Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Θεωρητικά 3*150 + 75 από το slot..

Ας υποθέσουμε οτι παρότι μας έκαναν εισαγωγή και το 3ο 8πινο εντούτοις δε θα μας πιουν το αίμα με το καλημέρα....

Οπότε ένα σενάριο (μέχρι να γίνει leak κουβεντούλα να κάνουμε να περνά η ώρα)

2x8pin  max wattage

1x8 pin 20%

slot max wattage

Να το αφήσω στα 420watts? :P

Δημοσ.

Εγω θα κανω μια ερωτηση με σχεση το gaming  κ αν θελετε μου απαντατε.Εφοσον μια καλη καρτα για να παιξεις 4κ θες τουλαχιστον 1000+ ευρο γτ καποιος μ αυτα τα λεφτα να μην παρει κ τις 2 νεες κονσολες που θα στην ιδια τιμη της καρτας?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hitman 21 original είπε

Εγω θα κανω μια ερωτηση με σχεση το gaming  κ αν θελετε μου απαντατε.Εφοσον μια καλη καρτα για να παιξεις 4κ θες τουλαχιστον 1000+ ευρο γτ καποιος μ αυτα τα λεφτα να μην παρει κ τις 2 νεες κονσολες που θα στην ιδια τιμη της καρτας?

γιατί δεν είναι όλα θέμα οικονομικού ζητήματος αλλά και ταχύτητας να κάνεις αυτο που θες (στη προκειμένη περίπτωση να διασκεδάσεις ως gamer)

υπάρχει κόσμος που αγοράζει Day1 ασχέτως τιμής γιατί απλά μπορούν. Αυτοί που θα δώσουν τα 1000+ για κάρτα μάλλον είναι άνετοι να αγοράσουν ΚΑΙ τις 2 κονσόλες μόλις σκάσουν στα ράφια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Δεν έχω σκοπό να δικαιολογήσω επουδενι τα 1000+ ευρω που απαιτούνται για μια καλή 4κ καρτα, ειτε αυτη λέγεται 2080ti ειτε 3100 είτε 4200. Τα χρήματα αυτά ιδιαίτερα για την (πενιχρη) Ελληνική πραγματικότητα είναι εξωφρενικά πολλα κατά τη γνώμη μου. Και δεν  έχω την παραμικρή διάθεση να κρίνω τους κατόχους τέτοιας αξίας καρτών. Τουναντίον. Πολλών απο αυτούς ο λόγος, απο αυτο εδώ το ψηφιακό βήμα, μου ειναι και ιδιαίτερα προσφιλής.  Μπορούσαν, ήθελαν και τις απέκτησαν. Και εγώ απο την πλευρά μου μια οχι και τοσο ταπεινή 2080 εχω στην κατοχή μου.

Οι κάρτες ειναι αυτες και κάνουν αυτη τη δουλειά. Οι κονσολες απο την αλλη έχουν να προσφέρουν παρα πολυ πλούσιες gaming εμπειρίες, ΟΜΩΣ, δεν είναι προορισμενες να κάνουν αυτη τη δουλειά, ότι κι αν τάζουν τα  PR επιτελεία της Κυρά Σονυ και της μικρομαλακιας (Sic). Το 4κ που θα προσφέρουν, σε πολλές περιπτωσεις ΑΑΑ παιχνιδιών θα ειναι ντεμέκ.  Πετσοκομμενο πως το λενε. Τα δε πολυφερνα 60 φου που ες, δεν θα είναι (καθολου) δεδομενα, πολλώ δε μάλλον συνδυασμένα με native 4K. Στην περίπτωση της π.χ 3090, ολα δείχνουν ότι θα ειναι εφικτός αυτος ο  οχι και τοσο νέος χρυσός κανόνας, το ιερό δισκοπότηρο του Warhead, ναι στο πολυθρυλητο 4κ60 αναφέρομαι.

Σε αυτη λοιπον την περίπτωση ο εκάστοτε υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να σταθμισει τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό του και να κρίνει τι είναι καλύτερο για εκείνον να πράξει.

Και καλως ή κακως το θεμα ειναι πολυπαραγοντικο.  Εχει να σταθμισει ενα σωρο πραγματα. Τιμες τίτλων, εμπλεκόμενες υπηρεσίες, πιστότητα, προτίμηση στο χειριστήριο της εκάστοτε πλατφόρμας και last but not least, τα αποκλειστικα της καθε πλατφορμας.

Με γνώμονα ολα τα παραπάνω, αλλος θα στήσει ένα ισχυρό πισι, αλλος θα υποκύψει στα θέλγητρα των κονσολων και κάποιοι λίγοι άνετοι μπορει να απολαύσουν τα καλά όλων των κοσμων-πλατφορμων.

Την καλημερα μου.

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

σα να μην περασε μια μερα απο την κυκλοφορια των pascal, turing. τα ιδια διαβαζαμε και τοτε.

τι τιμες ειναι αυτες..., θα καταστραφει ο πετσινος, τωρα ειναι η μεγαλη ευκαιρια την amd:lol:, οι καρτες θα πανε απατες στις πωλησεις και ο πετσινος θα παει για οδοκαθαριστης στον δημο του λος αντζελες...:lol: τελικα οι καρτες σαρωσαν, ο πετσινος μαζεψε ολο το χαρτι και η α μου ντου εκατσε στο παγωτο για αλλη μια φορα παρολο που εβγαλε αξιοπρεπεις καρτες αυτη τη φορα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hitman 21 original είπε

Μα οι κονσόλες δεν παίζουν 4Κ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε

Μα οι κονσόλες δεν παίζουν 4Κ..

Γνωστης δεν ειμαι του αντικειμενου κ αναφερομαι στα τεχνολογικα παντα αλλα που το στηριζεις αυτο που λες?Απ οτι διαβασα  οι κονσολες εχουν καρτες γραφικων με 10 κ 12 τεραφλοπς αντιστοιχα και σε συνδιασμο λενε με ολεντ τηλεορασεις δινουν το απολυτο 4κ.Τωρα δεν ξερω εχω μπερδευτει τελειως....

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Γνωστης δεν ειμαι του αντικειμενου κ αναφερομαι στα τεχνολογικα παντα αλλα που το στηριζεις αυτο που λες?Απ οτι διαβασα  οι κονσολες εχουν καρτες γραφικων με 10 κ 12 τεραφλοπς αντιστοιχα και σε συνδιασμο λενε με ολεντ τηλεορασεις δινουν το απολυτο 4κ.Τωρα δεν ξερω εχω μπερδευτει τελειως....

Το XBOX θα έχει κάρτα σαν την 2080-2080S άρα δεν θα μπορεί καθαρό 4Κ. Οι κονσόλες κάνουν render σε χαμηλότερη ανάλυση και μετά upscale σε 4Κ , δεν τρέχουν αληθινό 4Κ..

Δημοσ.

ΜΙα χαρά παίζουν 4k. Εφόσον τα κατάφερνε το X BOX ONE X (Native 4k/30fps) θα τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα οι νέες κονσόλες που έρχονται.

Απλά ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα με την τραγική κατάσταση στα PC με τις τιμές του.....

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παίζουν native 4K/60; Και με τι γραφικά; Μπορεί τώρα η 2080S να παίξει 4κ/60; Μακάρι να τρέχουν φυσικά, δεν είναι ότι έχω μετοχές στον πετσινο δυστυχώς :P Απλά λόγω specs δεν μου φαίνεται πιθανό, κυρίως για το PS5..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Θα παίζουν native 4K/60; Και με τι γραφικά; Μπορεί τώρα η 2080S να παίξει 4κ/60; Μακάρι να τρέχουν φυσικά, δεν έχω μετοχές στον πετσινο δυστυχώς :P Απλά λόγω specs δεν μου φαίνεται πιθανό, κυρίως για το PS5..

https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-games-list
Σχεδόν όλοι οι τίτλοι θα τρέχουν 4K 60fps . 
Κάποιοι όπως το gears 5 , dirt 5 και το νέο call of duty θα τρέχουν 4K 120fps.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

https://www.windowscentral.com/xbox-series-x-games-list
Σχεδόν όλοι οι τίτλοι θα τρέχουν 4K 60fps . 
Κάποιοι όπως το gears 5 , dirt 5 και το νέο call of duty θα τρέχουν 4K 120fps.

Το Gears 5 δεν παίζει να τρέχει 4Κ/60 ούτε στην 2080Τi αν θυμάμαι σωστά @Psycho_Warhead και θα τρέχει στο SeX;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Το Gears 5 δεν παίζει να τρέχει 4Κ/60 ούτε στην 2080Τi αν θυμάμαι σωστά @Psycho_Warhead και θα τρέχει στο SeX;

Μια χαρά τρέχει και παραπάνω απλά όχι με τα settings στο insane , που προσφέρουν ελάχιστα οπτικά αλλά κόβουν πολύ την απόδοση. Επίσης αν καθησεις και κανείς optimization μια χαρά γίνεται , ειδικά με τις νέες τεχνολογίες που θα φέρνει η gpu . 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...