλητο 4κ60 αναφέρομαι.

Μάλλον ξεχνάς ότι το XBOX Series X υποστηρίζει DirectML για να κάνει Upscaling από 1080p σε 4Κ όπως το DLSS. Επίσης υποστηρίζει VRS (Variable Rate Shading) για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων.

Η RTX2080 στο Control σε 4Κ με Full settings μαζί με RT και DLSS 2.0 στα 1080p (Performance) βγάζει 50-60fps. Ανάλογες επιδόσεις θα βγάζει και το XBOX SX, σου φαίνεται αυτό πετσοκομμένο ??

• Like 4

7 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Μάλλον ξεχνάς ότι το XBOX Series X υποστηρίζει DirectML για να κάνει Upscaling από 1080p σε 4Κ όπως το DLSS. Επίσης υποστηρίζει VRS (Variable Rate Shading) για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων.

Η RTX2080 στο Control σε 4Κ με Full settings μαζί με RT και DLSS 2.0 στα 1080p (Performance) βγάζει 50-60fps. Ανάλογες επιδόσεις θα βγάζει και το XBOX SX, σου φαίνεται αυτό πετσοκομμένο ??

Οχι αρκετα καλη λυση φαινεται.  Να το δουμε και στην πραξη βεβαια. Δεν νομιζω οτι το συμπερασμα που προκυπτει απο το ποστ μου ειναι οτι οι κονσολες ειναι για την πυρρά βεβαια. Το πσ5 εντωμεταξυ δεν θυμαμαι θα υποστηριζει DirectML; Γιατι αν οχι θα πρεπει να αναδειχθει και αυτη η διαφοροποιηση του σε σχεση με το Series X. Αν και ξεφευγουμε πολυ offtopic.

Υ.Γ: Αν δεν κανω λαθος μονο το ΧΒΟΧ θα υποστηριζει DirectML.

3 ώρες πριν, holy grail είπε

σα να μην περασε μια μερα απο την κυκλοφορια των pascal, turing. τα ιδια διαβαζαμε και τοτε.

τι τιμες ειναι αυτες..., θα καταστραφει ο πετσινος, τωρα ειναι η μεγαλη ευκαιρια την amd:lol:, οι καρτες θα πανε απατες στις πωλησεις και ο πετσινος θα παει για οδοκαθαριστης στον δημο του λος αντζελες...:lol: τελικα οι καρτες σαρωσαν, ο πετσινος μαζεψε ολο το χαρτι και η α μου ντου εκατσε στο παγωτο για αλλη μια φορα παρολο που εβγαλε αξιοπρεπεις καρτες αυτη τη φορα.

Μιλάμε για τις 2080 Ti; Άμα μιλάμε για αυτές πως ακριβώς "σάρωσαν"; Τι πωλήσεις κάνανε; Links;

49 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Μια χαρά τρέχει και παραπάνω απλά όχι με τα settings στο insane , που προσφέρουν ελάχιστα οπτικά αλλά κόβουν πολύ την απόδοση. Επίσης αν καθησεις και κανείς optimization μια χαρά γίνεται , ειδικά με τις νέες τεχνολογίες που θα φέρνει η gpu . 

4K60 παιζει οντως, αλλα εινια πολυ κομμενα τα γραφικα του και πολυ σοφτ η εικονα.. Σουπερ ειναι για το σαπιο jaguar μην παρεξηγηθω, αλλα δεν ειναι και τελειο το οπτικο αποτελεσμα.

1 ώρα πριν, hitman 21 original είπε

Γνωστης δεν ειμαι του αντικειμενου κ αναφερομαι στα τεχνολογικα παντα αλλα που το στηριζεις αυτο που λες?Απ οτι διαβασα  οι κονσολες εχουν καρτες γραφικων με 10 κ 12 τεραφλοπς αντιστοιχα και σε συνδιασμο λενε με ολεντ τηλεορασεις δινουν το απολυτο 4κ.Τωρα δεν ξερω εχω μπερδευτει τελειως....

Το Ratchet N Clank ενδεικτικα, το οποιο πραγματικα δειχνει next-gen θα τρεχει στα 4κ30 και θα εχει και performance mode 60αρι σε χαμηλοτερη αναλυση...

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, kostiger είπε

Οχι αρκετα καλη λυση φαινεται.  Να το δουμε και στην πραξη βεβαια. Δεν νομιζω οτι το συμπερασμα που προκυπτει απο το ποστ μου ειναι οτι οι κονσολες ειναι για την πυρρά βεβαια. Το πσ5 εντωμεταξυ δεν θυμαμαι θα υποστηριζει DirectML; Γιατι αν οχι θα πρεπει να αναδειχθει και αυτη η διαφοροποιηση του σε σχεση με το Series X. Αν και ξεφευγουμε πολυ offtopic.

Υ.Γ: Αν δεν κανω λαθος μονο το ΧΒΟΧ θα υποστηριζει DirectML.

DirectML μόνο το XBOX και PC, η Sony νομίζω φτιάχνει κάτι δικό της για AI Upscaling.

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

E καλά άμα πας στα low παίζει και σε 1060 που λέει ο λόγος όμως. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για ακριβές κάρτες των 1000+ ευρώ και να λέμε για low settings. Τις αγοράζεις για να παίζεις ultra, που οι κονσόλες δεν μπορούν. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα ultra τότε αγοράζεις low / mid range κάρτες, και εκεί συγκρίνεις με κονσόλα. Οχι με 3090...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(για τις κονσόλες μην ξεχνάτε την λέξη optimization

Αλλιώς είναι να φτιάχνεις ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα hardware αλλιώς είναι για 2 συγκεκριμένα. Φτιάξτε ενα υπολογίστη με specs του XBOX ONE X και τρέξτε το RDR 2. Θα γελάσει και ο πιό πικραμένος

25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

GAINWARD-RTX-3090-Phoenix-Specs-1.jpg

Ξανά το 7nm εμφανίζεται εδώ

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7nm είναι σίγουρα το GA102, αλλά ακριβώς ποιο node θα μάθουμε τη Δευτέρα. Επίσης, η 3090 δεν είναι η Titan αφού έχει 5248 cores..Το full 102(GA102-400) έχει 5376 cores.

10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

(για τις κονσόλες μην ξεχνάτε την λέξη optimization

Αλλιώς είναι να φτιάχνεις ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα hardware αλλιώς είναι για 2 συγκεκριμένα. Φτιάξτε ενα υπολογίστη με specs του XBOX ONE X και τρέξτε το RDR 2. Θα γελάσει και ο πιό πικραμένος

Στα ίδια settings τρέχει κανονικά το αντίστοιχο HW του PC.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead

6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

7nm είναι σίγουρα το GA102, αλλά ακριβώς ποιο node θα μάθουμε τη Δευτέρα. Επίσης, η 3090 δεν είναι η Titan αφού έχει 5248 cores..Το full 102(GA102-400) έχει 5376 cores.

Στα ίδια settings τρέχει κανονικά το αντίστοιχο HW του PC.

Δευτέρα; Εγώ τόσες μέρες νόμιζα Τρίτη.. -.-"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...