Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

RIP midi towers..

7ea1def3c799e5088de13791fc47e6855bc07d1a

Τα κουτιά ή τα καημένα τα pci slots; :P

Επεξ/σία από Sarandis
  • Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω παντως το αποκλειω να ειναι σε TSMC 7nm οτιδηποτε αλλο απο την 3090 και το top die.

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Aν το PCB είναι αυτό (πάνω-κάτω) που έχει διαρρεύσει, δεν πιάνει ούτε το 60% της ψύκτρας...

Αυτό το πράμα πρέπει να καίει τα άντερά του και να βγάζει τα σωθικά του από θερμότητα, για να χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Η Vega μου (ναι, αυτή με τα 800w στο μυαλό κάποιων) έχει pcb που καλύπτει τα 2/3 της ψύκτρας, αλλά με 2 ανεμιστήρες, όχι με όλο αυτό (χοντρικά υπολογίζω είμαι στο 75% του μήκους, ίσως και κάτι λιγότερο).

Τί έκαναν εκεί μέσα για να πιάσουν επιδόσεις?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Πέτρος said:

5248 Hamsters, εεε sorry Cuda Cores...

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αποκλειστικο βιντεο απο τα τεστ βαθια στα εργοστασια της κινας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Aν το PCB είναι αυτό (πάνω-κάτω) που έχει διαρρεύσει, δεν πιάνει ούτε το 60% της ψύκτρας...

Αυτό το πράμα πρέπει να καίει τα άντερά του και να βγάζει τα σωθικά του από θερμότητα, για να χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Η Vega μου (ναι, αυτή με τα 800w στο μυαλό κάποιων) έχει pcb που καλύπτει τα 2/3 της ψύκτρας, αλλά με 2 ανεμιστήρες, όχι με όλο αυτό (χοντρικά υπολογίζω είμαι στο 75% του μήκους, ίσως και κάτι λιγότερο).

Αυτό το pcb που έχει διαρρεύσει είναι των fe δεν σημαίνει ότι οι aib θα έχουν το ίδιο pcb στις custom . Προφανώς η κάρτα θα είναι ζεστή δεν χωράει αμφισβήτηση αυτο

1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Exhaust στο πίσω μέρος πάνω στο backplate πρώτη φορά βλέπω . 

Δεν είναι exhaust ,λογικά είναι για να παίρνει αέρα ο travelsar compressor που φημολογείται ότι θα έχουν σε εκείνο το σημείο 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά αν είναι 7nm η 3090 και καίει τόσο πολύ ή κάτι πάει λάθος με τα leaks ή κάτι fail έχουν κάνει με την κάρτα ή απλά ο Jensen για να κρατήσει το perf crown αναφώνησε σαν άλλος Gary Oldman στο Leon the Professional "Bring Me Everyone cuda core!!" και έγινε ένα τέρας της κολάσεως η κάρτα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...